Şimdi Ara

HP 2NP52EA-Asus N580VD hakkında fikir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatandan bu bilgisayarı(2NP52EA) sipariş ettim. daha gelmedi henüz asus n580vd aynı özelllikler aynı fiyat olunca bir kararsız kaldım iptal ettirip asusmu alsam diye. fikir verebilcek olan varmı?

özellikler birebir aynı.
    ASUS N580VD CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB+256 SSD-15.6-GTX1050 4GB-W10 NOTEBOOK
    HDMI1 TB HDD + 256 GB SSD USB 3.0 DDR4 USB 2.0 USB 3.1

HP PAVILION 15-CB009NT CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB+256GBSSD-15.6"-GTX1050-W10

aralarındaki temel fark şöyle:

HP, fhd matlaştırılmış ips ekran. hem ips olması hem yansıma yapmaması çok güzel goruntu sağlıyor. birde klavye aydınlatması var. hp nin tek avantajları bunlar.

Asus TN ekran. lanet ekran dik bakmayınca goruntu kararıyor. ekran bu laptopa hiç olmamış.
    ancak asus tamamen alimunyum kasa. çok daha sağlam oldugunu tahmin ediyorum. iki laptopta tasarım olarak guzel ancak asus daha guzel.

HP i seçmemin ana sebebi ekran oldu.

tavsiyelerinizi bekliyorum hp nin bu modeli hakkında piyasada hiç yorum yok. sırf ekran için hp tercih edilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi descartes_gs -- 15 Eylül 2017; 21:45:17 >

• aynı ikilimdeyim. asusun fiyatı iyice arttı ama ara ara kampanya olabiliyor, yakın fiyatlara yakalanabilir.

HP 15-CB009NT benim için şarj süresi ile öne çıkıyor. Asus 4 saat, hp 7 saat şarj süresi veriyormuş.
    Ayrıca hp nin hdd 7200rpm, asus 5400 rpm.

Asus çok şık ama HP de kötü değil. Aralarında 300gr fark var.
    HP nin kasa malzemesi hakkında net bilgi bulamadım. çelik diyen de var kaliteli plastik diyen de var.

HP yi aldıysan kasa hakkında bilgi verebilir misin? Dayanıklı metal falansa direk HP almak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.