Şimdi Ara

hp compaq 615 ekran problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar makineyi 512mb paylaşımlı ekran kartlı olarak aldık makine kargoyla geldi 1 hafta evelsi makinede win7 starter vardı makineyi çalıştırdım herşeyini kurdu otomatik herşey güzelce açıldı ekran kartını kontrol ettim ayrılmış video belleği 512 mb gözüküyordu 1 hafta kullandım hp yi aradım ben win7 ultimate kurabilirmiyim dedim kurabilirsiniz sorun olmaz dediler garanti için kurdum driver cdsini kurdum driverlerde hiçbir sorun yok herşey kuruldu ekran kartıda dahil fakat ekran kartını kontrol ettim 512 mb 256 mb ye düşmüş biosuna baktım ayar yok driveri güncelledim bugün gene aynı bu neyden kaynaklı arkadaşlar nasıl 512 ye çıkarırız tekrardan performanstan düştü ekran onu test ettim 512 iken çok iyidi şimdi 256 mb okadar iyi performans yok win 7starter e geri döndüm orjinal herşeyi kurdum gene 256 napacam bilmiyorum arkadaşlar yarımcı olabilirmisiniz?

• arkadaşlar kimse bişi bilmiomu bu konuda acaba?
  • arkadaşlar bilen yokmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatnuroglu

arkadaşlar makineyi 512mb paylaşımlı ekran kartlı olarak aldık makine kargoyla geldi 1 hafta evelsi makinede win7 starter vardı makineyi çalıştırdım herşeyini kurdu otomatik herşey güzelce açıldı ekran kartını kontrol ettim ayrılmış video belleği 512 mb gözüküyordu 1 hafta kullandım hp yi aradım ben win7 ultimate kurabilirmiyim dedim kurabilirsiniz sorun olmaz dediler garanti için kurdum driver cdsini kurdum driverlerde hiçbir sorun yok herşey kuruldu ekran kartıda dahil fakat ekran kartını kontrol ettim 512 mb 256 mb ye düşmüş biosuna baktım ayar yok driveri güncelledim bugün gene aynı bu neyden kaynaklı arkadaşlar nasıl 512 ye çıkarırız tekrardan performanstan düştü ekran onu test ettim 512 iken çok iyidi şimdi 256 mb okadar iyi performans yok win 7starter e geri döndüm orjinal herşeyi kurdum gene 256 napacam bilmiyorum arkadaşlar yarımcı olabilirmisiniz?

yine ben bildiklerimi yazıyım arkadaşım kendimden örnek weriyim pc nin ramını 4 den 2 ye düşürdüm nasılmı çalıştıra msconfig yaz ordan sisstem ayarlarına bi bak belki yükseltme yapar ram ve işlemciye ayar werebiliosun ordan ............

ikinci olarakta kesin çözüm tkr format atmak atmadan önce boot ayarlarını pc fabrika ayarlarına getir belki bişelerle uğraşmışındırr..o da olmazsa bioss ayarlarını yapmalısın oda boot ayarlar bölümünde sanırım .......

elimden anca bukadar geliyoo benimm kolay gelsin saygılarr....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Nitro 5 Ekran Sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.