Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kurtuldunuz

quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

4 bölüm izledim.Dizi hep böyle mi gidiyor.Tıbbı terimler , tıbbı diyaloglar vs.Tıpa karşı bir ilgim yok , hiç bir diziyi yarım bırakmadım.Zorluyorum ama devam edemiycem galiba.Başroldeki karakter çok iyi ama doktorluk sarmıyor.

4 sezon izleyip bu kanıya vardıysan bence devam etme.Hastane dizisi tıbbi terimler var fakat house diziyi ayrı bir boyuta taşıyor.Öğretici bence o tıbbi terimler bir sürü şey öğrendim bu dizi sayesinde.Chase-wilson-cameron sonradan gelen karakterler sadece house değil dizideki karakterlerde çok iyi house'ın onların psikolojilerini bozması ws. House m.d bir diziden çok daha fazlası her şey var içinde bir bölümde dexter'a gönderme vardı kopmuştum

Dexter göndermesi nedir hocam? Çok merak ettim yahu...

• Teşekkürler hocam, 4.sezondayım, baya sardı :) @sysrap96

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisarock13 -- 31 Aralık 2015; 21:25:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

quote:

quote:

4 bölüm izledim.Dizi hep böyle mi gidiyor.Tıbbı terimler , tıbbı diyaloglar vs.Tıpa karşı bir ilgim yok , hiç bir diziyi yarım bırakmadım.Zorluyorum ama devam edemiycem galiba.Başroldeki karakter çok iyi ama doktorluk sarmıyor.

4 sezon izleyip bu kanıya vardıysan bence devam etme.Hastane dizisi tıbbi terimler var fakat house diziyi ayrı bir boyuta taşıyor.Öğretici bence o tıbbi terimler bir sürü şey öğrendim bu dizi sayesinde.Chase-wilson-cameron sonradan gelen karakterler sadece house değil dizideki karakterlerde çok iyi house'ın onların psikolojilerini bozması ws. House m.d bir diziden çok daha fazlası her şey var içinde bir bölümde dexter'a gönderme vardı kopmuştum

Dexter göndermesi nedir hocam? Çok merak ettim yahu...

Tam olarak gönderme sayılmaz ama dexter izleyenleri sevindiren bir sahneydi biraz yanlışım olabilir bir bölümde house komşusu ile tartışma içindelerdi adam eski gazi filan huysuz adamı korkutmak için dexter gibi iğne ile bayıltıyordu house'dan sağlam bir dexter çıkarmış aslında

• quote:

House ile olan ilişkime defalarca şans tanımama rağmen ilişkimiz yürümedi , bende artık bitirdim.7 bölüm izledim kalan bölümleri de sildim.Chuck dizisi ile yoluma devam edicem.İyi bir torrent bulamadım ama aramaya devam.

chuck'da 3 sezon çok komiktir Zachary Levi'den nefret ediyorum ona rağmen 5 sezon dayandım ama sırf yvonne için izlenir ilk 13 bölümünü 1 günde izlemiştim yyonne aşkım anılarım depreşti chuck ve morgan karakteri çok vasat herhangi biride oynardı.Baş rolleri çok yüceltiyor bazı diziler Lost'tada jack'ten nefret ederdim.Komedi seviyorsan Friends'i öneririm ve house'ı bırakarak çok şey kaçırıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 31 Aralık 2015; 23:03:26 >

• quote:

quote:

House ile olan ilişkime defalarca şans tanımama rağmen ilişkimiz yürümedi , bende artık bitirdim.7 bölüm izledim kalan bölümleri de sildim.Chuck dizisi ile yoluma devam edicem.İyi bir torrent bulamadım ama aramaya devam.

chuck'da 3 sezon çok komiktir Zachary Levi'den nefret ediyorum ona rağmen 5 sezon dayandım ama sırf yvonne için izlenir ilk 13 bölümünü 1 günde izlemiştim yyonne aşkım anılarım depreşti chuck ve morgan karakteri çok vasat herhangi biride oynardı.Baş rolleri çok yüceltiyor bazı diziler Lost'tada jack'ten nefret ederdim.Komedi seviyorsan Friends'i öneririm ve house'ı bırakarak çok şey kaçırıyorsun

Chuck'ı 4 bölüm izledim , Chuck'da sarmadı pek.Anladım ki komedi sarmıyor beni.Çok sıradan geliyor.Diğer diziler çok sıradışı olduğundan bu tip diziler basit kaçıyor.Bir de komedi kültür farkından tam hitap edemiyor.Misal bir Kemal Sunal'ı yabancı birine izletsen güler mi , gülmez o hesap.Bir de bol diyalog oluyor komedilerde.

• quote:

quote:

quote:

Chuck'ı 4 bölüm izledim , Chuck'da sarmadı pek.Anladım ki komedi sarmıyor beni.Çok sıradan geliyor.Diğer diziler çok sıradışı olduğundan bu tip diziler basit kaçıyor.Bir de komedi kültür farkından tam hitap edemiyor.Misal bir Kemal Sunal'ı yabancı birine izletsen güler mi , gülmez o hesap.Bir de bol diyalog oluyor komedilerde.

