Şimdi Ara

HP Compaq 110C - 1010ET Sahipleri Derneği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
6
Favori
48.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 450 lira iyi fiyat. Hp'nin sitesinde tek bir driver var win7 için, o da usb bluetooth adaptör içinmiş. Ahan da linki:
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?os=4062&softwareitem=ob-75088-1&lc=tr&dlc=tr&cc=tr&product=3975690&lang=tr

Ayrıca win7 sürücülerini uygun oldukça yayınlayacağız diye bir ibare de koymuşlar.
  • win7 kurdum driverlar otomatik yukleniyor bir tek bu 3g yi kuramadım
  • 3g sorunu bendede devam ediyor bir cözüm bulamadım ...
  • nerdfesiniz kaybolmus herkez :)
  • 3g sorununu cozmeye yaklastim.

Oncelikle win7 de Gobi suruculerini yukledim Hp un2400 3g modem icin sonra wireless assistant 3.00 Rev K kurdum otomatik cihazi yukledi.En son bu connection manager 3 kuracagim ancak halen cihaz bulunamadi uyarisi aliyorum
  • öncelikle şunu belirteyim ki bu yöntemi kendim denedim ve xp'den ow7'ye geçtim şu an bu yöntemle kurduğum w7'yi kullanıyorum bu mesajı başka bir konuda yazmıştım bir arkadaşımız nasıl yaptığımı sordu o yüzden paylaşmak istedim

f8 e basarak 1. boot aygıtı olarak usb yi seçiyoruz
    ikinci ihtiyacınız olan ise konuda bize yardımcı olacak olan ultraiso programı

resimlerle anlatmaya çalıştım açıklayıcı olacaktır...

HP Compaq 110C - 1010ET Sahipleri Derneği

yazdırma işlemi sisteme ve usb sürücülerinize bağlı olarak zaman alacaktır

NOT:Bu yöntemi Xp Service Pack 3 ten geçişte ve Vista Home Premium dan geçişte kullandım aynı usb ile iki pc yide w7 ye geçirdim..Ben denedim oldu garantisini vermiyorum vay olmadı diye sitem mesajlarını üstüme almam ancak takıldığınız yerde elimden geldiğince yardımcı olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 4 Ekim 2009; 23:29:20 >

• Okula başlayayım ben de yüklicem win7 yi. O zaman dahil olurum sorunlular listesine
  • hp nin siyah slim dvd-rw ini aldım 100 lira nakit verip sıfır cok iyi tavsiye ederim hem incecik cantaya attımmı varlıgı yoklugu bir dvdde izliyebilicem artık :D
  • bende aranızdayım

henüz 2gb ye yükseltmedim en kısa zamanda upgrade yapacağım

cihazda oynayabileceğimiz oyunlar hakkında bilgi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcux

bende aranızdayım

henüz 2gb ye yükseltmedim en kısa zamanda upgrade yapacağım

cihazda oynayabileceğimiz oyunlar hakkında bilgi varmı

Hoşgeldin hocam Zaten bunda pek oyun oynanmaz. Ama Online oyunların çoğunu oynatır. Ve onların düzeyindeki oyunları rahat oynayabilirsin diye düşünüyorum.
  • cod1 ve cod 2 yi ornek vereyim ona gore hesab edin.
  • selam arkadaşlar bende hp mını kullanıcısıyım
    benım sorum bı arkadaştan 2gb 800mhz ram alacam sızce bana bı sorun çıkarırmı...
  • okuduklarıma göre 2 gb a yukseltmeyi herkez tavsiye ediyor ama 800 mhzlik olanları biraz ısınabiliyormus 600 mhzliklerden takanlar gayet memnun
  • valla bende oyle duydum arkadaşım şimdi elimdeki ile degıştırme durumum var ısınma problemı olursa çok kotu olur benım için en iisi 667mhz olanını takmak rıske atmıyım kendımı
  • Merhaba ben crosair 2gb 800mhz ram kulanıyorum ısınma sorunum olmadı yada söyle söyleyeyim ben eski ram ile arasında bir fark göremedim ısınmasında... zaten üstünden cıkanda 800 mhz ram.

AYRICA DRİVER VE RECOVERY CD leri bugun elime ulaştı onlarında resimlerini cekiyorum. Kutusundan cıkmıyor fakat HP müsteri hizmetleri ile görüstügünüzde cihazınızın seri numarasına göre size gönderiyorlar 5 gün içinde elimde oldu.

• @NosWagen
    Hmm güzelmiş. Ancak bir sorum var, bunları kullanım şekli nasıl? Birşey olduğu zaman direk bunları yüklüyor muyuz yoksa öncesinde farklı işlemlerden geçirmek gerekiyor mu?
  • _MikaeL_
    cihazın içindeki yazılımın işletim sisteminin ve ekran kartı anakart gibi donanımların driverleri var içlerinde harici cdrom yada flash diskle yükleyip cihazı formatlamak için şart
  • bu gma bosteri kaç mhz de çalıştırmalıyız

200 250 ve 400 mhz var

her ihtimale karşı 250 de çalıştırdım 400 de çalıştıran varmı
  • Tamamdır çaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MikaeL_

Tamamdır çaktım.

yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.