Arkadaşlar MERHABA.Compaq 610 sahibiyim.Knight Online de bile kasma yapıyor.Ekran kartı tümleşik Intel 965 express chipset family.Upgrade,Değişim vs yapacak birşeyim yok mu? Bıktım çünkü bu kasmalardan.O.C falandamı yapamam buna.Çaresiz olmadığımı söyleyin bana
Paylaşımlı ekran kartı = Çaresizlik
quote:
Orijinalden alıntı: W
Hiçmi çare yok kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: realstars
quote:
Hiçmi çare yok kardeşim
Maalesef dostum, performans iyileştirmesi de mümkün değil. E zaten kart anakartın üstünde, değişim desen ona da "ı-ıh".
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: realstars
quote:
Hiçmi çare yok kardeşim
Maalesef dostum, performans iyileştirmesi de mümkün değil. E zaten kart anakartın üstünde, değişim desen ona da "ı-ıh".
Ya bu ne biçim iş arkadaş.Kafamı duvara mı vurayım anlamadım ki.
bence online oyunlarda kasması normal değil.. bilgisayarınızda windows vista mı kullanıyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO
bence online oyunlarda kasması normal değil.. bilgisayarınızda windows vista mı kullanıyorsunuz ?
Ben CS 1.5'de kasan hatta oynanmayan çift çekirdekli, bir kaç gb ramli laptop gördüm. Ekran kartı önemli..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO
Ben CS 1.5'de kasan hatta oynanmayan çift çekirdekli, bir kaç gb ramli laptop gördüm. Ekran kartı önemli..
oyunlar hakkında kesin bir bilgim yok.. fakat cs ile net üzerinden oynanan flash oyunlar arasında fark olması gerektiğini düşünüyorum.. en azından java flash vb.. gibi programların eski sürümleride sorun yapıyor olabilir..
Maalesef yapacak bişey yok dostum
Ekran kartı değişikliği yapman mümkün değil, bu durumda maalesef yapacak bir şey yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme