Şimdi Ara

HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
16
Favori
36.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DROYUN ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA ÇIKACAK OLAN OYUNLARIN ÖN SİPARİŞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME VİDEOSU VE TANITIMI.

https://www.youtube.com/watch?v=5d97XaxEwdw

DROYUN AİLESİNE SAYGILARIMLA BİR KUSURUM OLDUYSA AFFOLA.

ARTHUR HOCAMA SAYGILARIMLA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konun -- 28 Haziran 2017; 15:51:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konun

DROYUN ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA ÇIKACAK OLAN OYUNLARIN ÖN SİPARİŞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME VİDEOSU VE TANITIMI.

https://www.youtube.com/watch?v=oDFk_iPm4dU

DROYUN AİLESİNE SAYGILARIMLA BİR KUSURUM OLDUYSA AFFOLA.

ARTHUR HOCAMA SAYGILARIMLA...

dr oyundan uygun fiyata fifa 17 almıştım.muhtemelen fifa 18 yada başka oyun alırsam tercihim yine dr oyun olacak
  • Arkadaşlar benim kota sorunum var da oyunları nasıl temin edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolunay31 D kullanıcısına yanıt
    CD Şeklinde oyun alıp yükleyebilirsiniz başka çaresi yok .
  • Merhaba Arkadaşlar;

Windows 10 yüklü HP Ab201nt notebookum var.
    Bildiğiniz üzere bilgisayarda Nvidia GTX 1050 ekran kartı ve Intel ekran kartı mevcut.
    Oyun açınca Nvidia ekran kartını kullanıyor.

HDMI kablo ile notebooku LG LA660 model Smart TVye bağlıyorum.
    Masaüstü görüntüleri, internet explorer ve dosya yöneticisi vb. gibi yüksek performanslı ekran kartı istemeyen uygulamalar TVde görünüyor.

Ama PES 2015 oyununu açtığında TVde ekran bembeyaz oluyor ve görüntü gelmiyor.
    Oyunu kapatıp masaüstüne dönünce TVye görüntü geliyor
    .

Sanki Intel ekran kartındaki görüntü çıkışı TVde görünüyor ama Nvidia ekran kartında olan görüntü çıkış TVde görünmüyor.

Sorunun sebebi nedir acaba?
    Bunu nasıl aşabilirim?

Şimdiden teşekkürler

• musti35 kullanıcısına yanıt
    Ekran çözünürlüğünü değişmeyi deneyin, olmassa fn+f3 olması gerek ordan görüntüyü hem monitöre hem tvye vererek dene. Belkide dediğiniz gibidir sadece dahili ekran kartında hdmi çıkışı vardırki bende öyle düşünüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Ekran çözünürlüğünü değişmeyi deneyin, olmassa fn+f3 olması gerek ordan görüntüyü hem monitöre hem tvye vererek dene. Belkide dediğiniz gibidir sadece dahili ekran kartında hdmi çıkışı vardırki bende öyle düşünüyorum .

Masaüstü ekran çözünürlüğü oyundan daha yüksek.
    Masaüstü görüntüsü TVde görünüyor ama oyun görünmüyor.

Görüntüyü hem monitöre hem tvye verme butonunu da denedim. Faydası olmadı
    Hocam o zaman dediğiniz gibi ama emin değilim . Harici ekran kartına bağlı değil hdmi çıkışı.
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Çok moralim bozuldu inanın.
    O kadar para ver, oyun oynanabilecek laptop al, Bu laptopla TVde oyun oynayama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 3 Temmuz 2017; 13:13:50 >
  • Merhaba arkadaşlar az önce hp destek ile görüştüm şu anda geçerli olan kampanya elinizde bozuk bir hp ürünü olması ve TR kayıtlı olması gerekiyor bir önceki indirim kampanyası şartları aynı şekilde bunda da geçerli tek fark eski çalışan hp ürünü yerine bozuk kullanılamayan hp ürünün seri numarası gerekiyor birazda kızmadım değil bu duruma 3.5 yıllık cihazım var bozuyum mu diye söylendim elinde çalışmayan hp ürünü olup kod verebilecek varsa alabilirim veya hayrına verirse bir yemek parası gönderebilirim.
  • konun kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışmadığını resimle ıspatlaman lazım öyle bişeylerde istiyorlardı.

