Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
157.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hele Thirteen'imi daha çok özledim
  • diziye başlamayı düşünüyorum ama hikayesi her bölüm ayrı bir hasta mı? Ana konu falan yok mu?Bide terimler anlaması çok zor gözüküyor beni sıkar diyor düşünüyorum herhalde.Bide bütün dizi hep hastane'de mi geçiyor?
  • İyi iyi bunu da Netflix'e koyabilmişler en nihayetinde,

Netflix içeriği büyütüyor arkadaşlar, House geldi, Dexter geldi, darısı Walking Dead'in başına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: binari

İyi iyi bunu da Netflix'e koyabilmişler en nihayetinde,

Netflix içeriği büyütüyor arkadaşlar, House geldi, Dexter geldi, darısı Walking Dead'in başına..

walking dead zaten normal netflix'te varmış ancak türkiye'de dağıtım haklarını fx aldığı için netflix türkiye'ye koyamıyorlar.
  • Ne zamandır listemde olan bir dizi. Dilediğin Yerde'de gördüm. Hergün bir bölüm yüklüyorlarmış. Farkettiğimde 8.bölüm yüklenmişti. Hazır yakalamışken başlayayım dedim. 2.bölümü bitirdim. Böyle böyle hergün bir bölüm izlerim artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyalogların bazılarını hiç anlamayan bir ben değilim herhalde? 3.bölümdeyim daha acayip kafa karıştırıcı.
  • Hastalık teşhis ederken konuştukları pek anlaşılır değil en azından tıp ile ilgili değilseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Hastalık teşhis ederken konuştukları pek anlaşılır değil en azından tıp ile ilgili değilseniz.

Tam o kısımları anlamıyorum. Umarım eğlenceli kısmı hastalık teşhis ettikleri kısım değildir. Karakterler kendini izletiyor ama.
  • Bazı hastalıklar bölümleri güzel kılıyor . Diziyi güzel yapan tabiki karakterler ve diyaloglar.Dizinin 3. sezondan sonra daha bir keyifli olduğunu söyleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 3 Eylül 2017; 17:35:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

diziye başlamayı düşünüyorum ama hikayesi her bölüm ayrı bir hasta mı? Ana konu falan yok mu?Bide terimler anlaması çok zor gözüküyor beni sıkar diyor düşünüyorum herhalde.Bide bütün dizi hep hastane'de mi geçiyor?

177 bölüm çok sıkar bence seni.ben 2.sezon bıraktım artık
  • :((

• 2. bölümü izledim. Dizi vakalar üzerinden mi gidiyor yoksa arkaplanda hikaye de işleniyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

2. bölümü izledim. Dizi vakalar üzerinden mi gidiyor yoksa arkaplanda hikaye de işleniyor mu?

evet böyle devam ediyor, arka plandaki hikaye karakterlerin kişisel hayatları vs

ama hiçbir bölümde sıkılmazsınız bence
  • İzlerdim de çok fazla bölümü var gözüm kesmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • it's not lupus :). Kesinlikle izlenir greg house karakteri muazzam...
  • Az önce bitirdim diziyi. House ve Wilsonun dostluğunu hiç unutmayacağım. Son sezonda Cuddy de olsaydı keşke :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Eğer samimiymiş taklidi yapabiliyorsanız, her şeyin taklidini yapabilirsiniz"
  • arkadaşlar bu diziyi full hd olarak bulma şansımız yok mu ? hatuna başlatcam bende onla beraber bi kere daha izlerdim ama bulabildiğim en iyi torrent 720p. Netflix de yok , amazonprime da var ama 1 dizi için üyelik açamam oraya.Reddit de buldum ama torrent değil şifresini bulamadım birde 60 gb demiş yani bölüm başı 300 mb nasıl ultra hd oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 24 Haziran 2018; 12:44:10 >

• Bir sorum olacak.

2X2'de kızın ilk kanserinin gerileme aşamasında olduğunu öğreniyoruz. Ama aynı zamanda 1 yılı kaldığını. Nasıl oluyor bu?
  • Mr.Hetfield kullanıcısına yanıt
    Bazı hastalıkları tedavi edemiyorlar ancak iyileştirerek ömrü uzatabiliyorlar 6 ay kaldıysa 1 seneye çıkmış gibi bir şey olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.