Şimdi Ara

hp pavilion dv6 1144et yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. bende hp pavilion dv6 1144et modelinde laptop var. ben gecen gün laptopuma format attım ve windows 7 ultimate yükledim ses kartı vs. bütün hepsini otomatik tanıdı ama dvd writerı bilgisayarımda görüyorum ama cd taktıgımda okumuyor. okumus gibi sesler geliyor ışığı yanıp sönüyor ama öylece kalıyor. birde windows 7 uyumlu parmak izi driveri bulan varsa banada söyleyin şimdiden teşekkür ederim

• kb314060 olarak google da arattır.. ilk seçenekte çıkacak microsoft sitesi buradaki fix it indir bilgisayarda çalıştır yönergeleri takip et... olmazsa aygıt yöneticisinden kaldır.. sürücüsünü silmeden tekrar baslat bilgisayarı.. bundan başka yapacak pek bi işlem yok sanırım..
  • biostan boot bölümünden cd-rom sürücüyü ilk sıraya almayı dene
  • ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. pcyi açarken f9 a basıp ordan yapacağım sanırım. peki ordan olmazsa başka bir çözümü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdensahin -- 2 Kasım 2011; 15:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

kb314060 olarak google da arattır.. ilk seçenekte çıkacak microsoft sitesi buradaki fix it indir bilgisayarda çalıştır yönergeleri takip et... olmazsa aygıt yöneticisinden kaldır.. sürücüsünü silmeden tekrar baslat bilgisayarı.. bundan başka yapacak pek bi işlem yok sanırım..

bu işlemi yaptım ve temel sistem aygıtı yüklenemedi diyor ne yapmalıyım bu aşamada?
  • yüklenemeyen sey aygıt yöneticisinde çıkıyormu ? yada windows update denedinizmi ? aygıt yöneticisinde çıkıyosa donanım kimliği no su alabilirsem daha iyi olr..
  • quote:

yüklenemeyen sey aygıt yöneticisinde çıkıyormu ? yada windows update denedinizmi ? aygıt yöneticisinde çıkıyosa donanım kimliği no su alabilirsem daha iyi olr..

eve gidince bunuda denerim.ben dün şöyle bir şey denedim hpnin sitesinden pcye uygun driverlerinhepsini indirdim bugun kuracam sizce bir yararı olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni bir gelişme dvd writer bazen cdyi okuyor bazen okuyomus gibi oluyor ama okumuyor ne olur yardım edin kafayı yiyecem
  • arkadasim bende de o alettten vardi yillar once..tahmin ediyorum ki bu kaptop 2-3 senelik filan..bence bi icini temizletti veya driver da sorun olabilir..
  • driverini kurdum ama bazen okuyor bazen okumuyoe biostan olma ihtimali varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewolfman

driverini kurdum ama bazen okuyor bazen okumuyoe biostan olma ihtimali varmı?

laptop için dvd rw bulabilirseniz.. başka bilgisayardan çıkma bilgisayarınıza takıp deneyin.. bide kendi bilgisyarınızdan çıkan sürücüyü başka bilgisayara takıp deneyin.. bakalım farklı cihazlarda sıkıntı yaşayacakmısınız..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thewolfman

driverini kurdum ama bazen okuyor bazen okumuyoe biostan olma ihtimali varmı?

laptop için dvd rw bulabilirseniz.. başka bilgisayardan çıkma bilgisayarınıza takıp deneyin.. bide kendi bilgisyarınızdan çıkan sürücüyü başka bilgisayara takıp deneyin.. bakalım farklı cihazlarda sıkıntı yaşayacakmısınız..

artık tek çare o kaldı ben biostan şüpheleniyorum acaba laptopunuzun bios ayarlarının fotosunu çekip bana pm atsanız da ben ordan bakarak yapsam olur mu acaba?

• bios la ilgilsi yoktur.. ki benimde hp laptop yok.. :)
  • quote:

bios la ilgilsi yoktur.. ki benimde hp laptop yok.. :)

nerden bulabilirim ki bios ayarlarını ya da bu sorunu çözebilen yok mu kafayı yemek üzereyim ya
  • yardım edecek kimse yokmu? denemediğim şey kalmadı dwd writer bozuk olsa format cdlerini ve bazende normal cd okumaz hala bir yolunu bulamadm sorun ne bir yardım edin lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.