Şimdi Ara

HP 15 bs 017nt bios düşmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni versiyona yükselttim ama performans sorunları oldu düşürmek istiyorum ama imza dosyasi acilamiyor sorunu veriyor HP 15 bs 017nt bios düşmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afaakdemir -- 21 Mayıs 2020; 12:9:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bazı cihazlarda geri düşmesine izin vermiyor.
    http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp102001-102500/sp102406.exe

Bunu indir kur. HP logosunda F2 tuşuna bas. Orada bios güncellemesi olacak. Ona tıkladığın zaman bazen rollback çıkıyor. Onunla dene.
  • mila12 M kullanıcısına yanıt
    Denedim ama galiba düşmüyor cipe müdahale edeceğim öyle düşer büyük ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: Afaakdemir

Denedim ama galiba düşmüyor cipe müdahale edeceğim öyle düşer büyük ihtimalle
    Evet bios chip'ni yeniden yazarsanız düşer. Ama HP'nin web sitesindekini yazdıramazsınız. Oradaki tam bios değil. Sadece güncelleme içeriyor. İnternet den satın alacaksınız yada bazı yerler ücretsiz sağlıyor.

Bunu yazdığınız zaman seri numaranızda değişecektir
    F32 versiyonunu indirdim ve bin dosyasını çıkarttım sonra uygulama ile rom dosyasını çıkarttım

• quote:

Orijinalden alıntı: Afaakdemir

F32 versiyonunu indirdim ve bin dosyasını çıkarttım sonra uygulama ile rom dosyasını çıkarttım
    HP'nin sitesinden indirdiğiniz zaman romun tamamını vermiyor size sadece güncellenen kısmını veriyor. Attığınız zaman genellikle çalışmıyor. Bazı firmalar hepsini paylaşıyor ama hp hepsini paylaşmıyor.
    Aynen haklısınız Asus gibi markalar düşürmek için tool bile veriyor HP vermiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PC 5 BİP SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.