Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm Süresi Bu Kadar Uzun Olup Saran Tek Dizi =(
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Finaliyle en iyi dizilerden birisi beklentiyi sonuna kadar karşıladı arada açıp rastgele bir bölüm izliyorum

aynen
    10 numara diziydi
  • quote:

Finaliyle en iyi dizilerden birisi beklentiyi sonuna kadar karşıladı arada açıp rastgele bir bölüm izliyorum

aynen valla izlettiriyor kendini dizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 senedir erteliyordum sonunda 1-2 gün önce başladım 14 bölüm izledim şu ana kadar sıkmadı hiç dizi 4.sezondan sonra monotonluğundan kurtuluyormuş sanırım bende sabretmeyi planlıyorum nasıl olsa sardı dizi ama çok geç kalmışım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

1-2 senedir erteliyordum sonunda 1-2 gün önce başladım 14 bölüm izledim şu ana kadar sıkmadı hiç dizi 4.sezondan sonra monotonluğundan kurtuluyormuş sanırım bende sabretmeyi planlıyorum nasıl olsa sardı dizi ama çok geç kalmışım ya

dizi baştan sona kadar tam bir efsane niteliğinde ama bence en efsane bölümleri 4x15 ve 4x16 hocam. çok şanslısınız iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 1 Aralık 2014; 2:31:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çılgınlık yapsalar da dizinin devamını çekseler. Süper iş yapar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

1-2 senedir erteliyordum sonunda 1-2 gün önce başladım 14 bölüm izledim şu ana kadar sıkmadı hiç dizi 4.sezondan sonra monotonluğundan kurtuluyormuş sanırım bende sabretmeyi planlıyorum nasıl olsa sardı dizi ama çok geç kalmışım ya

dizi baştan sona kadar tam bir efsane niteliğinde ama bence en efsane bölümleri 4x15 ve 4x16 hocam. çok şanslısınız iyi seyirler

Teşekkürler hocam 1x15 bitti şuan dizi hiç sıkmıyor yavaş yavaş gittiğimden 4.sezonu çok övdü herkes merak etmeye başladım ama ilk sezonu bitirip finallere kadar izlemem devamını

• Yeniden izlemeye başlıcam sanırım,yokluğu çekilmiyor...

• Ben de en çok ilk 3 sezonu beğenmiştim.Daha doğrusu o 3 lü ekibi...Diğer ekipten de Kurtner ile Taub...13 bana o kadar başarılı gelmemişti.Ama en çok izlettiren kesinlikle House-cuddy-Wilson 3 lüsünün konuşmaları....Bende baştan başladım.Şuan 4.sezon 10.bölümdeyim.Cidden güzel bir diziydi.Belki daha da uzun olabilirdi ama;Hugh lary bitirmek istediği için bitmiş diye okumuştum zamanında...
  • makine07 M kullanıcısına yanıt
    öyle söylenti dolanıyor halen hocam, dediğin gibi o ilk ekip daha iyi geldi ama Kutner veya Taub hakkınıda yemeyelim.
  • ara sıra izliyorum fx' te ki kanaldan gerçekten çok başarılı bir dizi.

dizi yüzünden şu şarkıya bağımlı oldum.http://www.youtube.com/watch?v=-BjVtH5sy7A
    get happy.hayatımda duymadadığım tanılar felan çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...kolera... -- 7 Ocak 2015; 19:23:15 >
  • Bir gün FX kanalında denk geldim diziye, 4. sezonun ilk bölümüymüş, acayip sardı ve 4ten devam edip izledim, şuan 7. sezondayım, bitsin ilk 3 sezonu da ondan sonra izleyeceğim. Her gün izlemeden edemiyorum.
  • ATEŞ kullanıcısına yanıt
    İzlediğim en harika diziydi hala unutamadıgım okadar çok sahnesi var ki anlatırmaz özledim
  • az önce dexter ı andıktan sonra House uda anıyım dedim ve finalini tekrar izledim müthiş tek kelimeyle.

cezanede insanlar konuşurken gözyaşlarına boğuldum sonunu bile bile. wilson konuşmaya başlayınca ağlamak yerini kahkahalara bıraktı ve shut up mesajıyla coştum

tek kelimeyle müthişti ya. God Tier diziler teker teker eksiliyor... Böyle diziler yok şu sıralar...
  • beyler 8. sezon 4. bolumu bitirdim

yok bole bi dizi ya izledigim en iyi dizi sirlamsindan ilk 3 de

adamin zekasi dizideki kurgu deli etti benim

suan 8. sezon 4. bolumun bitisi hele o guzel kiz in ortaligi dagitmasina hayran kaldim

house adam in dibiii :)))

• Son bolumu bitirdim suan

muthis bor dizi

muthis bit adam

miuthis bir karakter

izledgim izleyecegim hayatima deger katacak yegane diziydi

HOUSE M.D.

• Taub harika adam ya, diziye renk katıyor resmen.
  • bay pip filmini tavsiye ederim.
    house reis var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titanichay -- 5 Mart 2015; 17:07:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirmeyeyim diye uğraştım resmen ama 2 aydır boşlukta gibiyim

Hele 4. Sezonun sonu, balkondan atladığı yer ve halisünasyonları çok iyiydi

• üni sınavıa hazırlanırken tıp istedigimden dolayı cok iyi motive ediyordu kazanamadım sogudum bıraktım sonra
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.