Şimdi Ara

Hp COMPAQ 610 Kasıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MERHABA.Compaq 610 sahibiyim.Knight Online de bile kasma yapıyor.Ekran kartı tümleşik Intel 965 express chipset family.Upgrade,Değişim vs yapacak birşeyim yok mu?
    Bıktım çünkü bu kasmalardan.O.C falandamı yapamam buna.Çaresiz olmadığımı söyleyin bana

• Paylaşımlı ekran kartı = Çaresizlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Paylaşımlı ekran kartı = Çaresizlik

Hiçmi çare yok kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: realstars

quote:

Hiçmi çare yok kardeşim

Maalesef dostum, performans iyileştirmesi de mümkün değil. E zaten kart anakartın üstünde, değişim desen ona da "ı-ıh".

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realstars

quote:

Hiçmi çare yok kardeşim

Maalesef dostum, performans iyileştirmesi de mümkün değil. E zaten kart anakartın üstünde, değişim desen ona da "ı-ıh".

Ya bu ne biçim iş arkadaş.Kafamı duvara mı vurayım anlamadım ki.

• bence online oyunlarda kasması normal değil.. bilgisayarınızda windows vista mı kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

bence online oyunlarda kasması normal değil.. bilgisayarınızda windows vista mı kullanıyorsunuz ?

Ben CS 1.5'de kasan hatta oynanmayan çift çekirdekli, bir kaç gb ramli laptop gördüm. Ekran kartı önemli..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

bence online oyunlarda kasması normal değil.. bilgisayarınızda windows vista mı kullanıyorsunuz ?

Ben CS 1.5'de kasan hatta oynanmayan çift çekirdekli, bir kaç gb ramli laptop gördüm. Ekran kartı önemli..

oyunlar hakkında kesin bir bilgim yok.. fakat cs ile net üzerinden oynanan flash oyunlar arasında fark olması gerektiğini düşünüyorum.. en azından java flash vb.. gibi programların eski sürümleride sorun yapıyor olabilir..
  • Maalesef yapacak bişey yok dostum
  • Ekran kartı değişikliği yapman mümkün değil, bu durumda maalesef yapacak bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.