Bildirim
Hp artırmak ?
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam ben de arıyorum bu sorunun cevabını ama benim istediğim araç benzinli. Öyle 4 kat falan da istemiyorum ama kimse yardım etmiyor -
Benim istediğim araçta benzinLi . . . -
basit bi kac sey yapabilir yaptırabilirsiniz 4 manfotlu eksos acık hava filitresi en azından 15 veya 20 hp kesin -
15 20 bi şey değil ki adam civic'i 500 hp yapmış -
ne marka araban var onu yazsan belki daha net cevaplar alabilirsin fakat ben şukadarını söyliyeyim.
motorun sağlamsa dereceli egsantrik mili kullanabilirsin pistonlarını forget pistonla değiştirebilirsin veya manifoldunu headers'a çevirebilirsin onun dışında karburatörünü büyütebilirsin mesela 4 boğazlı weber karburatör kulanabilirsin performans hava filtresi takabilrsin krank milini değiştirebilirsin şanzımanını seri şanzımana çevirebilirsin güç kaybı olmaması içn kilit diferansiyel yapabilirsin ve turbo beslemesi koyabilrisin bütün bunlar motoru güçlendirmek için bi alternatif senin arabana neler yapılabilir cevabını almak için önce aracının marka modelini belirt derim ben. -
MaLiyeti çok mu bunLarın ? -
4 katına 15 bin ytl den ucuza çıkmazsın.. -
subaru impreza kaç paraya çıkar ben 5 kat istiyorum 20 bin ytl war yetermi yanlız öle uyduruk markalar istemem remus felan olucak yada sparco -
Bizim bir EVO6 Tommy Edition Makinamız var..750 Hp net çıkartıyor..tanıyanlar bilir 34 TM 848..Bu güce çıkmak için ve bu gücü kontrol edebilmek için 50 bin ytl harcanmıştır herhalde..Kullanılan her parça çok kaliteli ve birbirine uyumlu olunca keseyi çok zorluyor.. -
bizim garajda honda typr 1000 hp oldu önce 15000$ sonra +30000$ gitti ve suanda asfalt kazımakla ve otobanda kuş kapmakla uğrasıyor 06 TPR 60
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyTaCH_01 -- 2 Aralık 2007; 20:32:39 > -
quote:
Orjinalden alıntı: AyTaCH_01
bizim garajda honda typr 1000 hp oldu önce 15000$ sonra +30000$ gitti ve suanda asfalt kazımakla ve otobanda kuş kapmakla uğrasıyor 06 TPR 60
o gücü yola aktaramadıktan sonra istersen yüz bin dolar harca..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X