Şimdi Ara

HP 14-B115ST NOTEBOOK CORE İ5 1.8GHZ-4GB-500GB-14''-INTEL-W8 (959TL VATAN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HP 14-B115ST NOTEBOOK CORE İ5 1.8GHZ-4GB-500GB-14''-INTEL-W8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-e0q61ea-14-b115st-notebook-core-i5-18ghz-4gb-500gb-14-intel-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68025#allImages

1149 TL diyor, 200 Tl geri ödeme diyor. 959 TL'ye geliyor. Enpara ile alınırsa 100TL'de indirim oradan gelir. 859 TL'ye düşer.

Geri ödemeyi ne şekilde yapıyorlar bilen var mı?

Bu fiyata bu notebook alınır mı?

Dokunmatik ve 14" 1,8 Kg taşınabilirliği yüksek.

yoksa sony var bu fiyatlara yakın onu mu almak lazım.

Miadını dolduran bir notebookum var. ona pil ve SSD almaktansa buna geçeyim dedim.

3337 U işlemci hızı nasıldır?

• İşlemci U serisi olduğu için performansi düşük yaziyor.normal performansı nasil olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

İşlemci U serisi olduğu için performansi düşük yaziyor.normal performansı nasil olur?
    KAMPANYA ŞARTLARI :
    İşbu Geri Ödeme Kampanyası, Hewlett Packard Teknoloji Çözümleri Limited Şirketi (“Şirket”) tarafından düzenlenmektedir. Geri Ödeme Kampanyası, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde olan Vatan Bilgisayar San.ve Tic. A.Ş. teknoloji marketlerinde geçerlidir. Kampanya 25 Eylül 2013 tarihinde saat 10.00’da başlar, 31 Ekim 2013 tarihinde saat 22.00’da sona erer. Geri Ödeme Kampanyası’ndan yararlanacak model kodu E0Q61EA ‘dır. Geri ödeme bedeli 200 TL’dir. Geri Ödeme Kampanyası’ndan yararlanmak isteyenler, kampanyada geçerli ürünü satın aldıktan sonra, katılım formunu doldurup imzalayarak, bu formu nüfus cüzdanı fotokopisi, Geri Ödeme Kampanyası kapsamındaki ürüne ait faturanın fotokopisi, ürüne ait garanti belgesinin fotokopisi ve ürün paketinin üzerindeki ürün barkodunun aslı ile birlikte, fatura tarihinden itibaren 15 gün içinde Kırmızı Fikirler Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi Sanayi Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi Bilek İş Merkezi No:33 Kat:4 D:5 Kağıthane -İstanbul adresine taahhütlü mektupla ya da kargo ile gönderilmesi gerekmektedir. Posta ve kargo masrafları tüketiciye aittir. Geri ödemeler yukarıda talep edilen belgelerin belirtilen adrese eksiksiz olarak ulaşmasını, bilgilerin kontrol edilmesini ve doğru ve eksiksiz ise sisteme girişinin yapılmasını izleyen beşinci Cuma günü, talepte bulunan tüketicinin katılım formunda belirttiği banka hesabına havale veya EFT yoluyla yapılacaktır. EFT ve havale masrafları Şirket tarafından karşılanacaktır. Geri Ödeme Kampanyası sadece şahsi katılım için geçerli olup, ticari satışlarda uygulanmayacak ve kurumların başvuruları kabul edilmeyecektir. Geri Ödeme Kampanyası 25 Eylül 2013-31 Ekim 2013 tarihleri arasında, E0Q61EA ürün kodlu HP dizüstü bilgisayar alımlarında geçerlidir. Bu tarihler dışındaki satın alımlarda Geri Ödeme Kampanyası geçerli değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Geri Ödeme Kampanyası dahilindeki ürünlerin marka, model ve özelliklerine ilişkin açıklamalardan ve ithal ürünlere ilişkin olarak alınması gerekli tüm yasal izinlerden tamamen Şirket sorumludur. Geri Ödeme Kampanyası’nın gerçekleştirileceği satış mağazalarının, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamındaki yükümlülükler hariç olmak üzere, katalogda yer alan ürünlerle ilgili herhangi bir yasal sorumluluğu bulunmamaktadır.

