Şimdi Ara

Hp compaq presario v6710et driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle şunu belirtmek isterimki bu konuyo compaq presario kullanıcıları adı altında açtım fakat oradan cevap gelmediği için çaresis bir şekilde yeniden açmak zorunda kaldım.geçenler de aldığım hp compaq presario v6700 model laptoba xp kurdum.kurulumda herhangi bir sorun çıkmadı fakat 2gb yakın driver indirmeme rağmen bir türlü driverları yükleyemiyorum.everest programı ile driverları kontrol ettirip oradan yüklemeye çalışayım dedim.verilen her linki ethernet yüklü olmadığı için başka bir makineden girip indirdim(şuanda elimde yaklaşık 50-60 tane driver var-sildiklerimi sölemiyim)ama sonuç hüsran.everest programından aldığım ss ile bilgisayarım>özellikler>donanım>aygıt yönetici ss sine bir nakıp yardımcı olursanız sevinirim.bir daha elimi amd işlemcili bir makineye sürmemeye ant içtim nerdeyse.

teşekkürler iyi çalışmalar

edit : model adını yanlışgirmişim şimdi düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usiel -- 25 Şubat 2008; 21:08:31 >

• arkadaşlar yardım edebilecek ya da fikri olan birisi yokmu ???
  • tam modeli yazman lazım dostuuuum..

Önce bios güncelleştrimesi yap sonra aşağıdaki kodlaı hp.comdan indir ve aynı

sıralamayla kur sıralama önemli haberin olsun.

Intel Chipset sp36492.exe
    Intel 965GM Graphic sp35810.exe
    Microsoft UAA BUS sp32646.exe
    Realtek High-Definition Audio sp36720.exe
    HP Wireless Assistant sp35333.exe
    Synaptics Touchpad sp35444.exe
    HP Integrated Module with Bluetooth Wireless sp32883.exe
    Ricoh 5-in-1 Card Reader sp33413.exe
    Realtek RTL8101 Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0) sp30999.exe
    Broadcom Wireless LAN Driver sp36684.exe
    Intel PRO/Wireless Drivers sp36414.exe
    Motorola SM56 Data Fax Modem Driver sp35743.exe
    HP Quick Launch Buttons sp33258.exe
    AuthenTec Fingerprint Driver sp32869.exe
    NVIDIA Graphics sp36726.exe
  • derdim arkadaşınkiyle aynı.. notebook'un tam modeli presario v6710ET.. everest'ten aldığım ss'lerde arkadaşınkiyle aynı.. yukardaki sürücüler işimi halledermi yoksa başka sürücüleremi ihityacım var.. yardım edersiniz sevinirim.
  • teşekkürler hocam şimdi bir daha format atıp tekrar deneyeceğim malum dün gece dünyanın driverini indirip kurmaya çalıştım herşeye baştan başlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usiel -- 25 Şubat 2008; 21:15:46 >
  • merhaba arkadaşlar bu bilgisayarı bende alıp xp kurdum ama inanımlaz bir driver sorunu yaşuyorum.
    üstte bi arkadas bir kac driver sıralamış ta bu alet amd , intel chipseti neden kurmalıyız onu da anlamadım.
    yardımcı olabiliecek biri varmı? neleri , hangi sırayla ve nerden kurmalıyım vs.
  • Walla ne diyim aynı 6700 serisinden ben de var.

v6730 xp driveri tanımıyor.Herhalde bu seride birşeyler var.

çözümü üzerinde çalışıcam.Eğer bi çözüm bulursam size de yazarım.

Herkeze kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.