Mesela Friends'deki (sıcak ortam en iyi böyle tarif edebilirim :D) oyunculuk çok iyi ancak benim kadar yabancı dizi izledikten sonra diyalogların çok olduğu dizilerden keyif alabilirsin ilk başta bende sıkılıyordum her neyse Supernatural'e başladım bende dizi adının hakkını veriyor doğaüstü her şey var seveceğine eminim prison break ve lost'ta senin seveceğin tarzlar İngiliz aksanı ve vasat efektlere (1-2 sezonluk) katlanabilirsen doktor who'da çok güzeldir. Türkiyede yabancı dizi izleyenlerin %70'i arrow-flash-the walking dead ile başlamıştır bunları sevebilirsin belki. Komedileri sevemedim diyorsun önyargılı yaklaşman normal ama Friends efsanedir bir gün mutlaka başlamalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 1 Ocak 2016; 0:11:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mesela Friends'deki (sıcak ortam en iyi böyle tarif edebilirim :D) oyunculuk çok iyi ancak benim kadar yabancı dizi izledikten sonra diyalogların çok olduğu dizilerden keyif alabilirsin ilk başta bende sıkılıyordum her neyse Supernatural'e başladım bende dizi adının hakkını veriyor doğaüstü her şey var seveceğine eminim prison break ve lost'ta senin seveceğin tarzlar İngiliz aksanı ve vasat efektlere (1-2 sezonluk) katlanabilirsen doktor who'da çok güzeldir. Türkiyede yabancı dizi izleyenlerin %70'i arrow-flash-the walking dead ile başlamıştır bunları sevebilirsin belki. Komedileri sevemedim diyorsun önyargılı yaklaşman normal ama Friends efsanedir bir gün mutlaka başlamalısın

Doctor Who'nun konusu doktorluk değilse bakabilirim.Diğer dizileri izledim.Ayrıca Türkiye'de yabancı dizilere Arrow ile Flash ile başlanmaz.%95'i Lost ile başlamıştır.Geriye kalan %5 paylaştırılır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doctor Who'nun konusu doktorluk değilse bakabilirim.Diğer dizileri izledim.Ayrıca Türkiye'de yabancı dizilere Arrow ile Flash ile başlanmaz.%95'i Lost ile başlamıştır.Geriye kalan %5 paylaştırılır.

evet pb lost ile başlandı şu anki kitle için diyorum. doktor zaman lordu zamanda bir sorun mu oluştu uzaylılar ws. doktor Tardisi ile oraya gidip sorunu çözer.Zaman lordlarının özelliği 12 rejenarasyon hakları var doctor who 1963 yapımı 26 sezonluk geçmişi var modern seri olarak tekrar başlatıldı klasik seride 8 rejenarasyonunu kullandığı için 9. doktor olarak karşımıza çıkıyor ve doktor'un mutlaka yanında yol arkadaşı olur yalnız kalmamak için doktor diyorum sürekli çünkü adını kimse bilmiyor olay şu I am the doctor diyerek kendini tanıtıyor insanlar garipsiyor Doctor who? ilk 1-2 sezon dizi maddi sıkıntıda filandı sanırım (hala sıkıntıları var BBC fakir ) efektler filan başta sevmiyebilirsin ama konusu çok ilgi çekici ve doctor who 1-2-3-4-5-6-7 çıtayı yükselterek gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 1 Ocak 2016; 14:59:55 >

• Özleedimmmm Noluurrr Gelllll Gellll Gellll
  • House , Chance isimli yeni dizide nöropskiyatrist olarak geri dönecekmiş
    http://forum.donanimhaber.com/m_113373347/f_//tm.htm#113471298
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    İşte bu habere sevinilir. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

House , Chance isimli yeni dizide nöropskiyatrist olarak geri dönecekmiş
    http://forum.donanimhaber.com/m_113373347/f_//tm.htm#113471298

Hocam, tüylerim diken diken oldu.

Aynı karaktere yakın birşey tuttursalar yeter.

Hala benim gibi random olarak house bölümü açıp izleyen var mı? Kolum da dövmesi var.

• You've Gotta Be Kidding Me

• 1x21 - Three Stories

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcura -- 15 Şubat 2016; 2:22:26 >
  • Efsane ötesi.

Başladım sarmıyor diyen arkadaşlar, House'un hemen hemen ilk 10 bölümü birbiriyle alakasız. Bir önceki bölümün bir sonraki bölümle neredeyse hiç bağlantısı yok, ama sezonun ortalarına doğru fena sarmaya başlıyor. Bir bakmışsınız 3. sezondasınız.

4-5-6. Sezonlar zaten dizinin arşa çıktığı sezonlar.

House izlemeyen ben dizi izliyorum diye dolaşmasın.
  • umuraım denildiği gibi yeni ismiyle yine house'u izleyebiliriz. Çok özledim çok
  • Hugh Laurie'yi özleyen varsa BBC'nin mini dizisi The Night Manager'i izleyebilir. Mükemmel bir oyunculuk gösterdi orada da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın hocam hemen kayıt ettik yazın bakıyoruz.
  • İzleyen var mı arkadaşlar. 5. sezon 20. bölüme kadar geldim House

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Kedii -- 28 Mayıs 2016; 21:16:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ciddi Kedii kullanıcısına yanıt
    Bitireli çok oldu.Baya güzel bir diziydi.Sonu da efsane
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.