Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok dizi izledim,çok diziden etkilendim.
    Ama House MD'nin yeri başkadır.
    SFU ve Oz'un yanına koyabilecek kadar çok seviyorum bu diziyi.

6x1 der çekilirim.
  • diziye başlasım mı ya.Nedense doktorluk şeylerinden ve hastane ortamı sarmaz gibi geriyor.Ayrıca her bölüm ayrı bir olay var kurgusu yok gibi.Ama yorumlar baya iyi karar veremedim.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Izledgm en saglam dizi

sadece ana karakter dr house hayran olcaksin

Bi basla 3 4 bolum sarmssa zaten izlemymssn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gece açmışım yine 6x1'i.. Tek başına filmlik bir bölüm. Ne kadar izlersem izliyim,sıkılmayacağım sanırım. Özlüyoruz House.. :(

• Üniversite'de ilk yıllarımdı onunla tanışmıştım hayatıma renk katan bir 8 sene ve alt yazısız dizi izlemeyi o harika oyunculuğunu doğaçlamalarla süslemesi dün gibi gözümün önünde.

• Diziyi baştan sonra izlemiş olan arkadaşlar, dizide cinsel içerikli sahneler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteelLife

Diziyi baştan sonra izlemiş olan arkadaşlar, dizide cinsel içerikli sahneler var mı?

Nerdeyse yok diyebilirmmm

bellki 1 belki 2 bolumde vardi o da normal saylbck boyutta

• Bir iki bölümde striptiz sahneleri filan var ancak bu toplamda 3-4 bölümü geçmez. Onun dışında 3-4 bölümde de tasvip etmediğimiz! sahneler () var. Onun dışında ise birşey yok. Sadece ara ara cinsel iğnelemeler var ki herhangi bir şekilde rahatsız edeceğini sanmıyorum. 8 sezon bilmem kaç bölümlük bir dizi için bu sayılar bence devede kulak bile değil. Lafın kısası yok.
  • Aynen öyle 2.sezon ve 4. sezon finalleri ile hastane ve hapishane ile son sezonun tamamı resmen mükemmel bölümlerdi. 2. ve 4. sezon finalleri ile dizi finalini 10 kere izlemişimdir herhalde. Muhtemelen bu gece de izlerim
  • Yanıt için teşekkürler. Diziye başlayıp başlamamayı düşünüyordum. Dizide bahsettiğim tarz sahneler olunca rahatsız oluyorum. Dizi baya popüler onu biliyorum arada televizyonda da birkaç bölümüne denk geliyorum. Bakalım belki başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteelLife

Yanıt için teşekkürler. Diziye başlayıp başlamamayı düşünüyordum. Dizide bahsettiğim tarz sahneler olunca rahatsız oluyorum. Dizi baya popüler onu biliyorum arada televizyonda da birkaç bölümüne denk geliyorum. Bakalım belki başlarım

Yerinde olmayi isterdim

su diziyi izledim ya unutablsem tekrar bastan ayni keyfle izleyebilsem

cok isterdim

muths vur film heleki 8. Sezon son bolum yani final bolumu deki motosiklet uzerindeki gulusu aklimdan cikmiyor
    House adamim yaa

• catik kullanıcısına yanıt
    O gülüşü kim unutabilir? :D House ve Wilson.. Efsane ikili..

• İzlenir mi bu dizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.victor

İzlenir mi bu dizi?

İçin rahat olsun hocam. Pişman olmazsın. Bilmeden tekrar başlamayı o kadar çok isterdim ki.
    Bölümün işleyişi genel olarak aynı ama House karakteri,onun Wilson ile olan ilişkisi anlatılamaz.

• barisarock13 kullanıcısına yanıt
    Yorumlar hep olumlu geliyor, uzun zamandır yerli-yabancı dizi izlemiyordum, izlediğimin bazı dizilerin sezonu bitti, bazılarınsa yarım kaldı, buna boşta kalmamak adına adam gibi başlayayım en iyisi.

Yorum için teşekkürler.
  • sezon 1 i bitirdimde içim içimi yedi resmen la cameron gibi birini görmezden geliyoya ben daha ne deyim bu house'a. Ayrıca ilk sayfalardan okuduğum kadarıylada hiçbi zaman beraber olmayacaklar üzüldüm ne yalan söyleyim dizinin diğer bölümü açma sebeplerinden biriydi kesinlikle.
  • 7. sezonun sonlarına geliyorum. Geçen sene bu zamanlar başlamıştım düzenli olarak izlemeye ama bir süre ara vermiştim. Final bölümüne yaklaştıkça içimde buruk bir heyecan oluyor ben de sürekli diyorum unutsam da keşke en baştan izlesem diye

• ve bitti cenaze sahnesinde üzülmüştüm ta ki wilson "house was an ass" cümlesine kadar beklenmedik sondu fakat how ı met your mother finalinden sonra bu tür finaller bana koymuyor artık normal bir finaldı.[/spoiler
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 1 Temmuz 2015; 22:42:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

ve bitti cenaze sahnesinde üzülmüştüm ta ki wilson "house was an ass" cümlesine kadar beklenmedik sondu fakat how ı met your mother finalinden sonra bu tür finaller bana koymuyor artık normal bir finaldı.

e yuh ama oraya boşuna mı spoiler kutusu koymuşlar tüm hevesim kaçtı teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebel poet

quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

ve bitti cenaze sahnesinde üzülmüştüm ta ki wilson "house was an ass" cümlesine kadar beklenmedik sondu fakat how ı met your mother finalinden sonra bu tür finaller bana koymuyor artık normal bir finaldı.

e yuh ama oraya boşuna mı spoiler kutusu koymuşlar tüm hevesim kaçtı teşekkür ederim.

Merak etme dostum o kadar büyük bir spoiler değil

Dikkat etmedim kusura bakma bana gore spoiler olmadığı için sende izleyince hak verirsin

• 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.