Şimdi Ara

House of the Dragon'un izleyici rakamları düşüşte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • House of the Dragon'un izleyici rakamları düşüşte
    Ekrana gelen ilk Game of Thrones spin-off'u olan House of the Dragon, 2022 yılında yayınlanan ilk sezonuyla hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini kazandı. Bu beğeni izlenme rakamlarına da yansıdı. Game of Thrones'un final sezonunun ağızlarda bıraktığı kötü tadı silmeyi başaran House of the Dragon, HBO'nun bugüne kadar en çok izlenen dizilerinden biri oldu.

House of the Dragon ekranlaradaki yolculuğuna muhteşem bir başlangıç yaptı yamasına ama ilk sezon sonrası iki yıl ekranlardan uzak kalması, dizinin ciddi anlamda momemntum kaybetmesine sebep oldu. Nitekim bu durum izlenme rakamlarına da yansıdı. Bu hafta 2. sezonuyla geri dönen dizinin pazar gecesi ekrana gelen yeni bölümü, izlenme rakamlarıyla ilk sezonun altında kaldı.

Ayrıca Bkz.3 Body Problem şimdi de sinemaya uyarlanıyor

House of the Dragon 2. Sezona Tutuk Başladı

House of the Dragon'ın ilk sezonunun ilk bölümü yaklaşık 10 milyon izleyici çekmişti. Sezon finalini ise yayınlandığı sırada 9.3 milyon kişi izlemişti. Pazar günü yayınlanan 2. sezon 1. bölüm ise HBO ve MAX'te 7.8 milyon izleyiciye ulaştı. İzleyici rakamlarının sezondan sezona neredeyse 3 milyon düşmüş olması hayal kırıklığı yarattı.

Çünkü daha önce Game of Thrones ve The Walking Dead gibi örneklerde de gördüğümüz gibi bu tarz diziler normalde ilk sezondan sonra izleyici kazanıyorlar. İlk sezonu sonradan izleme şansı yakalayan izleyicilerin de yeni sezonda ekran başına geçmesiyle birlikte izleyici rakamları daha da yukarı çıkıyor. Hâl böyleyken House of the Dragon'ın kan kaybetmiş olması endişe verici. Özellikle iki yıl ara verilmesinin bu durumda oldukça etkili olduğu düşünülüyor.

Kaynak:https://deadline.com/2024/06/house-of-the-dragon-season-2-premiere-viewership-down-hbo-1235977133/

• Euro 2024 turnuvası var kardeşim.

Dizinin çıkmasını dört gözle bekleyen ben bile 17 Haziran'da yayınlanacağını unutmuşum. Haberlerde denk geldim de izledim.

House of the Dragon'un izleyici rakamları düşüşte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 18 Haziran 2024; 23:7:22 >
  • İki yılda bırakın 1. Sezonu dizinin adını unutuyoruz. Gayet normal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 yıl içinde ülkede o kadar çok olay yaşadık ki dizinin ne anlattığını bile unuttum House of the Dragon'un izleyici rakamları düşüşte 

• Dizinin ilk sezonunu unuttuğum için izlemedim henüz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Heee oldu 2 sene onu bekleyecektik. Zamanında yayınlasaydınız.

• Moda oldu dizilere 2-3 sene ara vermek. Böyle olunca insanlar en son ne olmuştu, ne bitmişti unutuyor ve ilgisini kaybediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki yıl once dolar kaç tl altın me kadardı şimdi ne kadar her sey değişti işin şakası artık diziyi izlemek istemiyorum unuttuk cünkü izleme isteğim yok cok sıkılırsam belki benim gibi düşünen cok insan var madem iyi bir dizi yapmak istiyorsunuz bir yıl bekleme en cok 6 ay olmalı cekildikce eklenmeli her hafta bir bölüm ara verilir biraz diziden de kopmamış oluruz yoksa zaten ahım şahım bir dizi değil izlenmez tabi

• Ondan ziyade sahnelerin basitligide buna etken bence. Dizide dragon görene aşkolsun.

• Dizi aslında pek de kötü açılış yapmadı bu sezon da güzel olacak gibi görünüyor.

• Unuttuk. Bi izliyim dedim. Neydi ne hatırlamıyorum ki. Kapattım mecburen. 2 3 sene ara modasını bırakmaları gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.