Bildirim
HP COLORLASERJET 1600 renkli lazer bu fiyata değer mi?
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
4 sa. önce paylaşıldı
KAHVE DUNYASI Kahve Dünyası Bitter Gofrik, 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
5 sa. önce paylaşıldı
HP Victus 16-R1001NT 9J205EA i7-14700HX 16 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4060 16.1" Dos 144 Hz Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/hp-victus-16-r1001nt-9j205ea-i7-14700hx-16-gb-1-tb-ssd-8-gb-rtx4060-161-dos-144-hz-dizustu-bilgisayar-47237995?magaza=teknoryabilisim
3 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
begenmemek degilde hocam alacaksın tonerleri bi sürü masfar cıkaracak. bilmem ama en uygun colorlazer toneri 180ytl den baslıyo adedi.
sen 3tnae renkli toner alacaksın yanlısmıyım? dolum konusunda bişiş diyemem ama siz bilirsiniz. -
Teşekkürler arkadaşım.
Peki toner dolum masrafı uygun olan yazıcılar hangileri. Renkli tercihimdir. Ama renkli olmayanlarıda yazabilirseniz sevinirim.
-
merhaba,
HP 1600 dakikada 8 sayfa renkli 8 sayfa siyah beyaz basar ve sektörde ki sayfa başı baskı maliyeti en yüksek makinedir.
bu konuda eğer orjinal kullanırım benim içinde sayfa başı baskı önemlidir ve kaliteli baskıya ihtiyacım yok diyorsanız OKI tavsiye edebilirim.
ama çıktılar kaliteli olsun toneride uygun olsun derseniz piyasada Xerox 6120 ve konica minolta 2400W var. ikiside aynı makine hatta ikiside konica minolta üretimi xeroxun tek artısı network bağlantısı var fiyatı 349$+KDV, konica minolta ise 289$+KDV. bu makinelerin ikiside dakikada 20 sayfa mono 5 sayfada renkli yazarlar. yani HP'yi herhalikarda sollarlar. eğer network bağlantısı iyi olur dersen ben ce xerox iyi bir seçim ama kişisel kullanacağım dersen Konica Minolta almalısın.
Konicanın bir avantajıda garanti süresi içerisinde arızalanırsa makine birebir yenisi ile değiştiriliyor arızanın ne arızası olduğuna bakmadan bu da sadece Konica minolta markasında olan bir özellik.
-
quote:
Orjinalden alıntı: sadak
merhaba,
HP 1600 dakikada 8 sayfa renkli 8 sayfa siyah beyaz basar ve sektörde ki sayfa başı baskı maliyeti en yüksek makinedir.
bu konuda eğer orjinal kullanırım benim içinde sayfa başı baskı önemlidir ve kaliteli baskıya ihtiyacım yok diyorsanız OKI tavsiye edebilirim.
ama çıktılar kaliteli olsun toneride uygun olsun derseniz piyasada Xerox 6120 ve konica minolta 2400W var. ikiside aynı makine hatta ikiside konica minolta üretimi xeroxun tek artısı network bağlantısı var fiyatı 349$+KDV, konica minolta ise 289$+KDV. bu makinelerin ikiside dakikada 20 sayfa mono 5 sayfada renkli yazarlar. yani HP'yi herhalikarda sollarlar. eğer network bağlantısı iyi olur dersen ben ce xerox iyi bir seçim ama kişisel kullanacağım dersen Konica Minolta almalısın.
Konicanın bir avantajıda garanti süresi içerisinde arızalanırsa makine birebir yenisi ile değiştiriliyor arızanın ne arızası olduğuna bakmadan bu da sadece Konica minolta markasında olan bir özellik.
HP 1600 kalitesiz baskı yapıyor dersen ben buna sadece gülerim .Arkadaş öğretmenmiş.Dakikada kaç baskı yapacağı onun için önemli değildir sanırımAyrıca piyasada satış yapamayan,adı duyulmamış minolta vb. gibi yazıcılardan uzak durmalı diye düşünüyorum.Yedek parça ,kalite ve servis bakımından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleatur -- 27 Eylül 2006; 21:25:03 >
-
Merhaba,
öncelikle benim yazımda HP ile ilgili kalitesiz ibaresi yok lütfen yazımı daha düzgün oku.
ayrıca Minolta türkiye'de son üç yıldır HP'nin ardından pazar ikincisi (renkli lazerde) olan bir markadır. senin bu markayı duymamış olman maalesef pazarı değiştirmez.
ayrıca teknik servis konusunda da türkiye'de arızalı makineyi, arızası ne olursa olsun birebir yenisi ile değiştiren tek marka Konica Mİnolta dır
burada tartışmanın bir anlamı yok ben tecrübelerime dayanarak arkadaşa birçok markadan bahsettim bir konica minolta kullanıcısı olarak da memnuniyetimi paylaştım. senin "gülerim"gibi ifadeler kullanman zaten yeterince kötü
ha bu arada ben konica minolta 2450 kullanıyorum ve bildiğim kadarıyla giriş seviyesi bir yazıcıda 9600x600 çözünürlük verebilen tek marka minolta. yani buda markanın kalitesini yeterince gösterir sanırım. -
quote:
Orjinalden alıntı: umithoca
Teşekkürler arkadaşım.
Peki toner dolum masrafı uygun olan yazıcılar hangileri. Renkli tercihimdir. Ama renkli olmayanlarıda yazabilirseniz sevinirim.
hocam renkli toner dolumunda bi bilgim yok. bu konuda yonlendirme yapmam yanlış olur sizin icin. siyah olarak hp 1018-1020 modellerini tavsiye ederim f/p açısından en uygun yazıcılardırç dolum konusundada bi sıkıntı çekmeyeceginizden eminim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X