Şimdi Ara

[Teknosa] HP Notebook'larda %25 İNDİRİM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.085
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 Ekim'e kadar HP CQ62-235ST, Mini210-1110, Mini110-3005 ve G62-b06 modellerinde %20,

DİĞER MODELLERDE %25 İNDİRİM

HP PAVILION DV6-3005ET
    i5 450M, 3 GB DDR3, 320 GB 7200 RPM HDD, 1 GB HD5650

Teknosa:
    1.360,75 TL (KDV Dahil)

Hepsiburada:
    1.412,62 TL (KDV Dahil)

HP G62-120ET WM961EA NOTEBOOK
    i3-330M, 320 GB HDD, 3 GB DDR3, 320 GB 7200 RPM HDD, 512 MB HD5430

909,95 TL (KDV Dahil)

1133 TL'Ye HD5650 ekran kartlı Pavillion!!!!!!

TIKLA

http://www.teknosa.com/

(Ankara'da mağazadan alacak arkadaşlar, Cepa Teknosa Exxtra'dan benden alırlarsa sevirinim)

(Bir de tüm mağazalarda stoklar az, düşünen arkadaşlar hemen alsın, birkaç saate biter, kapalı kutu bulamazsınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 23 Ekim 2010; 10:02:24 >

• internet mağazanızda da hiç ele avuca gelir bi model yok ki...
  • o fiyat üzerinden mi %25 indirim yoksa bu mu indirimli hali
  • Bu ürünler webe özel fiyat mı, mağazalarda da geçerli mi?

Ayrıca hediye çekini de fırsata ilave edin.

500-1000 arası 50 TL
    1000-150 arası 100 TL hediye çeki.
  • 909 tl dediginiz stokta gözükmüyor :S

Düzenleme : ayrıca bonus'a ozel çek kampanyası ve internetten alışverişlerde gecerli diger çek kampanyası bu 3'ünden beraber yararlanılabiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1500 -- 23 Ekim 2010; 12:46:32 >
  • HP G62-120ET WM961EA NOTEBOOK bu ürünü almak istiyorum ama web de stoksuz görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 23 Ekim 2010; 12:48:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bim hp laptop 15
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar g62 almayın. ben vatandan aldım. touchpad sorunlu.. yüzeyi düz değil. desenli.. hakimiyet zor. bende bir de takılm sorunu peydah oldu..

mümkünse yüzeyi desensiz olanlara bakın..
  • HP sayfasında %25 lik bi indiririm görünmüyor. Telefonla satışı aradım, onlarında indirimden haberi yok, şu anki fiyatlar geçerli dediler.i5 işlemcili 1.500 lira... Nedir bu indirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar g62 almayın. ben vatandan aldım. touchpad sorunlu.. yüzeyi düz değil. desenli.. hakimiyet zor. bende bir de takılm sorunu peydah oldu..

dedğin laptop un linkini verirmisn, geçen gün vatandaki indirimli Hp den bahsetmiyorsun demi? 1299 tl idi, i5 7200 rpm vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: literate

HP sayfasında %25 lik bi indiririm görünmüyor. Telefonla satışı aradım, onlarında indirimden haberi yok, şu anki fiyatlar geçerli dediler.i5 işlemcili 1.500 lira... Nedir bu indirim ?

Fiyatlar indirimli hali zaten.

Düne göre %25 düştü
  • sabah mesajı görünce beşiktaş teknosaya gittim, oradakilerin kampanyadan haberi yoktu. sonra cevahir alışveriş merkezindeki teknosaya gittim. cevahir'de HP ürünlere özel % 25 indirim vardı ama G62 modeli yoktu. hatta ben HP görevlisine i3 işlemcili 900 tl'ye labtop varmış kampanyada değidiğimde öyle bir ürün olmadığı söyledi. acaba kampanya sadece ankara'ya mı özeldi ?
  • 4 yıldır her türlü laptopla tecrübem,izlenimlerim oldu.bu tecrübe ve izlenimlerime dayanarak söylüyorum.HP marka dizüstü almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasefe

sabah mesajı görünce beşiktaş teknosaya gittim, oradakilerin kampanyadan haberi yoktu. sonra cevahir alışveriş merkezindeki teknosaya gittim. cevahir'de HP ürünlere özel % 25 indirim vardı ama G62 modeli yoktu. hatta ben HP görevlisine i3 işlemcili 900 tl'ye labtop varmış kampanyada değidiğimde öyle bir ürün olmadığı söyledi. acaba kampanya sadece ankara'ya mı özeldi ?

Beşiktaş şubesine ne zaman girsem her tarafta toshiba var .2 saat önce falan uğradım durum yine aynıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

4 yıldır her türlü laptopla tecrübem,izlenimlerim oldu.bu tecrübe ve izlenimlerime dayanarak söylüyorum.HP marka dizüstü almayın.

Yeni Pavillion kullandın mı?

Ayrıca HP Teknik Servis bu yıl değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar g62 almayın. ben vatandan aldım. touchpad sorunlu.. yüzeyi düz değil. desenli.. hakimiyet zor. bende bir de takılm sorunu peydah oldu..

dedğin laptop un linkini verirmisn, geçen gün vatandaki indirimli Hp den bahsetmiyorsun demi? 1299 tl idi, i5 7200 rpm vs..

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-xf273ea-g62-b04et-dual-core-p6100-2.0ghz-3gb-320gb-1024mb-hd5470-15.6-cam-dvdrw-v7bas/productdetails.aspx?I_ID=48446

bu model.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

4 yıldır her türlü laptopla tecrübem,izlenimlerim oldu.bu tecrübe ve izlenimlerime dayanarak söylüyorum.HP marka dizüstü almayın.

Yeni Pavillion kullandın mı?

Ayrıca HP Teknik Servis bu yıl değişti.

ne kadar hp gördüysem hepsi arıza çıkardı,abartmıyorum.belki benim şansımdır.touchpad inanılmaz ısınıyor ayrıca ve cilalı pilastikten üretilmiş.eliniz yapışıp kalıyor,kaydıramıyorsunuz.
  • Valla ne yalan soyliyim benim çevremde de bildigim 2 kişi hp notebooklarındanki kronik arızalardan dolayı çok çektiler zamanında. Ben ilk notebooktan itibaren hep dell kullandım, su an 3. dellim. Ve 4. uncuye geçmeyi planlıyorum. Onceki 3 bilgisayarda en ufak bir sorun cıkmadı hatta son 2sini masa seviyesinden asagiya dusurmuslugum bile var.

Dell de kampanya olursa mutlaka foruma buyuk punto ile yapıştırın, 5. dk içinde sipariş vericem. Su an sanırım herhangi bi kampanya yok bugun bayabi bakındım. Dell de ekran kartı paylaşımsız iyi fiyatlı bi firsat var mıdır? Lenovo -ibm de fena degil sanırım o da olabilir.
  • quote:

Teknosa HP Notebook'larda %25 İNDİRİM!!!!!

HP Notebooklarda %25 varan indirim diyor yani %25 indirim yok

indirim mindirim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 24 Ekim 2010; 13:53:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Teknosa HP Notebook'larda %25 İNDİRİM!!!!!

HP Notebooklarda %25 varan indirim diyor yani %25 indirim yok

indirim mindirim yok

Arkadaşım bi teknosa'ya git, katalogdaki HP fiyatlarını 0.75'le çarp, mağazadaki güncel fiyatlarla karşılaştır bakim.

Atıp tutmayı ne kadar çok seviyorsunuz. bilip bilmeden konuşuyorsunuz.

Tam olarak %25 indirim var!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.