Elimde 3 fonksiyonlu HP C 4280 var. Renkli kartuşuna ( HP 351) ilk defa dolum yaptırdım. Ama, iki kez kontrol yatırmama, ve resetlememe rağmen, renkler bozuk çıkıyor. Acaba bu kartuş tek kullanımlık mı? Birisi cevaplayablilir mi?
Evet Kardeş Bunlar tek dolumluk bende aldım sıkıntım çok büyük. bunların içinda sayaç varmış mesela 200 adet saydğı zaman daha yazmıyor doldursanda böyle bir şey yapmışlar ve hp çok sinirliyim ne yapacam bilmiyorum . sen bir şey yaptıysan bana da söyle
merhabalar sorunu çözebildiniz mi? bendede şöyle bir sorun var. bende hp c4280 yazıcı var .bu yazıcıya daha önce farklı yerlerde kartuş doldurdum ve ilk 2 gün normal çalıştı 2. gün sonra print cartridge missing or not detected yazısı çıkıyor ve yazıcı çalışmıyor.yazıcının çalışması için yeni kartuş almak zorunda kalıyorum.yazıcınıza doldurma kartuş taktığınız için çalışmıyor deniliyor. bunun bir çözümü varmıdır?
Beyler ben bu yazıcılardan bıkrım bende ilk epson dx5050 aldım kartuşları 80 tl komple 4 lü set. bunlara baş gidemedim alamadım. sonrda hp aldım f 4280 serisini kartuş doluyor dediler doğru doluyor ama yazdırmıyo muş. bunların içlerinde olan sayaç lar yazdırmıyormuş. ben onuda o makineyide salladım.çatı katında duruyor. yani bilgisayar almak kolay ama bir yazıcı almak kolay değil. ona göre yazıcı alın her tarafa sorun derim. araştırn eğer kımsede varsa dolan kartuşlu yazıcılar gidin 2. el alın çünkü eskilerinde öyle bir problem yok teknoloji geliştikçe yazıcı firmalarıda bunları düşünüyo yoksa bunların ma cı yazıcı satmak değil kartuş satmak. herkeze. iyi çalımalar