Şimdi Ara

hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hp laserjet 3030 yazıcıda bel-besl sıkıştı hata mesajı yazıcı çalışmıyor nedenini bilenden yardım yazıcım çalışmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: toner

hp laserjet 3030 yazıcıda bel-besl sıkıştı hata mesajı yazıcı çalışmıyor nedenini bilenden yardım yazıcım çalışmıyor.

üst taraftaki besleme yerinde kağıt parçası kalmıştır orayı temizle düzelmesi gerek. üst kapak yukarı doğru açılır oraya bir göz at kağıt parçası varmı diye. eğer yoksa üst kapağın altında tarayıcı camla temas eden kısımda bir aralık vardır besleyicinin alt kısmında oraya bir göz at. ancak kağıdı çıkartırken dikkatli ol fazla zorlama tırnakları kırmayasın.
  • cool111 arkadaşım ilgine teşekkür ederim oraya bakmıştım herhangi bir sıkışan cisim yoktu hatta üst adef yi komple değiştim çalışan bir yazıcıdan söktüm denedim ama yine aynı mesajı verdi arka kapağı komple değiştim yine aynı hata alt tepsiyi komple değiştim yine aynı hata kağıt alma pedini değiştim yne aynı hata vel hasıl yazıcıda değişmediğim parça kalmadı hemen hemen hep aynı hata mesajını veriyor bu değiştiğim parçalar çalışan yazıcıdan söküp denedim çok ilginç bir arıza acaba hafızamı kitlendi diye pilini söktüm 1 saat bekletip yrine taktım yine değişen hiçbirşey olmadı . tekrar ilgi ve alakana çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toner

cool111 arkadaşım ilgine teşekkür ederim oraya bakmıştım herhangi bir sıkışan cisim yoktu hatta üst adef yi komple değiştim çalışan bir yazıcıdan söktüm denedim ama yine aynı mesajı verdi arka kapağı komple değiştim yine aynı hata alt tepsiyi komple değiştim yine aynı hata kağıt alma pedini değiştim yne aynı hata vel hasıl yazıcıda değişmediğim parça kalmadı hemen hemen hep aynı hata mesajını veriyor bu değiştiğim parçalar çalışan yazıcıdan söküp denedim çok ilginç bir arıza acaba hafızamı kitlendi diye pilini söktüm 1 saat bekletip yrine taktım yine değişen hiçbirşey olmadı . tekrar ilgi ve alakana çok teşekkür ederim.

servis yolu gözükmüş anlaşılan.
  • emin değilim ama kağıdı algılayan sensör hatası olabilir epson yazıcılarında bazen bu tip hata verdiği yazıyor yabancı sitelerde orada programla reetliyorlar. Senörü değiştirip yazıcyı resetleyebilirseniz belki düzelebilir
  • evet sensoru değiştim durum yine aynı hatamesajı vermeye devam etti ben yine uğraşmaya devam ettim tam o anda kulağıma çok hoş bir ses geldi
    eskiciii eskiler alırım diye bir ses duydum hemen yazıcıyı kucaklayıp eskiciye verdim ve böylecede kurtulmuş oldum oh be dünya varmış. yine ilgi ve alakanıza teşekkür eder sağlıklı bol kaznçlı güner geçirmenizi allahtan dilerim.
  • hi

swıcht yerinden çıkmış yada kırılmış olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.