Arkadaşlar benim hp530 var 28 ocakta garantisi doldu lanet olsun doldugu günmü bozulur cihaz 28 ocakta öglen eve geldigimde pc açmaya çalıstım baktımki takılı kalıyor herhalde çökmüştür dedim aksam geliyim de bi format atayım aksam eve geldigimde tekrar usb flash discimi cihaza taktıgımda çalısmadıgını gördüm usb lerin wind. ile alakalı olabilecegini düşünerek cihazı yedek almadan formatladım orj. recover ile kurdum lakin hala daha usb ler çalısmıyor hp destek hattına mail attım ama cvp yok çünki garantisi dolmus ondan sanırım bi yardımcı olacak kimse varmı bu usb lerin çalısmama nedeni! nedendir acaba dondanımsal bi arızamı yoksa yazılımsal mı hiç elektrik yok suan usb lerde
Hp destek merkezini ara ama sana bir tavsiyem var muhtemelen aradığında onlarda aynı tavsiyeyi verecektir.
Şimdi laptopın altında beyaz Hp etiketi görüceksin.
Orda p/n ile başlıyan bir numara var. O numarayı al. O numaranın içinde soldan 8. sırada sanırım # işareti olucak. Soldan o işarete kadar olan numarayı al yaz bir yere.
Sonra Hp'nin ing. sitesine gir. Sağ üstte search kısmı var oraya bu numarayı yaz. Kendi bilgisayarın çıkıcak. Orda solda küçük bir bilgisayarr resmi var o senin bilgisayarın
Resmin altında 2. sırada " Software & driver downloads" yazar tıkla ona.
İşletim sistemini seç.
Geldik şimdi driver bölümüne. Burda senin bilgisayarına uygun driverları bulucaksın. Şimdi aşağı doğru in in in in
"BIOS" gelince dur. Winflash ... diye bi driver linki var tıkla ona indir bilgisayarına . Sonra tıkla ona çalışsın ... Sonra bilgisayarın kapanıcak. Tüm ışıklar sönünce sen normal aç bilgisayarını bak bakalım geri dönmüş mü ?
Driverı kurmada sorun yaşarsan bana özelden ulaş.
BIOS"
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme