Arkadaşlar lazer yazıcı alacam araştırdım ve Hp1005 veya samsung ML1610 arasında kalmıştım. Bugn vatan bilgisayara gittim görevli hp'yi yerden yere vurdu. Ve kartuşunun çipli olduğunu söyledi. Forumlarda veya başka biyerde duymamıştım oldukça şaşırdım bu konuda bilgisi olan var mı ?? Ayrıca bana Canon LBP2900 önerdi hp'nin yazıcılarını canonun ürettiğini daha kaliteli söyledi. Bunun gerçeklik payı var mı? 3 yazıcının da tercih edilmek için güzel artıları var hangisini önerirsiniz??
HP gibi yazıcı devi sizce fotoğraf makinesi üreticisi olan Canon'a yazıcı ürettirir mi?
Youtube'de HP'nin fabrikalarının ve laboratuvarlarının videoları var açın seyredin.
Ayrıca tabiiki HP yazıcı konusunda tartışmasız en iyisidir.
bende bugün hp p1005 aldım inşallah iyi bir tercihte bulunmuşumdur. almamın sebebi toner dolumunda kolaylık olması
arkadaşlar çipli olduğunda toner dolum maliyeti artmıyor mu. Yani çiplilerin tonerini değiştirken çipi değişitiriyorlarmış doğruluk payı var mı
görüştüğünüz kişi vatan ın kendi elemanı mı yoksa canon promotöru müydü ayrıca 1005 e dolum yapılabiliryor ? samsung ise 1610 modeli tam dolu tonerle geliyor satıcı sizi yanşiş yonlendirmiş
SELAM LAR ARKADAŞLAR HP NİN LAZER PRİNTERLARINI TEKNOLOJİ DEVİ CANON ÜRETMEKTE HP GLOBAL PAZARLAMA FİRMASIDIR. HP NİN 1005 / 1006 MODELİNİ ALIPTA MEMNUN OLAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM :) KONUŞTUĞUNUZ KİŞİ SİZE CANON UN LBP2900 MODELİNİ ÖNERMEKLE GÜZEL BİR YAKLAŞIMDA BULUNMUŞ. BUNU BAŞKA YÖNLERE ÇEKMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR OLABİLİR. LBP-2900 MODELİNDE HP GİBİ DEMO TONERLE GELMEMEKLE BİRLİKTE 2000 KOPYALIK FULL TONERLE GELMEKTEDİR. HP-1010/1018/1020 MODELLERİNİ ÜRETEN CANONUN KARŞILIĞIDIR. BU CİHAZLARLA CANONUN ALIP YANYANA ÇALIŞTIRDINIZDA GEREK YAZILIM GEREK PERFORMANS AÇISINDAN CANONUN KENDİ ÜRETTİĞİ CİHAZLA ARASINDAKİ FARKI GÖREBİLİRSİNİZ. HP-1005 700 SAYFALIK DEMO TONER İLE BİRLİKTE GELMEKTE OLUP ORJİNALİ 1500 SAYFA %4 DOLULUK ORANINA SAHİPTİR. SİZCE HANGİ MANTIKLA HP-1005 İLE LBP-2900 KIYASLANABİLİR. ELİNİZDE HP- Q2612A İLE ÇALIŞAN CİHAZINIZ OLUPTA SORUN ÇIKARTTIĞINDA TONERLERİ NE YAPICAM DİYE DÜŞÜNENİNİZ OLUR İSE CANON LBP-2900 LASERBASE PRİNTER DERİM. 1 E 1 UYUMLUDUR. BİLGİNİZE,BİLMİYORSANIZ YORUM YAPIP YANLIŞ YÖNLENRİMEDE BULUNMAYALIM. İLK KONUŞTUĞUN ARKADAŞ BİLİGİSİ DAHİLİNDE SANA YARDIMCI OLMUŞ. AYNI DURUMU BENDE YAPABİLDİYSEM NE MUTLU BANA GÖRÜŞÜRÜZ
Cevaplarınız için teşekkürler. Bi iki hafta önce Samsung ML-1610 aldım. Bi sıkıntı yok şimdilik inşallah sonra da olmaz.. Herkese hayırlı bayramlar..
Arkadaşlar konuya bende dahil oldum. EV KULLANICISIYIM. YAZICIYI ÇOK SIK KULLANMAYACAĞIM KALİTELİ EKONOMİK BİR YAZICI LAZIM. LBP 2900 ÇOK METHEDİLMİŞ BİRDE LBP 3000 VAR ARADA ÇOK AZ BİR FİYAT FARKI VAR CANON OLMALI İSE BUNLARDAN HANGİSİ OLMALI
1005 serisi 2 printerim var çok memnunum. 2605 Tn kullanıyordum daha önce ondan memnundum. Ortalama 1500 sayfa çıkartıyor arkadaşın söylediği doğru.HP yazıcılar konusunda uzman bir firma arkadaşın söylediğini ilk defa duydum çok şaşırdım biraz incelemek lazım.
