Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 HP 14" R7 5700U 2x8gb ram Garantili-Temiz Satın Al 10 Ekim 2024 07:03 1 1 HP 14" R7 5700U 2x8gb ram Garantili-Temiz HP'nin 14inc laptopudur. Taşıması kolay ve şarj performansı çok iyi olduğu için tercih etmiştim.Office uygulamaları sebebiyle kullanıldı. Batarya sıfır gibidir ortalama günlük 1 saat bile kullanılmadı.Üründe kusur yok. Sıfırında 8gb ram oluyor ben serviste 2x8 ram taktım. Donma kasma kesinlikle yok. İşlemcisi çok ısınmayan bir model olduğu için fan neredeyse tek tük çalışır. Kutusu mevcut. Garanti 2025e kadar var. Fatura mevcut N11 İncehesap satıcısından alındı.Garanti 2025e kadar.Yanında Custom boyanmış Model I hediyedir. Sadece boyaması 1 sene önce 600₺ tutmuştu.İstanbul elden diğer şehirlere Önce ödeme sonra kargo şeklinde satış yaparım. Foruma özel Fiyat 12.000₺:>>11.000₺Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Ocak 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HP 14" R7 5700U 2x8gb ram Garantili-Temiz