Arkadaşlar sağdan soldan malum satış sitelerinden seri numarası bulup izinsiz forumda sattıkları için adamlarda böyle bir önlem aldı .
    Haklısınız hocam, teknik olarak bilgim yok ama mantıken olay doğru. dahili ekran kartından görüntüyü aktarabiliyoruz sadece. Benim diğer cihazımda hem hdmi portu vardı birde mini display portu vardı, sanırım bu mini display portu harici ekran kartına bağlıydı ve oyunları aktarabiliyordu.

Bunun sebebide galiba artan oyun boyutları mini display portu 15 gb/s aktarım hızı sunabiliyorkon hdmi bunun çok daha azını sunuyor muhtemelen maliyeti düşürmek için mini display portu takılmadı bu cihaza
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Hocam çalışmadığını resimle ıspatlaman lazım öyle bişeylerde istiyorlardı.

Arkadaşlar sağdan soldan malum satış sitelerinden seri numarası bulup izinsiz forumda sattıkları için adamlarda böyle bir önlem aldı .

aynen öyle hocam resim istiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

Merhaba Arkadaşlar;

Windows 10 yüklü HP Ab201nt notebookum var.
    Bildiğiniz üzere bilgisayarda Nvidia GTX 1050 ekran kartı ve Intel ekran kartı mevcut.
    Oyun açınca Nvidia ekran kartını kullanıyor.

HDMI kablo ile notebooku LG LA660 model Smart TVye bağlıyorum.
    Masaüstü görüntüleri, internet explorer ve dosya yöneticisi vb. gibi yüksek performanslı ekran kartı istemeyen uygulamalar TVde görünüyor.

Ama PES 2015 oyununu açtığında TVde ekran bembeyaz oluyor ve görüntü gelmiyor.
    Oyunu kapatıp masaüstüne dönünce TVye görüntü geliyor
    .

Sanki Intel ekran kartındaki görüntü çıkışı TVde görünüyor ama Nvidia ekran kartında olan görüntü çıkış TVde görünmüyor.

Sorunun sebebi nedir acaba?
    Bunu nasıl aşabilirim?

Şimdiden teşekkürler

Sorunun çözümünü buldum arkadaşlar;

HDMI kablo takılı iken bilgisayardan nvidia ayarlarına girip "oyunlarda ekran ölçeklendir" şeklinde bir seçenek var.
    Bu tiki kaldırınca oyun görüntüsü TVye geliyor.

Hayırlı olsun diyelim.
  • Hdmi ile uğraşmayın direkt nfc veya bluetooth la akılı televizyonunza yansıttın ekranı ikincil ekran ayarlarından çözünürlüğü ayarlayın. Yahu bu bilgisayar bende var da 80 gb lik oyunu nasıl CD ye kaydettireyim de kurayım allah icin mantıklı cevap lütfen. Bursada yaşıyorum oyunları nerede nasıl temin edebilirim?

• dolunay31 D kullanıcısına yanıt
    Hocam steam, torrent vs kullanmiyormusun. Ufak harici bir hdd alman yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 6 Temmuz 2017; 8:7:25 >
  • 2 aydır bu pc yi bekliyorum. Yok piyasada hp fp ürünü yok. Bir tane aldık oda iade edilmis ürün çıktı. Geldiği gibi iade ettim tabi. Hp nin pc satası yok. Bana iade edilmiş ürün satan firma daha sonra bir hafta bekledi ve aynı ürünü n11 üzerinden muhtemelen temizleyip kutulamayı daha düzgün yapıp bir başkasına sattı. Bu şartlarda yalan oldu bizm kampanya. Getiren de yok başka. Hp nin umurunda değil eli bin tane ise yaramayan modeli var nasıl olsa. Demekki kotayı doldurdular bu yıl. Alanlar aldı hayırlı oldu alamayanlar kaldı benim gibi elinde 480 TL iade imkanı olduğu halde. İlaç nedir Amazon. Com

• Dessa birader 2500_3000 e bu bilgisayarı alma hayalleri kuruyorsun bu sayfada senin yerin yok bos muhabbet yapıyorsun git atari al sen kimsenin başını ağrıtma

• Yeni bios geldi beyler, hp support toolstan yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.