HP YAZICILAR KONUSUNDA UZMAN BİR FİRMA FALAN DEĞİLDİR. GLOBAL PAZARLAMA FİRMASIDIR. LAZER PRİNTERLARININ ÇOĞUNU TEKNOLOJİ DEVİ CANON ÜRETMEKTEDİR. BUNU İSTER ARAŞTIRIN İSTER ARAŞTIRMAYIN MEVZU BUNDAN İBARET PC GRUBUNU KENİSİ ÜRETMEKTE PRİNTERLARI DEĞİL. CANON LBP 2900 ALIR SAN HP Q2612A TONERLRİNİDE KULLANABİLİRSİN BİLGİNİZE
CANON LBP 2900 modelinin tonerleri doldurulabiliyor mu? Toner üzerinde çip vs. var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: okanbozkurts
CANON LBP 2900 modelinin tonerleri doldurulabiliyor mu? Toner üzerinde çip vs. var mı?
yok mu bilen? Ayrıca en ucuz hangi mağazada var.
canon lbp 2900 ün toneri chip li değildir. dolumu kolay maliyeti düşüktür.
2900 En son baktığımda 120 ytl ye görmüştüm. İzmirde daha iyi fiyat veren bir yer varmı?
Bende bir hp kullanıcısıyım ve gayet memnunum. Benim yazıcım hp3030 çok fonksiyonlu yaklaşık 3-4 yıldır muhasebe büromuzda kullanıyoruz ve ayda 4000 sayfa çıktı alıyoruz. Hala sapasağlam. (Maşallah diyelim nazar değmesin) Hp nin yazıcılarına canon firmasının destek verdiği doğrudur. Hp ler sağlam makinadır kolay kolay arıza yapmaz. Çevremde arıza yapanına rastlamadım. Ben kendi yazıcımın tonerlerinide kendim dolduruyorum. Ancak şu hp 1005 model yazıcılara bende sinir oluyorum açıkçası. Bir satış temsilcisi olsam hp den memnun olduğum halde hp 1005 yerine canon lbp 2900 ü almanızı tavsiye ederdim. Bu makinanın toneri bir dert arkadaşlar. Arkadaşımda hp1005 model toner var. Toneri bittiğinde dolduralım dedik diğer hp marka yazıcıların standart kullandığı toner tozunu kullanmıyor bilginize. standart üniversal hp toner tozunu (istediği kadar kaliteli olsun) kullanırsanız silik baskı çıkartıyor. bu tonerin tozu diğer hp modellerinden farklı ve bu tonere özel olarak almanız gerekiyor. toneri dolduracağımız haznenin diğer hp modellerindeki gibi yanda toner dolum kapağı yok. mag rolleri söküyorsunuz ve mag rollerin altındaki demiri söküyorsunuz içinde tozu karıştıran ince mika karıştırıcı vardır onu uygun pozisyona getiriyorsunuz ağzını açıyorsunuz ve zar zor toner tozunu dolduruyorsunuz. Ayrıca içine doldurulan toner tozu gramajı diğerlerine göre daha az bu yüzden daha düşük çıktı sayfası alıyorsunuz. hp 1005 ve 1006 model yani 35a ve 36a model tonerleri doldurmayı istiyorsanız hpnin bu modelleri için firmaların ayrı olarak ürettiği özel tozundan almanız gerek. Bunların çipleri biraz farklı yazdırmamazlık yapmıyor sadece uyarıyor toner bitiyor diye ama yazdırmaya devam ediyor.
lbp 2900 kartuş dolumu yapılır, çiplidir. 25 tl civarı bir ücreti var. hp 12a toneri ile uyumludur.
HP'yi yerden yere vuran kişi Canon manyağı birisi galiba. 1005 makine kadar sorunsuz makine mi var ya?
1005 ler 35a toner kartuş kullanır. toner dolumu rahatlıkla yapılır çip değişimine gerek yoktur. Sadece kullanılmış tüketim ürünü hatası verir bilgisayar ona da bir daha verme uyarı dersiniz olur biter.
ARKADAŞIM 1005 DE İYİ 1610 DA İYİ DAHA İYİ YARDIMCI OLMAK AMACIYLA SANA VERCEĞİM ADRESTE BULABİLİRSİN CEVABINI BEN 3 TANE YAZICI ALDIM VE BU FİRMAYA DANIŞARAK ŞİMDİ İSE ÇOK MEMNUNUM İYİ DİNLEMİŞ ALMIŞIM DİYORUM BU FİRMA GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK TONERLERİMİ BİLE BURAYA DOLDURTUYORUM.