Şimdi Ara

HP 15-au011nt (X8M40EA) ( U işlemci HQ işlemci )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır kendime laptop bakıyorum. 1.5 yıldır i3 u serisi bir hp laptop kullanıyorum. Performans olarak ciddi bir sıkıntı yaşamadım. 8 gb ram olmasının da etkisi var bunda. Ek olarak şuan elimde i7 2630qm lenovo laptop var. İkisinden de vazgeçip güzel, stabil bir laptop almak istiyorum. Bir çok sitede ürün inceledim ekran kartları işlemciler vs artık gerçekten yoruldum hq serisi işlemciler performans ve oyun için evet güzel ancak ısınma sorunları var doğal olarak. Asusun ürünleri dell in ürünlerini inceledim fiyatları da uygun (Dellde çift fan var). Ancak alacağım laptopu 3-4 yıl kullanacağım ilk zamanlar sorun olmasada elbet ısınmaya başlayacak bir süre sonra. u serisi i3 laptopda hala ısınma yok gayet stabil çalışıyor. Hp nin başlıkta yazan ürününü buldum. Özellikleri ve link ;

İ7-6500U
    16 gb DDR4 ram
    1920*1080 fhd
    2tb 5400 hdd
    4gb GDDR3 940mx

2750 TL (Ürünü tanıdığım bir firmadan alacağım sıfır olarak)
    http://www.epey.com/laptop/hp-15-au011nt-x8m40ea.html#

U serisi işlemcilerde pil süresinin artması, serinlik, stabil çalışma için bu fiyata alınabilir mi ? Eğer laptopa ek olarak ssd takılabiliyor ise 240 gb ssd de ekleyebilirim. En geç pazartesiye kadar almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.