Şimdi Ara

HP DESKJET 5525 yazıcıma hangi mürekkebi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HP Deskjet 5525 adlı bir yazıcı aldım.Aldığım yazıcının yanında HP 655 kartuş gönderdiler.Ben bu kartuşları doldurabilirmiyim?Yoksa kolay dolan kartuşmu almalıyım?
    Birde hangi mürekkebi almalıyım?Kafam karıştı hp pigment,bide hp vivara uyumlu var hangisini almalıyım?Birde almam gereken mürekkebin link atarsanız sevinirim.
     HP DESKJET 5525 yazıcıma hangi mürekkebi almalıyım? HP DESKJET 5525 yazıcıma hangi mürekkebi almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangame -- 4 Temmuz 2014; 12:11:14 >

• Cevap veren yokmu?
  • benımde ıhtıyacım var murekkep fiyatları hakkında bılgım yok fakat kartuslar 20tlye alınabılıyor orjınal
    murekkep fiyatları hakkında bilgim olmadıgı icin hangisinin daha karlı oldugunu bilmiyorum kullananlar bilgi oneride bulunurlarsa cok iyi olur
  • HP Üniversal pigmentli mürekkep almanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an_k_ist

benımde ıhtıyacım var murekkep fiyatları hakkında bılgım yok fakat kartuslar 20tlye alınabılıyor orjınal
    murekkep fiyatları hakkında bilgim olmadıgı icin hangisinin daha karlı oldugunu bilmiyorum kullananlar bilgi oneride bulunurlarsa cok iyi olur

cihazınızın modelini belirtirseniz uygun mürekkep seti önerebilirim.
    http://www.sarfet.com/hp-murekkep
  • DRdread D kullanıcısına yanıt
    Kartuşun orijinal mürekkebi dye bazlı ise pigment mürekkep kullanmak problem çıkartabilir.
    http://www.ocp.de/index.php/products-91
    linkten yazıcınıza uygun mürekkebi bulabilirsiniz.
  • OCP Türkiye kullanıcısına yanıt
    ürünüm HP Deskjet 5525 hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.