Şimdi Ara

HP-15 vs ASUS TUF, Notebook Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, son günlerde cihazımı sattığımdan yeni notebook bakıyorum. Alacağım cihazdan beklentim CS:GO, R6, GTA V, ve witcher 3, bannerlord tarzı oyunlarda sıkıntısız oynatabilecek bunların yanı sırada Adobe programlarını sorunsuz çalıştırabilecek bir cihaza sahip olmak. Kafamda bütçeme göre iki notebook var, eğer hp alırsam 480 tl iade kampanyasından faydalanacağım. Asusta böyle bir durum maalesef yok, ona göre yorumlarınızı ve eleştirilerinizi yaparsanız sevinirim. Ayrıca bu iki cihaz dışında 4000-4600 TL aralığında başka cihaz önerisi varsa önerilerinizi, tavsiyelerinizi beklemekteyim. Şimdiden değerli görüş ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
    HP- PAVILION-15-EC0014NT:https://www.amazon.com.tr/HP-Pavillion-Dizüstü-Bilgisayarı-8FF63EA/dp/B081443DT5/ref=pd_gwm_cr_simh_0?pf_rd_s=grid-2&pf_rd_t=Gateway&pf_rd_i=mobile&pf_rd_m=A1UNQM1SR2CHM&pd_rd_wg=hzSzk&pd_rd_r=JWVCPE0MR4RXN68GB1WE&pd_rd_w=HVGvW&pf_rd_r=JWVCPE0MR4RXN68GB1WE&pf_rd_p=6949d982-ea48-475e-b59f-a4c19512e2db&pd_rd_i=B081443DT5
    ASUS-TUF-FX505DT-BQ051

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1gh0st 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim. Rx560x sizce 1650’den daha mı iyidir?

• rx560x çok daha verimli nitro 5 in soğutması da iyi ve 3550h 35watt güç tükettiği için ısınma sorunu olmuyor testleri mevcut kanalda, nvidia 1650 ryzen serisiyle yeterince stabil çalışmıyor i5 işlemciler 45watt güç tüketiyor ve hp nin bu gaming modellerinde soğutması pek iyi değil.
  • @Higoli

L340 serisini tavsiye etmem coil whine gibi kronik sorunları mevcut aşağıdakileri önerebilirim

Üsttekine bütçe yetmezse bu da alınabilir

• 1gh0st 1 kullanıcısına yanıt
    Açıkcası bütçem en fazla 4700-4800 o yüzden bu dediğiniz cihazlar bütceme biraz fazla kaçıyor hocam

• yukardaki cihazları başka bi forumdaş sormuş ona yazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.