< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tranquillity -- 3 Aralık 2018; 5:17:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tranquillity -- 3 Aralık 2018; 5:17:22 > |
yav aktör ölmüş sen ne diyon
|
Kadroya kimi alirlarsa alsinlar Kevin Spacey'nin yoklugu hissedilecek.
Netflix'in yaptigi buyuk hata.Projeyi biraz erteleseler bu olay unutulurdu zaten. |
Son sezon mağdurlarının arasında ben de varım.Ne olup bittiğini anlayan beri gelsin,Bilal’e anlatır gibi anlatsın.Frank’in ölmesi dışında HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM!
|
Kevin Spacey davacılarından biri ölmüş
https://www.hollywoodreporter.com/thr-esq/kevin-spacey-accuser-dies-midst-sexual-assault-lawsuit-1240716 |
Hem televizyon hem de sinema sektörü saçma sapan süper kahraman yapımlarına kaldı... Seveni falan vardır belki kusura bakmasın ama Allah Marvel'in de DC'nin de belasını vermesin, her karaktere film, dizi yapmaya doymadılar. Piyasa süper kahraman çöplüğüne dönüştü, Netflix de bu furyaya ayak uydurdu. O tarz yapımları gördükçe kusasım geliyor artık, Netflix böyle dizilere destek verip de House Of Cards'ı iptal ederse çok üye kaybeder. Ben bile House Of Cards ve Narcos dizisi yüzünden Netflix'e üye oldum, dizi iptal edilirse ben de üyeliğimi iptal ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|