Taahhütname
    Hewlett Packard Teknoloji Çözümleri Limited Şirketi (“Şirket”) için Kırmızı Fikirler Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi tarafından düzenlenen işbu kampanyada (“Geri Ödeme Kampanyası”), aşağıda yer alan kampanya şartnamesinde belirtilmiş olan şartlara uygun olarak alışveriş yaptığımı kabul ederim. Aksi durumda aldığım bedeli derhal iade edeceğimi ve Şirket’in maruz kalacağı tüm masraf ve zararı karşılayacağımı taahhüt ederim. İşbu formu imzalamak suretiyle Şirket’in kişisel bilgilerimi işbu Geri Ödeme Kampanyası, diğer kampanyalar, tanıtımlar, özel fırsatlar ve etkinliklerden beni haberdar etmek için kullanabileceğini kabul ediyorum. Ayrıca Şirket’in, işbu Geri Ödeme Kampanyası, diğer kampanyalar, tanıtımlar özel fırsatlar ve etkinliklerden beni haberdar etmek amacıyla, bu bilgileri işleyebileceğini ve bağlı şirketleri ile paylaşabileceğini kabul ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeR©

KAMPANYA ŞARTLARI :
    İşbu Geri Ödeme Kampanyası, Hewlett Packard Teknoloji Çözümleri Limited Şirketi (“Şirket”) tarafından düzenlenmektedir. Geri Ödeme Kampanyası, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde olan Vatan Bilgisayar San.ve Tic. A.Ş. teknoloji marketlerinde geçerlidir. Kampanya 25 Eylül 2013 tarihinde saat 10.00’da başlar, 31 Ekim 2013 tarihinde saat 22.00’da sona erer. Geri Ödeme Kampanyası’ndan yararlanacak model kodu E0Q61EA ‘dır. Geri ödeme bedeli 200 TL’dir. Geri Ödeme Kampanyası’ndan yararlanmak isteyenler, kampanyada geçerli ürünü satın aldıktan sonra, katılım formunu doldurup imzalayarak, bu formu nüfus cüzdanı fotokopisi, Geri Ödeme Kampanyası kapsamındaki ürüne ait faturanın fotokopisi, ürüne ait garanti belgesinin fotokopisi ve ürün paketinin üzerindeki ürün barkodunun aslı ile birlikte, fatura tarihinden itibaren 15 gün içinde Kırmızı Fikirler Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi Sanayi Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi Bilek İş Merkezi No:33 Kat:4 D:5 Kağıthane -İstanbul adresine taahhütlü mektupla ya da kargo ile gönderilmesi gerekmektedir. Posta ve kargo masrafları tüketiciye aittir. Geri ödemeler yukarıda talep edilen belgelerin belirtilen adrese eksiksiz olarak ulaşmasını, bilgilerin kontrol edilmesini ve doğru ve eksiksiz ise sisteme girişinin yapılmasını izleyen beşinci Cuma günü, talepte bulunan tüketicinin katılım formunda belirttiği banka hesabına havale veya EFT yoluyla yapılacaktır. EFT ve havale masrafları Şirket tarafından karşılanacaktır. Geri Ödeme Kampanyası sadece şahsi katılım için geçerli olup, ticari satışlarda uygulanmayacak ve kurumların başvuruları kabul edilmeyecektir. Geri Ödeme Kampanyası 25 Eylül 2013-31 Ekim 2013 tarihleri arasında, E0Q61EA ürün kodlu HP dizüstü bilgisayar alımlarında geçerlidir. Bu tarihler dışındaki satın alımlarda Geri Ödeme Kampanyası geçerli değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Geri Ödeme Kampanyası dahilindeki ürünlerin marka, model ve özelliklerine ilişkin açıklamalardan ve ithal ürünlere ilişkin olarak alınması gerekli tüm yasal izinlerden tamamen Şirket sorumludur. Geri Ödeme Kampanyası’nın gerçekleştirileceği satış mağazalarının, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamındaki yükümlülükler hariç olmak üzere, katalogda yer alan ürünlerle ilgili herhangi bir yasal sorumluluğu bulunmamaktadır.

