MERHBA ARKADASLAR Notebook alcagım alısveriş sitesinde bu hp makinasını gordum aslnda asus almayı dusunuyorum sizc ebu bilgisayar nasıl ozelliklerine gore ????
İşlemci : Intel® Core 2 Duo T5750 İşlemci Hızı : 2 GHz Bellek : 3 GB Sabit Disk : 200 GB Ağırlık : 3,10 kg Bluetooth Portu : Yok Ekran Belleği : Max 358 MB Paylaşımlı Ekran Boyutu : 15,4" Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Ethernet : 10/100 Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Altec Lansing Kızılötesi Portu : Yok Bellek Tipi : DDR2 Model : COMPAQ PRESARIO C799TR FM166EA Modem : 56K Ekran Özelliği : WXGA High Definition Grafik Tipi : Intel GMA 3100 İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Klavye/mouse : 101 tuşlu Optik Sürücüler : DVD-RW LightScribe Fırewıre Bağlantı : Yok Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : Var Wireless : 802,11b/g Kart Okuyucu : Yok Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 3 Yazılım : Windows Vista Home Basic
fiyatı: 1260 ytl
yorumlarınızı bekliyorum..........
Ben Bu Cihazı İnceledim Teknosada Kağıt Üzerinde Özellikleri İyi Fakat Kasa Kalitesi Pek İç Açıcı Değil...
quote:
Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa
Ben Bu Cihazı İnceledim Teknosada Kağıt Üzerinde Özellikleri İyi Fakat Kasa Kalitesi Pek İç Açıcı Değil...
Kasa kalitesi kötü derken neyi kasdettiniz?
Yukarı
ewet arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum... kullanan arkadass yokmuu
hp laptopların Compaq Presario modeli olanları alma kasa pek sağlama sayılmaz ama hp dv modellerden alırsan bir sorun çıkmaz
oyun performansı hariç dört dörtlük makina. hatta yeri geldiğinde oyun perfoormansı bile iyi. kullanıyorum. şarjı çooooook iyi gidiyor.
bende 2. eli var.uygun fiyata vericem.çok temiz makina.fiyat olarak 500 tl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme