bende iki model arasında kalmıştım 6 ay önce ml1610 aldım cokta memnunum iyiki almışım diyorum
kimseye faydası olmayan gereksiz şeyler yazmayın lütfen. arkadaşım uygun bir resim programı kullanarak istediğin şeyi yapabilirsin. ACDSEE çok iyidir bu konuda. yok eğer döküman yazdıracaksan power pointe çevirip ordan 9unu bir sayfada bastır komutu ile basabilirsin. dökümanlar için mutlaka daha uygun programlar vardır. şu anda aklıma gelmiyor. vaktim kısıtlı olduğu için bu kadar yazdım. b bilen başkası varsa lütfen uygun yorumlarda bulunsun. saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: sdymz
quote:
Orjinalden alıntı: Bekir__
1018 de sayfaya 8 tane slayt bastırmayı nasıl becerebilirim ?
7 taneyi bastırdıktan sonra bir tane daha bastırırsan sanırım oluyo :P
quote:
Orjinalden alıntı: neshter35
kimseye faydası olmayan gereksiz şeyler yazmayın lütfen.
Ya ustam haklısın da, bi an boş bulunup dayanamamış yazmışım
Soruyu soran arkadaşımı doğru anladıysam, eğer cevap olur ise; metni vs okuduğun programın üst menüsünden dosya>yazdır dan karşına çıkan menüde yazıcı kenar boşluklarına düşür ya da uydur diyen bir seneçek varsa oralardan bir yerden tabaka başına çoklu sayfa seçeneklerinden, ya da yazıcı özelliklerinde varsa, her yüze x sayfa gibi bir seçeneği işaretleyip, istediğin adettte ve istediğin düzende çıktı ayarlarını yapıp, sonra bu ayarlarda kaç sayfa bastırmak istediğine de karar verip baskıya gönderebiliyorsun. En azından xerox yazıcılarda böyle... Hplerde de buna yakın birşey olması lazım.
canon lbp 2900 var bende kartusunu taktım aama nedense bır turlu renklı cıkartamıorum yardım edenden sımdıdeden allah razı olsun....daha makına sıfır sadece sıyah beyaz cıkartıor ama nedense renklı cıkartamıorum...yardımlarınızı beklıorum...
yaziciniz monolaser yani siyahbeyaz bi lazer yazici. bu yazicidan renkli cikti alamazsiniz. yeni aldiysaniz aldiginiz yerden renkli bi yaziciyla degistirebilirsiniz. yanliz renkli lazer yazicilar iki uc kat daha pahalidir.
hp den şaşma dostum
evet güncel tavsiyesi olan var mı? Samsungları kaça doldurabiliriz. Toner dışarıda kaça satılır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme