Şimdi Ara

Hp 2130, kartuşu yeni doldurtmama rağmen boş görünüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hp 2130 yazıcımın kartuşunu yeni doldurttum ama nedense az kalmış görünüyor? dolduran yer ile ilgili mi yoksa yazıcı ile ilgili bir durum mu? Renkli bölümü dolu görünüyor. Bu arada sadece siyah olanı doldurttum

• doldurulduğu için makinenin gösterdiği seviyeler fullenmez makine boş gösterr ama baskıya devam eder hp lerde herhangi bir sorun yok sistem bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem baskı m.

doldurulduğu için makinenin gösterdiği seviyeler fullenmez makine boş gösterr ama baskıya devam eder hp lerde herhangi bir sorun yok sistem bu.

Siyah yazıları yazmıyor ama, acaba yapmam gereken bir şeyleri mi atladım. Tekrar tekrar deniyorum bomboş veriyor kağıdı siyah yazılarda ,renklilerde sorun yok

ekleme: Yazıcı üzerinde siyah kartuş ledi yanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 7 Ekim 2017; 14:41:46 >
  • İçindeki mürekkep kurumuş olsa diyeceğim, kuruyacak olsa renkli de kururdu. Onu neredeyse 1 yıldır kullanmıyorum.

Doldurum yaptığım yer mi bozdu acaba anlamadım ki.
  • sıkıntılı bir dolum olmuş anlaşılan. bakım kısmından derin/yoğun temizleme işlemi yapın bir daha baskı alamaya çalışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem baskı m.

sıkıntılı bir dolum olmuş anlaşılan. bakım kısmından derin/yoğun temizleme işlemi yapın bir daha baskı alamaya çalışın

Sanırım, kartuş kurumuş. İnternette baktım, suya atmışlar denedim yazmaya başladı ama yine kesik kesik yazıyor. Tavsiyeniz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.