Şimdi Ara

HP BILGISAYAR ALMAYIN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 yıldır kullandığım HP Laptopda beyaz bir leke cıktı. En baştan beri ışık sızmasıda vardı fakat bunu takmamıştım.

Beyaz lekeden dolayı servise verdim. Servis benden ekranın değişimi için para istiyor. Ekran garanti servisine girmiyormuş. Böyle saçmalık mı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyaz lekeyi geçtim toplama dediğimiz Monster bile ısınma sorununu çözdü dünyaca ünlü HP hala çözemedi. HP almayın katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-030543F64

Beyaz lekeyi geçtim toplama dediğimiz Monster bile ısınma sorununu çözdü dünyaca ünlü HP hala çözemedi. HP almayın katılıyorum
    Isınma ayrı dert. Internette gezerken bile kucağımda tutamıyorum. Fan sesi evdeki elektrik süpürgesiyle yarışıyor.

Tüketici Hakem Heyetine gideceğim bakalım ne olacak.

• mağazada sorunca ısınma sorunu eskidendi artık olmuyor diyolar ama kullanan herkes şikayetçi. hp dv6'dan çok çekmiştim, hala bulaşmamak lazım sanırım hp'ye.
  • Modelw gore degisir. Hp kullaniyorum,evet buz gibi degil ama toshiba muamelesi cekmeyin heriflere.

• hangi model kullanıyorsunuz ?

omen almayı düşünüyordum almamalı mıyım ?

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Pavilion hocam. Ama model ne olursa olsun ekransa ölü pixel, leke, bulutlanma olursa ücret karşılığı değiştiriyorlar. Garantiye girmiyormuş şirketin politikasıymış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion tx 1000 aldım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.