Taahhütname
    Hewlett Packard Teknoloji Çözümleri Limited Şirketi (“Şirket”) için Kırmızı Fikirler Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi tarafından düzenlenen işbu kampanyada (“Geri Ödeme Kampanyası”), aşağıda yer alan kampanya şartnamesinde belirtilmiş olan şartlara uygun olarak alışveriş yaptığımı kabul ederim. Aksi durumda aldığım bedeli derhal iade edeceğimi ve Şirket’in maruz kalacağı tüm masraf ve zararı karşılayacağımı taahhüt ederim. İşbu formu imzalamak suretiyle Şirket’in kişisel bilgilerimi işbu Geri Ödeme Kampanyası, diğer kampanyalar, tanıtımlar, özel fırsatlar ve etkinliklerden beni haberdar etmek için kullanabileceğini kabul ediyorum. Ayrıca Şirket’in, işbu Geri Ödeme Kampanyası, diğer kampanyalar, tanıtımlar özel fırsatlar ve etkinliklerden beni haberdar etmek amacıyla, bu bilgileri işleyebileceğini ve bağlı şirketleri ile paylaşabileceğini kabul ediyorum.

Alıntıları Göster
    dün bu ürünü alcaktım. 1500 liraya gidip mağazadan alacaktım bu sabah 1150 tl ye düşmüş. 2 tane sipariş verdim. Çok iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: birber80

dün bu ürünü alcaktım. 1500 liraya gidip mağazadan alacaktım bu sabah 1150 tl ye düşmüş. 2 tane sipariş verdim. Çok iyi oldu.

Alıntıları Göster
    Acaba mağazada aynı fiyat mı, bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeR©

KAMPANYA ŞARTLARI :

Taahhütname

Amerikadaki Mail-in Rebate olayına girmişler.
    5 TL Kargo/PTT masrafı olur sanıyorum.

Bilgisayar hakkında yorumlar var mı?

Günlük ofis işleri ve internet için yeterli ve taşınabilir midir?
    Pil konusu hakkında bilgisi olan var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: master_monster

Acaba mağazada aynı fiyat mı, bilen var mı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar optik sürücüsü yok ve 14" gözümden kaçmış. arayıp siparişi iptal ettireceğim.maalesef işime yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

geri ödeme ile 950 Tlye enparayla da 850 Tlye düşüyor.
    Fiyat iyimidir?
    Alınası bir notebook mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reefted

quote:

geri ödeme ile 950 Tlye enparayla da 850 Tlye düşüyor.
    Fiyat iyimidir?
    Alınası bir notebook mu?

Alıntıları Göster
    enpara kartı kullanarak aldım. Ama Vatan güvenlik teyidi çin nüfuc cüzdanı ve kredi kartı fotokopisini istiyor. Enpara kartta isim yazmıyor. Sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

enpara kartı kullanarak aldım. Ama Vatan güvenlik teyidi çin nüfuc cüzdanı ve kredi kartı fotokopisini istiyor. Enpara kartta isim yazmıyor. Sorun olur mu?

Alıntıları Göster
    Nereden satın aldınız ve kampanya koşullarını dikkatlice okudunuzmu bilmiyorum ama, vatan marketlerinde geçerlidir yazıyor, yani webden satın alımda bu indirim geçerli oluyormu bilmiyorum.Kartın üzerinde isminizin yazması cok önemli değil neticede kart numarasından size ait oldugu anlaşılıyor ancak indirimden yararlanıp yararlanamayacağınızdan ben şüpheliyim, şayet bi görüşmeniz olur ve bilgi edinip burada paylaşırsanız forum adına iyi olur. İyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: digimonster

Nereden satın aldınız ve kampanya koşullarını dikkatlice okudunuzmu bilmiyorum ama, vatan marketlerinde geçerlidir yazıyor, yani webden satın alımda bu indirim geçerli oluyormu bilmiyorum.Kartın üzerinde isminizin yazması cok önemli değil neticede kart numarasından size ait oldugu anlaşılıyor ancak indirimden yararlanıp yararlanamayacağınızdan ben şüpheliyim, şayet bi görüşmeniz olur ve bilgi edinip burada paylaşırsanız forum adına iyi olur. İyi günler...

