Şimdi Ara

HP İ3 İŞLEMCİ 4GB RAM 500GB HDD 769 TL MAXİ PUAN İLE 692 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
4.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni nesil işlemciler kolay kolay ısınmaz...eski Core 2 Duo v.s. lerde bile ısınmanın çeşitli
    sebepleri vardı....

Gerektiğinde Fan temizlenip termal macun sürülür değiştirilir...Fan içerisinde ve civarında toz yumakları
    bulunur bunlar çıktığında cihaz rahatlar genelde düz ve tozsuz ortamda çalışırsa cihaz sorun olmaz.
    Cihazı aşırı zormayacak oyun program v.s. bunlara dikkat edilirse cihazda ısınma olacağını sanmıyorum.

İşletim sistemi de düzgün yüklenmeli, sürücüler sorunsuz kurulmalı, güncellemeler yapılmalı bunlar yapılırsa
    normal bir notebookta ısınma v.s. bir problem kolay kolay yaşanmaz eğer anakartta bir problem yoksa....
    ki sıfır cihazlar artık anakart sorunu pek çıkmaz kontrol edilip geliyor..sorunsuz yeni batarya ve sorunsuz
    yeni şarj cihazı, adaptör kullanmaya da çok dikkat edilmeli..

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerOfLinux

Yeni nesil işlemciler kolay kolay ısınmaz...eski Core 2 Duo v.s. lerde bile ısınmanın çeşitli
    sebepleri vardı....

Gerektiğinde Fan temizlenip termal macun sürülür değiştirilir...Fan içerisinde ve civarında toz yumakları
    bulunur bunlar çıktığında cihaz rahatlar genelde düz ve tozsuz ortamda çalışırsa cihaz sorun olmaz.
    Cihazı aşırı zormayacak oyun program v.s. bunlara dikkat edilirse cihazda ısınma olacağını sanmıyorum.

İşletim sistemi de düzgün yüklenmeli, sürücüler sorunsuz kurulmalı, güncellemeler yapılmalı bunlar yapılırsa
    normal bir notebookta ısınma v.s. bir problem kolay kolay yaşanmaz eğer anakartta bir problem yoksa....
    ki sıfır cihazlar artık anakart sorunu pek çıkmaz kontrol edilip geliyor..sorunsuz yeni batarya ve sorunsuz
    yeni şarj cihazı, adaptör kullanmaya da çok dikkat edilmeli..

Bende bu şekilde düşünüyorum acaba yorum yapan arkadaşlar bu laptopu alıp kullanıp test edip mi bu şekilde yorum yapıyorlar yoksa gördükleri 3-4 sene kullanılmış bir hp yi mi örnek alıyorlar anlayabilmiş değilim . Kuzenimin hp laptopu var 4 senelik fln celeron işlemcisi var temizliğini yapıyor birkaç sefer kullandım düzgün biryere konulduğu zaman normal uygulamalar açıldığında pek ısındığını görmedim . Ama koltuğun üzerine fln konulduğunda fan yeri dizinizin üzerine geldiğinde tabiiki belirgin bir ısınma oluyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: fırsatkampanya

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

Isınma ile alakalı başıma gelen birşeyi anlatayım dell i7 bir bilgisayarım vardı ilk başlarda hiçbir sıkıntısı yoktu zamanla ısınmaya ve çok ısındıktan sonra kapanmaya başladı ne oldu neden oldu diye düşünürken fan ve içerisindeki tozlardan şüpelendim . Süpürge ile cihaz kapalıyken fan bölümünü temizledim ısınma ve kapanma problemi gitti şimdi sıkıntı yok .Şimdi ileride ısınmaya başlar derken bu şekilde bir problemden mi bahsediyorsunuz yoksa cihazın kronik bir sorunu olduğundan mı ?

Ben bu şekilde bir problemden bahsediyorum. Benim 1 yıl dolduktan sonra kendi kendine kapanmaya başlamıştı bilgisayarım. Ben de fanını aynı şekilde süpürgeyle temizledim, eski haline geri geldi fakat fandan başlangıçta garip bir ses gelmeye başladı.

Acaba süpürge ile çok mu çektin fana fln zarar mı geldi . BEnde herhangi bir problem olmuyor fan bazen çok hızlı bazen normal çalışıyor ama bilgisayarım kapanmıyor. Ses gelmesi ilginç belkide fanın kanatlarına bir zarar gelmiştir.

Süpürgeyi en kuvvetli modda kullandım çünkü daha önce de yavaş modda denemiştim değişen birşey olmamıştı. Aslında fazla rahatsız etmiyor sesi. Sadece bazen çalışırken başlarda hafif kapı gıcırtısı gibi ses çıkartıyor.

• Kış bitti, HP alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: nucro

Number of Threads
    Level 3 Cache
    Features HD Graphics 3000 (650-1300MHz), HyperThreading, AVX, Quick Sync, Virtualization

Ciddiyim, zerre kadar anlamıyorsun, kafa bulandırma. Birader, işlemciler aynı, birinde bazı özellikler ufaktan da olsa kırpılmış. Sandy Bridge mimarili işlemciler. Kafan henüz bunu almıyorsa, mümkünse kenara çekil, otur sessizce. Birinde L3 önbellek 2MB'ye düşürülmüş, HyperThreading kaldırılmış. Kalan özelliklerin ne olduğunu bilmediğine ve ömründe duymadığına adım gibi eminim.

