Şimdi Ara

HP 1510 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Teknosa'da HP 1510 50ytl ye inmiş. Almayı düşünüyorum ama kesin bir sorun vardır diye de düşünmüyor değilim.

Size bir sorayım dedım...

Cevabınızı bekıyorum acilen..

• hp nin seri soru ürünleri olduğundan vede kartuş ları biraz pahalı olduğundan stok eritmek için bu fiyata teknosa magazalarında genelde sadece teşhir ürünleri kalmıştır gecen hafte bende hp photosmart 8250 modelini gördüm 89 liraydı güzelde gözüküyordu bu hafta 49 liraya inmiş kartuşları pahalı olduğundan almakten vazgeçtim bi sorun çıkacagınıda sanmam
  • epson 4050 aldım. hem kendime hem kız arkadasıma.. Hepsiburada'dan. 93 ytl ye ınmıs. Epsonların avantajı 4 tane ayrı renk kartuşun olması ve herhangı bırı bıttıgınde sadece onu degıstırmek yetıyor. HP'lerde ise durum farklı: renklı kartuslar bir arada olduğundan herhangi biri bittiğinde, daha fazla kullanıma izin vermiyor, çipli olduğundan dolduramıyorsunuz da. yanı 60 ytl ıle 100 ytl arası orta modeller için gözden ıkarmak gerek. Ama Epson'da 15 ytl kartuşun 1 tanesı. 4 kartusun hepsı bıtse bıle 60 ytl. HP'de siyah ve renklı toplam 100 ytl yapıyordu aldıgım modelde. Alacaklara duyrulur, kalite olarak HP ve Epson arasında çok fark yok.
  • arkadaşlar yazıcılarla maksimum 150-200 sayfa çıktı alırsınız. Sizin için renkli çıktı almak fazla önemli değilse herzaman lazeri öneririm. Zaten çıktı başına maliyeti hesaplarsanız (uzun kullanım için) lazerin kartuşlu yazıcılara göre nekadar büyük fark yarattığını göreceksiniz.
  • hp 1510'un kartuş dolum olayı nasıl ? 5ml diyorlar forumda.. pek baskı alınamıyormuş doğru mudur arkadaşlar ? yorumlarınızı bekliyorum ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.