Tam alacakken kendimi tuttum.
    İndirim alamama olasılığı var mı?
    İndirim alamıyorsak notebook geldikten sonra iade etme imkanımız var mı?

Edit: Enpara ile nasıl alışveriş yapıyoruz Vatandan.
    Bkm express kart numarasını tanımadı.
    ikisini de ilk defa kullanıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reefted -- 25 Ekim 2013; 14:28:49 >

• quote:

Enpara kartların cogunda isim yazmıyor. Sorun olmaz diye sanıyorum. 200TL geri ödemede de sorun çıkacağını sanmıyorum. Ben ne olduğunu paylaşırım ama o zamana kadar stok bitebilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

quote:

Enpara kartların cogunda isim yazmıyor. Sorun olmaz diye sanıyorum. 200TL geri ödemede de sorun çıkacağını sanmıyorum. Ben ne olduğunu paylaşırım ama o zamana kadar stok bitebilir :)

Alıntıları Göster
    Geri Ödeme Kampanyası, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde olan Vatan Bilgisayar San.ve Tic. A.Ş. teknoloji marketlerinde geçerlidir. Kampanya 25 Eylül 2013 tarihinde saat 10.00’da başlar, 31 Ekim 2013 tarihinde saat 22.00’da sona erer. Geri Ödeme Kampanyası’ndan yararlanacak model kodu E0Q61EA ‘dır. Geri ödeme bedeli 200 TL’dir. Geri Ödeme Kampanyası’ndan yararlanmak isteyenler, kampanyada geçerli ürünü satın aldıktan sonra, katılım formunu doldurup imzalayarak, bu formu nüfus cüzdanı fotokopisi, Geri Ödeme Kampanyası kapsamındaki ürüne ait faturanın fotokopisi, ürüne ait garanti belgesinin fotokopisi ve ürün paketinin üzerindeki ürün barkodunun aslı ile birlikte, fatura tarihinden itibaren 15 gün içinde Kırmızı Fikirler Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi Sanayi Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi Bilek İş Merkezi No:33 Kat:4 D:5 Kağıthane -İstanbul adresine taahhütlü mektupla ya da kargo ile gönderilmesi gerekmektedir.

şartlarda dikkatimi çeken 2 faktör var 1. si vatan marketlerinde yazıyor web üzerinde yazmamış 2.si katılım formundan bahsediyor bu katılım formunu webde ben göremedim, zannımca marketlerde doldurulan bi form, onun için şüphelerim var 444 lü numarasını aradım 12 dk bekledikden sonra birden telefon kapandı. bilgi alamadım :(

• quote:

Geri Ödeme Kampanyası, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde olan Vatan Bilgisayar San.ve Tic. A.Ş. teknoloji marketlerinde geçerlidir. Kampanya 25 Eylül 2013 tarihinde saat 10.00’da başlar, 31 Ekim 2013 tarihinde saat 22.00’da sona erer. Geri Ödeme Kampanyası’ndan yararlanacak model kodu E0Q61EA ‘dır. Geri ödeme bedeli 200 TL’dir. Geri Ödeme Kampanyası’ndan yararlanmak isteyenler, kampanyada geçerli ürünü satın aldıktan sonra, katılım formunu doldurup imzalayarak, bu formu nüfus cüzdanı fotokopisi, Geri Ödeme Kampanyası kapsamındaki ürüne ait faturanın fotokopisi, ürüne ait garanti belgesinin fotokopisi ve ürün paketinin üzerindeki ürün barkodunun aslı ile birlikte, fatura tarihinden itibaren 15 gün içinde Kırmızı Fikirler Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi Sanayi Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi Bilek İş Merkezi No:33 Kat:4 D:5 Kağıthane -İstanbul adresine taahhütlü mektupla ya da kargo ile gönderilmesi gerekmektedir.

