Şimdi Ara

HP 17.3 Omen Oyuncu Laptop Sırt Çantası 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada HP 17.3 Omen Oyuncu Laptop Sırt Çantası (K5Q03AA) 200TL, daha aşağı düştümü bilmiyorum ama fiyat iyi.İhtiyacı olan değerlendirebilir.

BS600017

• Aklı olan Hp almaz. Odsseus mu nedir zamanında almıştım yıllardır da kullanıyorum. Geçenlerde Bim getirip sattı. Şimdi mantar gibi herkesin sırtında hp çanta var. Boş boş taşıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Aklı olan Hp almaz. Odsseus mu nedir zamanında almıştım yıllardır da kullanıyorum. Geçenlerde Bim getirip sattı. Şimdi mantar gibi herkesin sırtında hp çanta var. Boş boş taşıyorlar
    aralık ayının en boş yorumu olabilir
  • 1 buçuk sene önce 195 TL’ye almıştım. İyi fiyat, başarılı çanta

HP 17.3 Omen Oyuncu Laptop Sırt Çantası 200 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 10:35:48 >
  • psychô kullanıcısına yanıt
    Kaç inch laptopla kullanıyorsunuz? 14 inç ile kullanılır mı acaba boşluk olması sıkıntı yaratır mı
  • Metrekare kullanıcısına yanıt
    Ben 17 inç omen’la kullanıyorum tam boşluk kalmadan oturuyor çantanın içerisine. İki büyük gözün arasında ve sırta gelen kısımda dolgular var gayet korunaklı. 14 inç için büyük bir çanta. Büyük gözlerin içinde bulunan ceplere (ben harici klavye için kullanıyorum) koysanız bile sığar diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Targus notebook 15.6 çantası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    teşekkür ederim,birkaç incelemeye baktım birazda laptop bölmesinde sanırım tablet kısmı var belki orayada olabilir ancak denemek lazım.
    Doğru düzgün çanta bulamadım :D targus'un birkaç modelini beğendim hiçbiri stokta kalmamış. Lenovonun bir çantasını begendim, yine targusun yaptığı Türkiyede satılmıyor oda :D
    hocam ben hem seyahat hem kitaplari koymak vs. icin alicam.Buyuk bi canta ariyorum bu uygun mudur.Laptopla beraber tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biberlisucuk -- 10 Aralık 2019; 23:45:30 >
  • biberlisucuk kullanıcısına yanıt
    laptop ve diğer şeyleri hepsini tek sırt çantasına koymayın hem ağır hem çok hacimli oluyor dağcı gibi geziyorsunuz ortalıkta. ben öğrenciyken hep öyle gezdim çok pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: biberlisucuk

hocam ben hem seyahat hem kitaplari koymak vs. icin alicam.Buyuk bi canta ariyorum bu uygun mudur.Laptopla beraber tabiki.
    Kitap, giysi vb şeylerle kullanmak için uygun bir çanta olmayabilir. Çantanın görünümü büyük, belki 1-2 kitap ile kullanılabilir fakat kıyafetlerle beraber kullanmak istiyorsanız, arkadaşın da bahsettiği gibi, dağcı çantası görünümü verebilir. Laptop ve ekipmanları (harici klavye, mouse, şarj adaptörü) için gayet yeterli.

• ön siparişle alabilirsiniz yazıyor bu sonradan mı çıktı yoksa konu açıldığında böyle miydi?
  • haksancan H kullanıcısına yanıt
    Usta naptin sende sadece yolculuklarda kiyafetleri koyucam :D

• biberlisucuk kullanıcısına yanıt
    Yolculukta da olsa aynı ağır ve büyük bir sırt çantası çok kullanışsız oluyor bagaja verseniz dert çünkü bagaj çantası değil yumuşak içinde laptop var. Vermeseniz ayrı dert koltuğa sığmıyor ayak altında sığmıyor kalın olduğu için tavana da sığmıyor.

En güzeli yanınızda taşıyacağınız şeyleri hafif bir laptop çantası ya da sırt çantasına abartmadan koyup eşyaları ayrı çantaya koymak daha rahat etmenizi sağlıyor.

• Çantayı canlı görme şansım olmuştu baya kaliteli, alınır.
  • canta cok kaliteli 290a aldim. 200tl fiyat bedava

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.