Merhaba.Foruma yeni katıldım.İşyerinde kullandığım printer ile ilgili çözemediğim bir sorun var: HP4255 yazılımının full versiyonunu HP sitesinden indirdim.Kurulum işlemleri sırasında "Internal error 2715" yazıp tüm programı geri siliyor.HP ile görüştüm yazılım XP1 için olduğundan bu sorun oluyor dediler.yardım için Microsoft sayfalarına bakın dediler.Yani sorunu çözemediler.Bana çok saçma geldi.Bu sorunla karşılaşan var mı?
MSI.dot4wrp.01 Error 2753 Bende 3 aydır üstteki sorun yüzünden yazıcımı tam kapasite kullanamadım! Ancak bugün işi çözdüm ve Full yükleme yapabildim! HP'nin kendi Forumları ve Yazıcıların konu edindiği Forumlarda HP'ye küfürler gırla gidiyor bu yüzden! Büyük yazılım paketleri bozuk, tam rezalet! HP'nin kendi Programı için yaptığı Kaldırıcı veya Windows'tan kaldırmak önceki yüklü olan programdan çok fazla artık bırakıyor Kayıt Defterinde, ve bu yüzden yeni yazılımları yüklenemiyor. Ben yukardakinin çözümünü HP'den çok uzakta bir Forumda bulabildim! HP okumuyor Forumları ki kendi sitesinde yok bu çözüm, adamlar hala inceliyoruz cevabı veriyorlar soranlara! Ancak çözümde uzun ve uğraştırıcı. Eski program artıklarını temizlemek gerekiyor Kayıt defterinden elle dahil olarak ve Windows'un System 32 Klasörü vs. dahil! Sanırım sizinkide detaylı bir temizlikle hallolur! Sizede tavsiyem sorunu çözmeye uğraşmak yerine Sistemi yeniden yüklemek! Temiz Sistemde problem olmaz derim! iyi şanslar!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme