Şimdi Ara

HP 717 ile ilgili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ReBeR

burada herkes birilerinden duyup konuşuyor, hp kötüymüş cart curt. tamam fason üretim fakat sanyo da fason üretiyor, keysmartta, oritede. hp nin görüntü kalitesi nettir, pratiktir ve fiaytına göre iyi makinedir. ben digital olarak hp 945 c kullanıyorum. uygun fiayta aldım ve o makine ile çektiğim fotoğrafla ödül de aldım. bilip, bilmeden tecrübe etmeden konuşmayın. hp ler şahane değil ama fiyatlarına göre iyi

Ya arkadaslar bakın en dandık makınalar bıle gun ısıgı altında cok cok ıyı performans gosterır. Profosyoneller ıcın onemlı olan los yanı fazla ısık olmayan ortamlarda nasıl bır performans gosterdıgıdır makınanın. Tabi sız gun ısıgı altında fotograf cekersenız, Orite markalı bı makına ıle de odul alabılırsınız.

Bu arada odul aldıgın fotografı gormek ısterız

@ maybach : Gule gule kullan. Senınde fotograflarını beklıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cou_de_GraCe -- 22 Ocak 2006 13:56:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cou_de_GraCe

quote:

burada herkes birilerinden duyup konuşuyor, hp kötüymüş cart curt. tamam fason üretim fakat sanyo da fason üretiyor, keysmartta, oritede. hp nin görüntü kalitesi nettir, pratiktir ve fiaytına göre iyi makinedir. ben digital olarak hp 945 c kullanıyorum. uygun fiayta aldım ve o makine ile çektiğim fotoğrafla ödül de aldım. bilip, bilmeden tecrübe etmeden konuşmayın. hp ler şahane değil ama fiyatlarına göre iyi

Ya arkadaslar bakın en dandık makınalar bıle gun ısıgı altında cok cok ıyı performans gosterır. Profosyoneller ıcın onemlı olan los yanı fazla ısık olmayan ortamlarda nasıl bır performans gosterdıgıdır makınanın. Tabi sız gun ısıgı altında fotograf cekersenız, Orite markalı bı makına ıle de odul alabılırsınız.

Bu arada odul aldıgın fotografı gormek ısterız

@ maybach : Gule gule kullan. Senınde fotograflarını beklıyoruz

Teşekkürler arkadaşım.
    Dün yaklaşık 100 test çekimi yaptım, çok memnunum. Sadece olarak, acemilik yapıp hemen fotoğraf eklemek istemiyorum. Birkaç güne sınavlarım bitsin, fotoğraf çekim yöntemleri ile ilgili yeterli kadar bilgi aldıktan sonra çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşacağım.

• quote:

Orjinalden alıntı: falconfx

quote:

Orjinalden alıntı: maybach

quote:

Söylediklerine katılmıyorum.
    Bi kere, insanlar onun bunun duyduklarından yazmıyorlar, senin dediğin gibi. Adam HP alıyor, memnun olmuyor, servis kalitesi hemen hemen yok durumda, bunu başkaları ile paylaşıyorsa, bunda kötü bir şey yok. Öbürlerinin de mağdur olmasına gerek yok ki.
    Dediğin gibi, Sanyo, Keysmart, ve b. Firmalar da fotoğraf makineleri üretiyorlar, fakat, Canon, Nikon, Kodak bu işi yıllardır yapıyorlar. Ve bu firmaların ucuz ürünleri HP gibi firmaların pahalı ürünlerinden daha kaliteli. Bunu ben söylemiyorum, bu konuda yıllardır tecrübesi olan fotoğrafçı arkadaşlar söylüyorlar. 5 MP HP alacağıma 2 MP Canon veya Nikon almayı tercih ederim şahsen

Bende sana katılamayacağım şu ana kadar 3 değişik HP modeli kullandım, en son kullandığım modeli efsane diye tabir edeceğim 945 modelidir, bırak 2mp i, 4-5 mp lik canon a bile nal toplattı, canonu olan bir arkadaşla aynı noktalardan çekim yapmıştık ordan biliyorum, sonuçları bilgiyasayardan karşılaştığımızda Hp zor ışık koşullarında bila bariz daha üstündü.
    Kendi kullandığım makineyi övmek gibi bir niyetim yok elbette çünkü yaklaşık 6 aydır HP kullanmıyorum ama 945 i halen özlüyorum.

HP nin servisi kötü değildir ama çok kazıktır diye biliyorum, ama bizim burada tartıştığımız fotoğraf kalitesiyse yiğidi öldür hakkını ver derim, kullanan ve detaylı inceleyen birisi olarak ben yorumum budur.

“kazık” ve “kötü” arasında ne kadar fark var ki? HP servisinden kazık yediğim olmamıştır, fakat arkadaşlarım var, makineleri arızalandığı zaman servis arızanın giderilmesi karşılığında para istemiş onlardan.

• quote:

Kimsenin cart curt ettiği yok kullandığımız makinadan bahsediyoruz o bahsettiğin diğer markalarda yaramaz zaten biz fason üretim olduğu için değil kötü olduğu için eleştiriyoruz.
  • sevgili Maybach ,
    bu topic in senin tarafından yazılmış ilk mesajını ve en son yazdığını okuyan ne düşünür biliyormusun; adam HP hakkında hiçbirşey bilmiyor fikir almak için mesaj yazıyor ,bir iki gün sonrada yardımcı olmak için TECRÜBESİNİ paylaşanlara ban dan dun gibi garip cevaplar veriyor (3 adet HP modeli kullanan ben ve eline bile almamış olan sen ?), bazen düşünüyorum ne işim var benim bu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconfx -- 22 Ocak 2006 23:07:15 >

• Bir HP tartışmasını daha, konunun daha fazla uzamaması için kilitliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.