Sen B9x0 işlemcilerin uzaydan geldiğini mi sanıyorsun? Giriş seviyesi, maliyeti düşük cihazlarda daha sık görebileceğin, daha ucuz işlemciler. i3'ten farklı gibi yazmışsın bir de. Tek çekirdekteki performansı daha iyi olabiliyor, testte eşek kadar yazmışlar zaten sonucu. i3 2328M Çok çekirdeğin aktif olduğu testte de HyperThreading'in de yardımıyla, düşük frekansına rağmen önde çıkıyor. Hala gelmişsin 1-2-3-4 kafa ütülüyorsun. Kafan, B970'in Cinebench r10 32 bit Single Core veya SuperPI 1M testinde neden B970'in skoru daha iyi, bunu almıyorsa hala, kendini banla, bizi de bu çileden kurtar. Aynı işlemcilerden tek çekirdekte saat hızı yüksek olan elbette daha iyi sonuç verir.

Hala neyi zorluyorsun anlamadım aynı mantıkla, i7 işlemciler de sandy bridge utanmasan ha i7 ha B970 diyeceksin.

Çok uzatmanın manası yok, hala tekli testlere takılmanın manası yok, liste ( bir kez daha söylüyorum ) tek teste göre değil genel performansa göre hazırlanmış ve aslında herşey çok basit :

i7 işlemciler listede ilk sıralarda , i3 2328 116. sırada diğeri 158. sırada..

dediğim gibi bu sıralamayı ben tanımıyorum diyorsan tabi kendi kendine takılmaya devam et...

• Sanırım aynı ürün farklı puan seçeneği ile ve aynı fiyat

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/hp-tcr-650-h5k84ea-i3-2328m-4gb-500gb-linux-81663068
  • çok öyle aman aman.. sıcak fırsata benzemiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimonster

Sanırım aynı ürün farklı puan seçeneği ile ve aynı fiyat

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/hp-tcr-650-h5k84ea-i3-2328m-4gb-500gb-linux-81663068

Evet satıcı da aynı heralde isimler aynı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: decard_cain

çok öyle aman aman.. sıcak fırsata benzemiyor..

evet doğru diyorsun şöyle 499 a fln olacaktı ki sıcak olsun yoksa nasıl sıcak olsun i3 işlemci 4gb ram fln olmaz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırsatkampanya -- 1 Nisan 2013; 17:39:34 >
  • quote:

quote:

evet doğru diyorsun şöyle 499 a fln olacaktı ki sıcak olsun yoksa nasıl sıcak olsun i3 işlemci 4gb ram fln olmaz yani

hocam... laf mı soktun...

destekledin mi anlamadım walla...
  • quote:

quote:

quote:

Bırakalım da ona bu konuyu okuyan arkadaşlar karar versinler kardeşim.

• Maxi Puan lı kampanya sanırım bitti bulamadım. Eğer hala varsa bir arkadaşım link atabilirse sevinirim.

Word Puan lı şuan satışta "http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/hp-tcr-650-h5k84ea-i3-2328m-4gb-500gb-linux-81663068 " 82 tane de satılmış.

Sizce nasıl alınır mı? ( internet, müzik, film vs. için.. ) Arada da .net te studio ile programlama yaparken gibi.

Olumlu/Olumsuz yukarıdakilerden hariç yada alan arkadaş varsa bilgi verebilirse seviniriz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunterz

Maxi Puan lı kampanya sanırım bitti bulamadım. Eğer hala varsa bir arkadaşım link atabilirse sevinirim.

Word Puan lı şuan satışta "http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/hp-tcr-650-h5k84ea-i3-2328m-4gb-500gb-linux-81663068 " 82 tane de satılmış.

Sizce nasıl alınır mı? ( internet, müzik, film vs. için.. ) Arada da .net te studio ile programlama yaparken gibi.

Olumlu/Olumsuz yukarıdakilerden hariç yada alan arkadaş varsa bilgi verebilirse seviniriz ;)

satış kapanmış görünüyor tüh alacaktım ben de

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bırakalım da ona bu konuyu okuyan arkadaşlar karar versinler kardeşim.

ne yaptık kötü bişey mi dedik...

öyle aman aman sıcak bir fırsata benzemiyor... dedik.

kardeş.. kişisel görüşümüzüde mi yazamayacaz...

ne kadar art niyetli olmuş herkes...

anlamıyorum walla.............

aşagı yukarı aynı fiyata (maximum puan hariç)
    yanında çantayla satıyorlar...

(pc depoda...)

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Maxi Puan lı kampanya sanırım bitti bulamadım. Eğer hala varsa bir arkadaşım link atabilirse sevinirim.

Satış bitmiş alamadık artık başka bir sefere :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Satış bitmiş alamadık artık başka bir sefere :)

Yeniçarşımda açık world kart kampanyası da başlamış.

http://www.yenicarsim.com/hp-tcr-650-h5k84ea-intel-i3-2328m-4gb-ram-500gb-hdd-1gb-ekran-karti-156-hd-led-ekran-linux-isletim-sistemi/notebook/id/1915156/

• Orijinalden alıntı: fırsatkampanya

Yeniçarşımda açık world kart kampanyası da başlamış.

http://www.yenicarsim.com/hp-tcr-650-h5k84ea-intel-i3-2328m-4gb-ram-500gb-hdd-1gb-ekran-karti-156-hd-led-ekran-linux-isletim-sistemi/notebook/id/1915156/

satışta görünüyor ama almak isteyince alamıyorsun

• tekrardan açılmış satın al butonuna basınca ilerliyor.
  • quote:

tekrardan açılmış satın al butonuna basınca ilerliyor.

779 yapmış çakallar ama olsun ne yapalım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.