Şimdi Ara

House md mi Dexter mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki diziden birine başlamak istiyorum fakat kararsız kaldım. Fikirlerinizi bekliyorum.

Ve altarnatif olarak Spartacus mu Rome mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi de harika ama önce Dexter ;)
  • Dexter'in atmosferi ve karakteri çok güzeldi.
  • hocam dexter ı 2. sezona kadar izlemiştim ilk başlarda çok iyi gitsede ilerledikçe gizemini ve ilgimi kaybetti tam olarak sebebini bilmiyorum ama tavsiye etmem.house md benimde radarımda ama nasip olmadı başlamak. rome daha çok entrika ve iç çatışmaları anlatan, tarihi güzel bir dizi. spartacus aynı dönemde olsa da aksiyonun, çıplaklığın ve abartının çok olduğu bir dizi. özetle savaş, kan, aksiyon, estetik istiyosan spartacus. tarihe merakın varsa rome. bir diziden beklentine göre seçeceksn artk:)
  • Ben dextera bir şans verim diyorum. Bir de Rome daha çok ilgimi çekti. Tavsiyeler için teşekkürler

• House md başla emin ol pişman olmucaksın biraz sabit senaryo gelebilir ama cidden çok kaliteli bir dizi şimdi izlemezsen sonra kesin izle

• İkiside çok farklı yapımlar.

House MD en iyi diziler katagorisine girecek bir yapım. Oyun ona.
  • İkisini de en kısa zaman da izleyeceğim. Şu an dextera başladım biter bitmez house'a geçeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayemir7

İkisini de en kısa zaman da izleyeceğim. Şu an dextera başladım biter bitmez house'a geçeceğim.

Başlayın pişman olmazsınız

• Dexter doğrayıp paketler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisininde yeri ayrı ama Dexterin yeri bambaşka keşke hafızam silinse ve tekrar izlesem diyeceğim bir dizi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.