Birde soğuk duş alanlar (yüksek fiyattan alacaklar) olanlar var :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HOUSE PRATİK MASAÜSTÜ ŞARJLI FAN 277 TL (2. sayfa)

-
-
Siparişiniz hazırlanıyor diye bildirim geldi. 2 tane almıştım.
-
200 lirayı 3e bölseniz ne olur tek çekim olsa ne olur dışarda çay kahve içince de taksit yaptırıyor musunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Belki ihtiyacım vardı 10 tane aldım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vade farkı yoksa taksitli almak çok mantıklı oluyor.
-
Aynı fiyattan teknosa satıcılı olarak yeniden satışa açılmış.
-
2 tane almıştım az evvel geldi kargom. Fan beklediğimden epeyce büyük çıktı. Şekli şemali olsun hız kademeleri olsun bu fiyata bedava. Yazın çok iş görecek.
Stokta var yine.
-
Mesajınız için teşekkür ederim. Stokda olduğunu öğrenince 2 adet hemen sipariş verdim. 50 tl Tamiden iade gelicek. Max 2 adet ekleniyor
Konuyu açan arkadaşada teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 2 Nisan 2025; 12:51:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3d şifre hatalı gibi bir şey dedi hata verdi, parayı çekti. Sipariş oluşmadı
Alacaktım ama vazcaydım.Temu da daha güzelleri var.pil kapasiteleri daha büyük.
-
yazan kapasiteler gerçek değilki hiçbirinin zaten
Fan alanlar ürünleri gelince şarj konusunda cihazı bozuk sanabilir. Ben her iki fan da bozuk şarj olmuyor ve şarjda çalışmıyor sandım. Meğer iki ucu da type c olan kablo ile şarj olmuyor ve çalışmıyormuş. Bir ucu type c diğer ucu usb a olan kablo ile şarj oluyor ve takılı haldeyken de çalışıyor. Bilginiz olsun.
-
Gece gece masrafa girdik. Bir değil 2 tane aldık. Umarım iyi çıkar. Videoda güzel görünüyordu.
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratseker -- 3 Nisan 2025; 0:45:59 >
benim ürünler hızlı bi şekilde geldi ürün cok iyi için rahat olsun cok sesizde çalışıyor bu paraya bizim ülkede kablosunu alırız anca bedava şarja takınca daha hızlı çalışıyor
2 adet de ben aldım. Teşekkürler
Teşekkürler, normal vantilatörüm olsa da yaz sıcağında bu tip ürünler günü kurtarmada harika iş çıkartıyor. Ben de 2 adet aldım.
2 tanede biz aldık bakalım.
Urun bugün geldi gayet güzel. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim , almayı düşünenlere tavsiye ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi geldi 2 tane bu paraya bedava cihaz pili vermezler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X