s.a @hesaplıbilgi hocam nasılsın iyimisin ne var ne yok |
HP 255 G8 Amd Ryzen 7 5700u 8gb 256gb Ssd (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Duruma göre değişiyor bazen iyi bazen kötü.
-
s.a hesaplıbilgi hocam nasılsın
yerel disk c kısmı neden azalıyor kapasite 237,50 gb yazıyor boş alanı ise 201 gb
bu boş alan bilgisayara hiç bişey yüklemeden 205 gb oluyordu kendi kendine 201 gb kadar düşmüş durumda temizleme yapsamda bu kadar oluyor
windows güncelleme oluyor hergün ondan mı doluyor acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 26 Eylül 2023; 15:34:25 > -
sistem geri yükleme kısmında siliyorum o zaman 201 gb yükseliyor 196 gb kadar iniyor 4 gb sistem geri yükleme oluyor
-
www.dell.com
Microsoft Windows'da Disk Alanı Boşaltma | Dell Turkeyhttps://www.dell.com/support/kbdoc/tr-tr/000133190/microsoft-windows-da-disk-alani-bosaltmabunların aynısını yapıyorum
-
Sağol, sen de iyisindir inşallah. Şunlara bir gözat belki faydası olur.
https://www.youtube.com/watch?v=1lUFKEhTcY0
-
teşekkürler iyiyim
bunların aynısını yapıyorum
-
Ayarlar uygulamalar yüklü uygulamalardan kullanmadıklarını kaldır. Windows prefectteki ready boot dışındakileri sil. Ağdan veri kullanımına bak hangi program fazla veri indiriyor.
-
bugünde windows udtade güncelleme geldi 195 gb inmiş c diski sürücüsü
bunlarda bugün otomatik yüklenen güncellemeler ondan mı düşüyor bu
2023-09 x64'e yönelik Windows 11, version 22H2 için .NET Framework 3.5 ve 4.8.1 sürümüyle uyumlu Toplu Güncelleştirme Önizlemesi (KB5030651)
2023-09x64 tabanlı Sistemlere yönelik Windows 11 Version 22H2 Toplu Güncelleştirme Önizlemesi (KB5030310)
Microsoft Defender Antivirus İçin Güvenlik Zekâsı Güncelleştirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.397.1638.0)
Windows Yapılandırma Güncelleştirmesi (KB5030509)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 27 Eylül 2023; 15:3:5 > -
Normal, update yaptığı için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabilir. Arka planda bir program da indirme yapıyor olabilir.
sorun hata değil deme bunlar
peki 6 ay sonra hafıza dolmaz mı bu güncellemerden dolayı
-
Dolmaz, 195 gb boş yani
gereksiz program yok
sende de hafıza boşalıyor mu
windows update güncelleme sanada geliyor mu 2 g,nde bir yada hergün
-
teşekkürler
-
Update gelince indir yükle yapıyorum. Sen de sorun yok.
s.a hocam nasılsınız
bilgisayar açılırken bu şifre isteme olayını bir türlü kapatamadım ne yaptı isem olmuyor yardımcı olurmusun
ayarlar - hesaplar - oturum açma seçenekleri - pin windows hello kısmından yapmadan önce altında ek ayarlar var gelişmiş güvenlik amacıyla bu cihazdaki microsoft hesapları için yalnızca windows hello oturum açmaya izin ver önerilen kısmını kapatıyorum
sonra pin windows hello altında kaldır diyorum bilgisayar kapatıp yada yeniden başlat yaptığımda tekrar şifre istiyor
-
internnette ne kadar video izledi isem olmuyor gene şifre istiyor
-
Duruma göre değişiyor; bazen iyi bazen kötü.
Oturum açma seçenekleri-Parola
Ekle
Yazılı olan parolayı sil; boş bırakınız.Sonraki tıkla. Son tıkla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X