şartlarda dikkatimi çeken 2 faktör var 1. si vatan marketlerinde yazıyor web üzerinde yazmamış 2.si katılım formundan bahsediyor bu katılım formunu webde ben göremedim, zannımca marketlerde doldurulan bi form, onun için şüphelerim var 444 lü numarasını aradım 12 dk bekledikden sonra birden telefon kapandı. bilgi alamadım :(

Alıntıları Göster
    Kimler aldı arkadaşlar?

Sıcak fırsat bitti. Fiyat 1448 oldu.

• alan arkadaşlara hayırlı olsun.

*genelde hp lerde ısınma sorunu olur derler. ama bu işlemci ile ısınma sorunu olacağını düşünmüyorum.
    *işlemci performans olarak kesinlikle pişman olmayacağınız bir seçim hatta düşük voltaj ve watt değerleri size uzun pil ömrü ve max. verimlilik olarak geri dönecek.
    *normal 3. nesil i5 ten %20 daha düşük performanslı fakat günlük kullanımda bu farkı anlamazsınız bile..(sadece sentetik testlerde yani işlemcinizi %100 kullanacağınız zaman ancak fark anlaşılır bu da günlük kullanımda imkansızdır)

tam bir f/p canavarı olmuş diyebilirim. enparasız bile konu sıcaktı. enpara ile aldıysanız ve 200 lira geri ödemeyi alabilirseniz paranızın hakkını fazlasıyla alacagınızı dusunuyorum.

bir ara asus 13.3 ekran bilgisayarı 950 liraya alıp mükemmel bir birgisayar aldım diyenlerin vatanda bu ürünü incelemelerini öneririm. nasıl bir gaflete düştüklerini daha iyi anlayacaklardır..(o zamanlar bas bas bağırıyordum bu makine bu paraya alınmaz diye)

bu arada en para ihtiyacı olmadığı halde alan biri varsa 900 e ben ondan alabılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frzstate -- 25 Ekim 2013; 15:46:00 >

• birber80 kullanıcısına yanıt
    Optik sürücü yok diye mi :)
    En son ne zaman CD-DVD gördün :)
    Taş devrinde mi yaşıyon :)
    Miladı doldu DVD-ROMların...
  • 2 yıl önce Hp geri ödemeden faydalanmıştım.Söyledikleri günde sorunsuz yatırmışlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Optik sürücü yok diye mi :)
    En son ne zaman CD-DVD gördün :)
    Taş devrinde mi yaşıyon :)
    Miladı doldu DVD-ROMların...
    Gittigidiyor ve N11 de benzeri ürünler 850-950 bandında satılıyor.
    Biz temmuz başı Kredi Kartı kampanyası falan 850 ye i3 almıştık HP Ultra Book...

1500 yazıp 200 ödeme diyiip 1300 e satmak adam kandırmaktan başka bişey değil.
    Önceki fiyat 850 tl ye gelmesi makul.

Şuan ÇÖP...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Gittigidiyor ve N11 de benzeri ürünler 850-950 bandında satılıyor.
    Biz temmuz başı Kredi Kartı kampanyası falan 850 ye i3 almıştık HP Ultra Book...

1500 yazıp 200 ödeme diyiip 1300 e satmak adam kandırmaktan başka bişey değil.
    Önceki fiyat 850 tl ye gelmesi makul.

Şuan ÇÖP...

Alıntıları Göster
    Ürün başlıgında 4GB ram yazıyor, detaylarda 8gb ram yazıyor. İnternette modeli arattım, hepsi 8GB ramli. Bu nasıl 4gb ram oluyor? :)
  • Ju3x kullanıcısına yanıt
    arkadaşım gitti gidiyor ve n11 de 850-950 bandında bu ürünler yazmışsın.

senden rica etsem aynı i5 u serisi işlemcili muadil bir bilgisayar söylediğin fiyat bandında paylaşabilirmisin.

Üstelik hdd kapasitesi hiç önemli değil, dokunmatiği olmasa da olur, freedos olabilir.
    tek istediğim benzer 4gb ram benzer işlemci i5 3337 veya 3317 o da farketmez. ve benzer şekilde 1 boş ram yuvası...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.