prize takılı iken adaptör takılı iken |
HP 255 G8 Amd Ryzen 7 5700u 8gb 256gb Ssd (8. sayfa)
-
-
Temassızlık oluyorsa, elektrikten değil pilden harcıyordur. Ondan yeniden şarj ediyordur.
-
elektrik kesik değil iken neden pilden harcama yapsın ki 10 / 15 günde mutlaka yapıyor bunu
hp bilgisayar prize takılı iken direk olarak pil % 95 oluyor tekrar doluyor
-
Adaptör prize takılı ama laptopa taktığın kısım hafif temassızlık yapsa pilden yer. Sen elinle müdahale ettiğinde tekrar şarj konumuna geçiyor. Yuvadaki gevşeklikten o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 16 Temmuz 2023; 15:41:6 > -
cmd yi yönetici olarak çalıştır.
powercfg /batteryreport /output "C:\pilraporu.html" yaz
-
hayır ben müdahele etmiyorum
dünde aynısı oldu kendi kendine 95 oldu değmeden bilgisayarın yanına gitmeden % 100 doldurdu otomatik
-
Elektriğe bağlıken düşüyorsa pilde bir sorun olabilir. Rapora baktınmı.
-
powercfg /batteryreport /output "C:\pilraporu.html
tam bu şekilde mi
-
nerden nasıl anlayacağım
-
Evet
Installed batteries kısmına bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 16 Temmuz 2023; 16:7:22 > -
sen bak bakalım nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 16 Temmuz 2023; 16:10:43 > -
Normal.
-
Bios güncellemesi yapıp fabrika ayarlarına al, belki faydası olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba hocam bu bilgisayarda ethernet kablo girişi yokmu
-
Sol tarafta yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
resim çekip sonra atarım var gibi ama ethernet kablosunu takamadım girmiyor içine
-
buyur hocam bumudur
-
bumudur hocam aça ethernet kablosu girmiyor
-
Evet. Aşağıya doğru bastırarak tak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 25 Temmuz 2023; 16:58:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X