Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orası öyle hocam bende alamıyorum koyan kanal yok.

Şu baston sahnesine gülmekten kırılım her seferinde.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    ya arkadaşlar House'un her zaman giydiği tarzda gömlekleri hiçbir yerde bulamıyorum. Benzerleri varama bu kadar salaş, bu kadar rahat gömlekleri bulamadım.Var mı tavsiye edeceğiniz yerler?...

• Bulursak alacağız bilenler link atsin takip...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: All Men Must Die

Kutner neden ölmüştü. İntihar gibi gözüküyordu ama house cinayet olduğunu düşünüyordu. Çözmüşmüydü kutner ın ölümünü? Neden öldüğünü?

İntihar etti hocam, karakteri oynayan eleman politikaya yöneldi daha sonra.

evet hatta tam obama başkan seçildiği döneme geliyor

• mhcd kullanıcısına yanıt
    Kendisi zaten obamanin danismani olmus. Bu arada gomlegi bulan varsa lutfen soylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Kendisi zaten obamanin danismani olmus. Bu arada gomlegi bulan varsa lutfen soylesin

Normal gomlek daha git maviye falan vardir

• ve 4. kez tüm sezonları tekrar izleyerek yeni bitirdim. bana göre gelmiş geçmiş en iyi dizi karakteridir hatta dünya sinema ve dizi tarihinde gelmiş geçmiş en iyi ilk 10 erkek oyuncu arasında ilk 5'e girer diye düşünüyorum house karakterini canlandıran Hugh Laurie'nin hatta diziyi efsane yapan en büyük etken Hugh Laurie'nin muhteşem ötesi oyunculuğudur. İzlerken karakterle bütünleşiyorsunuz o üzüldüğünde üzülüyor, sevindiğinde sizde seviniyorsunuz. Öyle bölümler varki birçok sinema filminden çok daha iyi kurgulanmış.
  • Beyler diziye şimdi başladım da doktorluk dizisi olmasından dolayı ilgimi çekmedi.Tıbbi terimler var.Millet nasıl olsa anlamıyor diye saçmalıyorlar gibi geldi devam etsem mi acaba.

• 4 bölüm izledim.Dizi hep böyle mi gidiyor.Tıbbı terimler , tıbbı diyaloglar vs.Tıpa karşı bir ilgim yok , hiç bir diziyi yarım bırakmadım.Zorluyorum ama devam edemiycem galiba.Başroldeki karakter çok iyi ama doktorluk sarmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

4 bölüm izledim.Dizi hep böyle mi gidiyor.Tıbbı terimler , tıbbı diyaloglar vs.Tıpa karşı bir ilgim yok , hiç bir diziyi yarım bırakmadım.Zorluyorum ama devam edemiycem galiba.Başroldeki karakter çok iyi ama doktorluk sarmıyor.

Hocam bu kadar çabuk pes etme bence. Doğru,tıbbi diyaloglar sarmayabilir ama House karakterine ısındın mı tamamdır.Bırakmak için çok erken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

4 bölüm izledim.Dizi hep böyle mi gidiyor.Tıbbı terimler , tıbbı diyaloglar vs.Tıpa karşı bir ilgim yok , hiç bir diziyi yarım bırakmadım.Zorluyorum ama devam edemiycem galiba.Başroldeki karakter çok iyi ama doktorluk sarmıyor.

4 sezon izleyip bu kanıya vardıysan bence devam etme.Hastane dizisi tıbbi terimler var fakat house diziyi ayrı bir boyuta taşıyor.Öğretici bence o tıbbi terimler bir sürü şey öğrendim bu dizi sayesinde.Chase-wilson-cameron sonradan gelen karakterler sadece house değil dizideki karakterlerde çok iyi house'ın onların psikolojilerini bozması ws. House m.d bir diziden çok daha fazlası her şey var içinde bir bölümde dexter'a gönderme vardı kopmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 27 Aralık 2015; 17:54:03 >

• 4 sezon değil hocam 4 bölüm izlemiş daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisarock13

4 sezon değil hocam 4 bölüm izlemiş daha

harbi ben neden öyle anladım 4 bölüm izleyip bırakmak nedir efsane bir dizi bu 173 bölüm var daha önünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurtuldunuz

quote:

harbi ben neden öyle anladım 4 bölüm izleyip bırakmak nedir efsane bir dizi bu 173 bölüm var daha önünde

+1

• House karakterine ısındım fakat tıbbi diyaloglar çok fazla ve bayıyor.Dizi zaten full diyalog , komedi dizisi kadar diyalog var.Bu diziyi izleyipte tıbba merakı olan birisi tıp okumuş kadar olur , tabi tıbbi konuları sallamıyorlarsa.
  • House ile olan ilişkime defalarca şans tanımama rağmen ilişkimiz yürümedi , bende artık bitirdim.7 bölüm izledim kalan bölümleri de sildim.Chuck dizisi ile yoluma devam edicem.İyi bir torrent bulamadım ama aramaya devam.
  • Korkusuz Üye kullanıcısına yanıt
    Oysa House'un herkese oldugu gibi size de kanı çok ısınmıştı

• quote:

Dexter'a ne göndermesi var? Ben Dexter'ı sonradan izledim o yüzden farketmemisimdir izlerken.

• Hocam ' Dexter'a gönderme var ' diyen arkadaş ben değilim,benim mesajı alıntılamışsın ama Ben Dexter'ı daha yeni izliyorum,House'ta ki göndermeyi hatırlamam imkansız
  • quote:

Hocam ' Dexter'a gönderme var ' diyen arkadaş ben değilim,benim mesajı alıntılamışsın ama Ben Dexter'ı daha yeni izliyorum,House'ta ki göndermeyi hatırlamam imkansız

Haha, mobildeydim, dikkat etmemişim sanırım öyle alıntılayıvermişim. İyi dizidir Dexter, iyi seyirler.
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.