arkadaşlar bu aleti almayı düşünüyorum.yorumlarınızı esirgemezseniz berhudar olurum. Baya sıcak gibi geldi bu arada o yüzden burada yayınlamaya karar verdim
Biraz daha koyarsan çok daha güzel cihazlar alabilirsin
Teklif sicak olabilir, fiyati degerlendiremiyorum ama Pavilion'larin bazi modelleri de -isi olarak- bir o kadar sicak :). Internetten bu modeli arastirmanizi ve ozellikle kullanicilarin belirttigi sorunlar olup olmadigini hararetle oneririm. Daha onceki modellerinde ciddi isinma problemleri ve buna bagli olarak arizalar bolca mevcuttu. Bir de Facebook'ta "HP Pavilion Sufferers in Turkey" diye bir grubun oldugunu bilmekte fayda var :).
Aman dostum hp den uzak dur. Cihazı öyle bir ayarlıyorlar ki garantisi dolduktan bi kaç ay sonra arıza veriyor. Benim ki 5 ay önce doldu garantisi. Geçen hafta bi açtım cihazı ekran kartı bozulmuş. Servisi arıyorum bana cihazı tespiti için 109+ anakart değişimi için 350 tl toplam 459 tl fiyat çektiler. Bi de cihaz ankaraya gidecek te yurt dışından parça gelecekte bekle babam bekle. Dandik makineler ömürlük nedense bu hp ler bir türlü dikiş tutturamıyor. Neyse başınızı şişirdim tercih senin.
[Deleted by Admins]
o dediğiniz sorunlar hp'nin eski modellerinde vardı bende dv6 serisi notebook kullanıyorum cihaz buz gibi hiç ısınmıyor dandik parça kullanıyor diyenlere şaşırıyorum
harddiski western dijital scorpie black 7200 rpm piyasadaki en hızlı 2.5" disk
ram samsung
kasa zaten mükemmel daha ne olsun
quote:
Orijinalden alıntı: marine-gear
o dediğiniz sorunlar hp'nin eski modellerinde vardı bende dv6 serisi notebook kullanıyorum cihaz buz gibi hiç ısınmıyor dandik parça kullanıyor diyenlere şaşırıyorum
harddiski western dijital scorpie black 7200 rpm piyasadaki en hızlı 2.5" disk
ram samsung
kasa zaten mükemmel daha ne olsun
Bende kasanın güzelliğine aldanıp özelliğine falan bakmadan aldım. Teknoloji konusunda yaptığım en büyük hataydı. Kullanırken yüze güzel gözükür iyidir kalitelidir falan dedim o kadar şikayet eden vardı azınlıktır dedim ama yukarıda bir arkadaşın dediği gibi hp den ağzı yananlar az değil kaldı ki dernek veya site kuracak kadar da çoklar. Hp
işte o sizin dediğiniz eski dv6000 olan kasa ya da dv5 kasa ama yeni dv6-1xxx model ve dv7xxxx kasalarda bu sorunlar yok
Biz aldığımızda da nedense aldığımız üründe önceki ürünlerde bulunan sorunların olmadığı söylenirdi. Bu devamlı mevcut ürünün sorununu devir daim olarak kamufle etme politikasıdır. Sizde sorun çıktığında da sizdeki sorunun bi sonraki üründe bulunmayacağını söyleyecekler. Bu hep böyle sürüp gidecek.
neden hp diyince insanlar anti hp ci bende aksine hp ciyim niye mi üç laptob değiştim 3 de sıkıntı oluşturmadı sonra birini yere düşürdüm kırdım Allah dan sigortalıydı değişip geldi daha ne olsun
Bir o yönü iyi zaten. Garanti kapsamında iken 30 iş gününü doldurup bişeyi beceremeyeceklerini anladıktan sonra yenisini veriyorlar. Ama benimki nedense garantisi dolduktan birkaç ay sonra arıza yapıyor ve hp de kapanda avını yakalamış avcı misali durumdan faydalanmaya çalışarak fahiş bir fiyat çıkartıyor. Müşteri memnuniyetini düşünme gibi bir dertleri yok.
pm attım
quote:
Orijinalden alıntı: ingbaronchugon
hp alma ne alırsan al kardeş
sana en dostça tavsiyemdir
dv 6000 iki tane yandı gitti arkadaşın dediği gibi garantiden hemen sonra
Aynen kardeş, şu an elimde var bir tane. ama çok sürmez duvarın birinde bulur kendini. Servis de ayrı alem zaten. Yazıcısını al ama laptop asla.
quote:
Orijinalden alıntı: dionisus
quote:
Orijinalden alıntı: ingbaronchugon
hp alma ne alırsan al kardeş
sana en dostça tavsiyemdir
dv 6000 iki tane yandı gitti arkadaşın dediği gibi garantiden hemen sonra
Aynen kardeş, şu an elimde var bir tane. ama çok sürmez duvarın birinde bulur kendini. Servis de ayrı alem zaten. Yazıcısını al ama laptop asla.
Servis değişti arkadaşlar.
dv6750 kullanıyorum 2.2ghz cok ısınması dısında sorun yok.ozellıkle nvidia chipsetinden ve yanlıs anakart dızaynından kaynaklanıyor.memnunum buna ragmen
Ben Hp pavilion 2134-et kullanıyorum gördüğüm en mükemmel makine kalkıp iyi dediğiniz apple a bilmemneye veriyorsunuz 1000$ - 1500$ +kdv yi içerisinde 256mb ekran kartı var gelelim arızaya dünyanın en kötü markası diye adlandırılan toplama bilgisayar denilen casper'ı bile 1 kere format atmadan 4 sene kullandım Elektronik şans işidir.Ve şu anda kullandığım laptop'tan da çok memnunum ısınıyor diyenler halt ediyor ve doğru söylediğiniz tek bir şey var evet haklısınız Hp pavilion'lar daki dış güzellik o piano black kaplama hiç bi bilgisayarda yok hmm son olarak aklıma gelmişken söyliyim hp nin servisi türkiyedeki en güzel pc servisidir ve değişmiştir eski servis ve eski pavilionlar yenileriyle karşılaştırılmamalıdır...
bnde hp pavilion dv6 2134 et kullanıyorum yaklaşık 1 ay oldu o zmndan beri tek sıkıntım adaptöründen arada bir cızırtı glmesi ondan başka bir sıkıntım yok ısınma konusuna glince ben laptopu masaüstü bilgisayar gibi kullanıyorum oyüzdende fan ızgaraları açıkta kalıyo sol üst tarafı uzun kullanımda biraz sıcak oluyo ama sen genede biraz araştır derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme