Şimdi Ara

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
20.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bende 4 gündür kullanıyorum alalı 4 gun oldu..
    1)ısınma sorunu hiç yok çok memnunum gerçekten
    2)oyun oynarken 2. fanın devreye girmesi ile ses biraz yükseliyor ancak oyun sırasında açıkcası farketmıyorum
    3)pro yüklü sorun yaşamadım.
    4)ışık sızması hiç yok farketmedim..
    5)tüm oyunları gayet akıcı oynuyorum suana kadar..şuan cod indiriyorum onda da sorun olacaını sanmam
    almak isteyenler gönül rahatlığı ile alabilirler..
  • CPU z indir save export txt tarzında bir buton var uygulama içinde o txt de display İ bul en altta oluyor sanirim. model ismi AUO yada LG ile başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anldrms34 kullanıcısına yanıt
    benim bilgisayarın garantisi 15 şubat 2019 da bitiyor yani 15 şubatta başlamış garanti.Nasıl oluyor bu ?.Supporttan bakarmısınız sizde.
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt
    hocam supporttan garantiye baksanıza
  • nowo kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı gözüküyor, 10 gün sonra falan değişiyor, değişmezse yardım sekmesinden faturayı yollarsan güncelliyorlar. Geçen ay bc017 modelini almıştım 10 gün sonra faturadaki tarih olarak güncellenmişti.

• hasobilo H kullanıcısına yanıt
    sizde de 15 şubatmı gözükyor yani.hemen itiraz ettim ben :D yarın da hpyi arar iade işlemlerini yaparken öğrenirim ne olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nowo

sizde de 15 şubatmı gözükyor yani.hemen itiraz ettim ben :D yarın da hpyi arar iade işlemlerini yaparken öğrenirim ne olduğunu.

İade derken? hp geri ödemeyi mi kastettiniz yoksa ürünü iade mi edeceksiniz?
    Geri odeme.bilgisayaardan cok memnunum suan.windows bios hsric 5-7 saniyede falan acilio

• Telefonumun internetini usb kablo ile laptopta kullanmak istiyorum ama olmuyor nasıl yapabilirim.

Masaustunde direk kendisi baglaniyordu.

• Arkadaşlar bu cihazdaki 3D kameranın ek bir uygulaması yokmu?
    Kinect tarzı bir işleyişi var sanırım tam anlam veremedim.
  • anldrms34 kullanıcısına yanıt
    Benim bilgisayarda sağ taraftaki usb ve solundaki disk ikonu yanip yanip sönüo.Sende de varmı

Sanırım öyleydi hocam şuan cihaz yanımda değil
  • Hocam bu urun satilmiyor mu artik bulamadim hic

• surasyas S kullanıcısına yanıt
    Gamers arena da olması lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

Hocam, hangi üniversitede okuyorsunuz bilmiyorum ama her üniversitede windows indirme imkanı vermiyor. Mesela itü'de yok.

\\yazilim.cc.itu.edu.tr\yazilim\Microsoft\Isletim Sistemleri\64Bit\Windows 10\Türkçe adresinde var hocam windows 10
  • wade96 kullanıcısına yanıt
    Gerek kalmadı eski bilgisayarda kullandığım win8 sifresini yazdim win10 pro etkinlestirildi ilginc bir sekilde. Sizin dediginiz yeri sonradan kesfettim fakat oradan indirdigimizde kod olmadan nasıl lisanslayacağız ki?

oluyo ben denedim.bende red stone 2 home indirmiştim benimkinide proya döndürdü.

• bende burası yanıp yanıp sönüyor.Sizdede varmı ?
    Bende de var o. Hard Disk ışığı merak etme yanıp söner o.SSD takıp Sistemi SSD ye kurunca sönmesi lazım :)
  • Teşekkürler.Şansıma ne ışık sızması var ne de şarj aleti çok ısınması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowo -- 11 Nisan 2017; 17:35:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.