Şimdi Ara

House of Cards (2013-2018) | 6. Sezon (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
28
Favori
48.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Açıkçası Zoe'nin ölümü şaşırtıcı olmadı, bu tip dizilerde "acıma" yoktur. Zaten Frank bu sezon daha da sertliği arttıracağını söyledi ama bence Rachel kanadı Frank'İ zor duruma düşürebilir ve de tempo tıpkı ilk sezon gibi sonlara doğru daha da artacak gibi gözüküyor.
  • Sayende izlemem gereken dizilere bitane daha ekledim azmış gibi. Boss a bakıcam ama onunda kaderi The Wire dan sonra izlenen polisiye diziler gibi olabilir çünkü House of Cards tan sonra sarsada uçurmaz gibi bi önyargım var suan

edit: Hocam konusunu okudum da gözüme yeni çarptı iptal edilmiş Boss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 18 Nisan 2014; 22:00:23 >
  • 3. sezon ne zaman başlıyor.
  • Görünce çok mutlu oldum

• 2. sezonda konuşulan konular normal izleyiciyi biraz aşıyor sanki ya da bana öyle geldi bilemiyorum. Pek anlayamıyorum dönen muhabbeti ama bi yerden sonra az bucuk çakıyorsun olayı. Çevirmenle alakalı da olabilir. Neyse 2. sezon da çok iyi ilerliyor şuan. Dizi arayanlar hiç durmadan başlasın, mükemmel bir dizi.
  • Bugün bitirdim 2. sezonu sanırım izlediğim en iyi dizi House of Cards.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

2. sezonda konuşulan konular normal izleyiciyi biraz aşıyor sanki ya da bana öyle geldi bilemiyorum. Pek anlayamıyorum dönen muhabbeti ama bi yerden sonra az bucuk çakıyorsun olayı. Çevirmenle alakalı da olabilir. Neyse 2. sezon da çok iyi ilerliyor şuan. Dizi arayanlar hiç durmadan başlasın, mükemmel bir dizi.

Olay cevirmenle alakalı degil bence oradaki meclis sistemini bilmediğimiz icin bazı olaylara Fransız kalmamız. Mesela donen dolabın büyüklüğünü ya da vaadedilen makamların önemini anlayamiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Görünce çok mutlu oldum

Müthiş bir karakter ya F.U

• Bitirdim 2. sezonu da. 10 üzerinden 10 verdiğim dizilerden biri oldu. Oradaki sisteme yabancı olduğumdan dolayı bazen takip etmekte zorlansam da her dakikasından keyif alarak izledim.

Dizideki bana kalırsa tek sıkıntı şuydu: 2. sezon final spoiler

Başkan Frank'e olan güvenini tamamen yitirdikten ve Frank'i istenmeyen adam ilan ettikten 1 bölüm sonra tek bir mektupla yelkenleri suya indirmesi ağır saçmaydı. Senaristler çok kolaya kaçmış. Adam tek mektupla 20 yıllık arkadaşını(raymond tusk) tanımadığı ve nefret ettiği biri için satmaz bence.
  • 2. sezonu şimdi bitirdim.

İlk sezonda olduğu gibi bu sezon da beni bol bol şaşırtmayı başardı. Frank'in hırsı ve zekası sayesinde nasıl bu kadar yükseklere çıkabildiğini çok net bir şekilde izledik. Yalnız bu hırsı önümüzdeki sezonlarda içinde patlayabilir gibi geliyor bana.

Son olarak:

House of Cards (2013-2018) | 6. Sezon

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthony John Soprano

Sayende izlemem gereken dizilere bitane daha ekledim azmış gibi. Boss a bakıcam ama onunda kaderi The Wire dan sonra izlenen polisiye diziler gibi olabilir çünkü House of Cards tan sonra sarsada uçurmaz gibi bi önyargım var suan

edit: Hocam konusunu okudum da gözüme yeni çarptı iptal edilmiş Boss
    Bu dizinin aksiyonlusu var Boardwalk Empire:1920'lerdeki alkol yasağı sırasındaki siyaset-mafya ilişkisini anlatıyor. Belediye başkanını filan değiştirme, entrika, adalet bakanı rüşveti ve dizi gerçek hikayeden alıntı. Al Capone filan var. Steve Buscemi, Stephen Graham gibi kaliteliler var.
  • adamların meclis sistemine bak birde bize,bizdeki siyaset mi şimdi,aşmışlar her yönden sonra ülke neden gelişmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Bu dizinin aksiyonlusu var Boardwalk Empire:1920'lerdeki alkol yasağı sırasındaki siyaset-mafya ilişkisini anlatıyor. Belediye başkanını filan değiştirme, entrika, adalet bakanı rüşveti ve dizi gerçek hikayeden alıntı. Al Capone filan var. Steve Buscemi, Stephen Graham gibi kaliteliler var.

Ya aslında BE'a başlamak istiyorum ancak, çek sevip bağlanırım diye korkuyorum. Çünkü bağlanırsam arşive alırım ve arşivlik yer yok şuan pc de. 5 sezon filan sanırım dizi.
  • HoC müziklerini seven varsa ilk 29 ost lik albümden sonra şimdi de 2 sezon ost leri Haziran 17 de çıkıcakmış.
  • Çok uzun zamandır foruma girmiyordum, ilginin azlığını görünce şaşırdım. En az 20-30 sayfa olmalıydı bu konu...

House of cards gerçekten kalite bakımından üst düzey bir dizi. Türkiye de kim atar o kıvılcımı bilmiyorum ama buralar canlanır elbet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SistemKoruma -- 14 Kasım 2014; 5:52:29 >
  • Bluray'i bekliyorum bakalım S02 için.
  • 2 hafta içinde 26 bölümü izledim.
    Muhteşem, çok etkileyici ve karizmatik.
    Bilhassa politik ilişkiler, stratejik ve taktik hareketler çok iyi kurgulanmış.
    3.sezonu merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadpe

Çok uzun zamandır foruma girmiyordum, ilginin azlığını görünce şaşırdım. En az 20-30 sayfa olmalıydı bu konu...

House of cards gerçekten kalite bakımından üst segment bir dizi. Türkiye de kim atar o kıvılcımı bilmiyorum ama buralar canlanır elbet :)

Haftalık yayınlansaydı daha fazla sayfaya ulaşırdı ama tek seferde tüm bölümler çıktığı için millet izliyor yazmadan unutuyor heralde.
  • Bu sene toplar tüm ödülleri K.Spacey reyiz ve dizi ki sonuna kadar hakediyorlar zaten
  • Dizinin İngiliz versiyonunu(1990) önerir misiniz, izleyen var mı arkadaşlar?

http://www.imdb.com/title/tt0098825/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Light -- 14 Haziran 2014; 20:39:53 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.