Şimdi Ara

HP 14-B115ST NOTEBOOK CORE İ5 1.8GHZ-4GB-500GB-14''-INTEL-W8 (959TL VATAN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar hp den uzak durun. Çok ısınma yapıyor garantisi dolmadan bozuluyor servisi berbat. Örnek olarak bende dv6 vardı aldığından beri ısınma yapıyordu. Sonradan ısınarak kapanmaya başladı 5 defa servise gitti sürekli fanini değiştirip gönderdiler. En sonunda çağrı merkezlerine bi ton laf söyledim. Ankaraya gönderdiler. Orda anakart arizaliymjs dediler ve değiştirdikleri. Ancak 3 ay sonra tekrar ısınacak kazanmaya başladı. Garantisi dolduğu içinde elimde patladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Optik sürücü yok diye mi :)
    En son ne zaman CD-DVD gördün :)
    Taş devrinde mi yaşıyon :)
    Miladı doldu DVD-ROMların...

Valla herkes senin gibi teknoloji canavarı değil. şirket için kullanacağım. eğer bir şirkete çalışıyorsan kimse sana katalogları usb içinde göndermez. cd ye dvd ye çekip gönderir. kalkıp ayrıca cd sürücü alma ihtiyacı duyacaksam,kampanyanın almamın bi anlamı yok. He sen işi disketle karıştırıyosan bilemem tabi. CD vd DVD hala bol bol kullanılıyor. Eğer dediğin gibi olsaydı kadıköyde DMS cd,dvd den para basmazdı. Git bak bakalım kaç kişi alıp kullanıyor. DVD nin ömrü bitmişmi?

Mesaj da ayrıca 14" olduğunu da belirttim. Excel tablolarının 14" de pek de verimli kullanılmadığını daha önce bizzat gördüm. ERP programlarının son kısmı ekranda çıkmıyor.

Benim vazgeçme sebeplerimi yorumlayacağına gir kampanyayı incele. ufkun açılsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Gittigidiyor ve N11 de benzeri ürünler 850-950 bandında satılıyor.
    Biz temmuz başı Kredi Kartı kampanyası falan 850 ye i3 almıştık HP Ultra Book...

1500 yazıp 200 ödeme diyiip 1300 e satmak adam kandırmaktan başka bişey değil.
    Önceki fiyat 850 tl ye gelmesi makul.

Şuan ÇÖP...

Walla yazdıklarına bakarak şöyle bir N11 e baktım şu anda bir asus (ASUS S300CA-C1019H ULV987 4 GB 320 GB 13.3'' Win 8 Dokunmatik Ekranlı) 1340+ TL dan başlıyor sanırım senin bir hatan var ve satın aldığın HP i3 bilgisayar ya dokunmatik değildi yada bu ürününn i5 olduğu, ekranının dokunmatik olduğu, 8 gb rama sahip olduğu we en önemlisi pavillion serisi olmadığını göz önünde tutmamışsın galiba, watanı çok sevmem ama bence iyi fiyatmış. Alanlara hayırlı olsun diyorum...

Yanısıra daha önce yukarıdaki yazılarımda da şüpheyle bahsettiğim ve web sayfasında yer almayan katılım formu, sayfaya eklenmiş ilgilenenlerin bilgisine.Aşağıda da linki var...

http://geri-odeme.com/katilim-formu.pdf

• birber80 kullanıcısına yanıt
    Aynı PC yi ben kullanıyorum :)
    Ve bir kaç kişiye aldırdım.
    DVD-CD işi korsan işi için kullanılıyor sadece :)
    Şirketler halen CD-DVD kullanıyorsa sistemi değiştirin.Büyük dosyalar belki ama...
    Komedi yani İPAD in sürücüsü niye yok acaba salak mı APPLE merak ediyorum :)
  • digimonster D kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik olayına bakmadım.
    Dokunmatikse amenna :)
    Biz düz 14" Ultra Book aldık :)
    Valla 850 ye bu PC alındıysa yılın fırsatıdır :)
    Kaçıranlar üzüldü...
  • Ne zamandı bu fırsat yaa ben dünde girdim bu günde hala 1488 yazıyor. Yoksa dün belirli saatler arasındamıydı bu konuda yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
  • güzel fiyatmis kacirdik
  • Valla alınırmış.
  • Bilgisayar sonunda geldi arkadaşlar. 8 gb ram çıktı 4 gb beklerken.
    Güzel ve bu fiyata alınabilinecek en iyi bilgisayar diyebilirim.
    Diğer alan arkadaşlarda da 8gb mı çıktı ram?

Para iadesi için de evrakları gönderdik bakalım iade 5.cuma yatırılacak diyor.
    Aralık 15'e doğru gelir sanıyorum iade.
  • evet benim bilgisayarda dün itibariyle geldi ve 8 gb.Ama benim pc nin harddiski biraz gürültülü çalışıyor acaba sizlerdekide böylemi yoksa benimkinde bir arıza mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capadokya1978

evet benim bilgisayarda dün itibariyle geldi ve 8 gb.Ama benim pc nin harddiski biraz gürültülü çalışıyor acaba sizlerdekide böylemi yoksa benimkinde bir arıza mı var?

Normal ses geliyor. Gürültülü bir durum yok.Hatta toshiba notebooktan daha sessiz gibi. yan yana koydum.
    Ben win 7 kullanan birisi olarak win8'e tam alışamadım daha :(
  • HP batmadı mı yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 532

HP batmadı mı yahu

sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 532

HP batmadı mı yahu

1 hafta önce servisine işim düştü hp'nin ürünü 2 günde yapıp kargoya verdiler. servis işleyişi mükemmel. üstelik telefonla da çok bekletmiyorlar hemen bağlanıyorsunuz. servisinden çok memnun kaldım. sanırım hp batmamış
  • Var mi satan? Zorlarim kendimi ama alirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 200 TL geri ödemeyi dün yatırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman_27

Benim 200 TL geri ödemeyi dün yatırmışlar

benimde yatmış 200 TL, 100TL 'de enparadan yattı. 859 tl'ye geldi. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.