Şimdi Ara

Hp / AMD A8 7410 / 8GB Ram / 1 TB HDisk / R5 M430

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aktifte kullanmış olduğum masaüstü bilgisayarımı 2 hafta içerisinde satıyorum, bir arkadaş ile anlaştım. Gerek yer teşkil etmesi, gerek ise gelecek planlarımın içerisinde evlilik olduğu için dizüstü bilgisayara geçiş dönemine girmiş bulunuyorum.

Bilgisayarımı 800 TL'den satıyorum, üzerine koyacağım bütçe en fazla 500-600 TL olabilecek.( daha fazla açılmak istemiyorum )

Şu an yaptığım bilgisayarda günlük işlerimi hallediyorum aynı zamanda sosyal medya, video izleme gibi rutin işler yapıyorum. Ara sıra 2006'dan beri bırakamadığım Silkroad Online oyununu oynuyorum ve her FM döneminde yeni çıkanı oturup 1-2 ay oynuyorum sadece. Başka bir oyun olayım yok açık konuşmak gerekirse, gelecekte de olmayacak diye düşünüyorum.

Şimdi gelelim ilanlara, evde ablamdan kalma bir Pavilion HP mevcut eski HP indirimi diye bir olay varmış 160 TL oradan indirim alabiliyorum. Şu ilanda ki bilgisayar ilgimi çekti 8 gb ram olması 1 TB harddisk olması, ama tabi soru işaretlerim de var? akıcı bir kullanım sağlar mı, ıkın ıkın olmasını istemiyorum, ısınma problemi yaşatır mı? ( diz üstünde değil yine soğutucu ile kullanırım ) Aklımda sorular var, diğer seçeneklerde pahalı..

Ne diyorsunuz? Teşekkür ederim.
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-laptop-25ghz-8gb-ram-1tb-hdd-3gb-ekran-karti-156-P149776445

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.