Arkadaslar lexmark x2670marka renkli çok fonlarının yazıcım wardi kartuşu bitti ve dölüm yapılmıyormuş yeni kartuslarida 100tl yazıcı zaten 60-70tl ben araştırmalarım ve kirtavsiyecilere sorduğum üzere hp cp1025 alın diyor toner fiyatı ve ömrü bakımında iyimis baskı hızı önemli değil bnm için baskı kalitesi de iyi yorumlarınızı bekliyorum
Elinizdeki yazıcıyı ikinci el olarak satın isterseniz belki elinde sağlam kartuşu olan ve bu yazıcıya ihtiyaç duyan biri de olabilir. Yazıcı alırken de fiyatına özelliklerine aldanmayın, iyice araştırma yapın lazer mi alacaksınız yoksa inkjet mi ? buna bir karar verin. Sadece bir kişi tavsiye etti diye de hemen almayın iyice araştırın
Lazer ise toneri kolay doluyor mu ? çipli mi?
Aynı şekilde inkjet için de dolumdan sonra problemsiz kullanabileceğiniz dolumu da basit olan yazıcıları tercih edin.
Malesef yazıcı imalatçıları yazıcı ücretlerini düşük tutup, sarf malzeme fiyatını da yüksek tutuyorlar. Bu da dediğiniz gibi kartuş fiyatına yazıcı almak ile eş değerde oluyor.
lazerde canon 5050 fiyatı çok uygun 250 tl civarında toneri en kolay dolan makinadır tavsiye ederim.
Kırtasiyecilere teknosaya birde büroda çalısan birine sordum hp nin yaygın oldugunu dolumunn yapıldıgını ve teknık servisinin de iyi oldugunu söyledi toneri doldurduktan sonra chıp takıyorlar toner bos uyarısı vermesın diye
birde ben renkli istiyorum yazıcının fiyatı exa diye bir sitede 350 tl