Şimdi Ara

hp d 1660 yazıcı için hp 300 kartuş dolumu nasıl yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
31.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu yazıcıdan aldım ve kurdum. alacak arkadaşlar yazıcıyı alırken kablosunu da almayı unutmasınlar. hızı ve baskı kalitesi çok güzel. dolum yapan arkadaşlar acaba hangi marka mürekkebi önerirler. anladığım kadarıyla kartuş ömründe kaliteli mürekkeb önemli.
  • en kaliteli mürekkep bana göre prinko neden dersen mürekkep alırken sonradan büyük bidonlardan küçük şişelere konulmuşları alma derim

orjinal kutusunda 100 ml 250 ve 500 ml 1 kg her neyse onun üzerinde üretilmiş olan ülke ve raf ömrü yazan tarihi son kullanma tarihi gibi fiyatı gibi ürünleri alınız sonradan ambalaj yapılan ürünler ne zaman geliyor kaç yıl duruyor ben nerden bilecem ben aldığımda ya son kullanma tarihi geçti ise ne olacak

yazıcı tıkanıyor sonrada bana suç buluyolar yazıcıda hata diye bu ürün ne malı kardeşim ne zaman geldi ülkeye veya kim üretti garantisi varmı sonradan yapıştırılan etiketlerden bahsetmiyorum barkottan bahsediyorum ben üzerinde barkot olcak şişede olacak barkotu hemde.

şişelerde hava almayacak ve bence mürekkep garantili olacak.

ve bir kişiden duyduğuma göre iyi mürekkep şöyle anlaşılıyormuş

10 ml alın mürekkebi bir demirin üzerine veya kavanozun kapağına dökün ve 10 gün kalsın orda sonradan bakın mürekkep ne hale gelmiş

eğer kuru toprak gibi çatlamışsa dandik eğer renklerin bazıları bir araya toplanmışsa dandik hele hele üstünde bir sıvı hiç kurumamışsa çok kötü mürekkep böyle koyduğunuz gibi duracak donmayacak oda sıcaklığında bir yerde bu deneyi yapabilirsiniz.

• bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim
  • kartuşların üzerinde yazan bir numara var C8766E veya C8727A gibi. bu numaraların sonunda A veya E varsa normal kartuştur. sonu G ile bitenler demo kartuş olup daha düşük kapasitelidir.
  • merhaba arkadaşlar bende yeni hp 1660 yazıcı aldım önceki yazıcıya kartuş almaktan bıkmıştım.eko kartuştan kartuş dolu seti aldım.sette HP 21,27,56,336,337338,350 kartuş modelleri var ancak hp 300 modeli yazmıyor. acaba hp modelini bu settle doldurabilirmiyim.firmaya mail attım geri dönüş olmadı.
    http://www.ekokartus.com/dolum_setleri.htm
  • HP 300 kartuş için birebir uyumlu kartuş dolum seti almanızı öneriyorum çünkü normal hp mürekkep diye satılan ürünlerde sorun yaşanıyor.

http://www.kartus.web.tr/arama_sonuc.asp?q=hp+300&category=9&gonder.x=24&gonder.y=7

saygılar...
  • merabalar http://urun.gittigidiyor.com/HP-300-KARTUS-MUREKKEP-DOLUM-SETI_W0QQidZZ24191877 bu kartuş seti nasıldır sizce nette dolarsırken ılgımı cektıde kalıtesı konusunda bilgisi olan biri varmı acaba
  • merabalar ben hp 300 kartuşumu doldurdum ve pc de boş olarak gözüküyor resetlemek için ne yapmam gerekli aranızda aynı sorunu yasayıptı cözmüş arkadaşlar varmı acaba varsa bi bilgilendirseniz ne yapmam gereklii
  • arkadaşlar kartuşa kaç ml mürekkep koyuyorsunuz. kartuşa mürekkep bitmeden mi dolum yapılmalı yoksa bittikten sonra mı ?
  • renlilere 2.5 ml siyahada 5ml dolduruyorum ben kartuş bitmedem dolduruyorum
  • kartuşu doldururken mutlaka az koyun , eğer çok koyarsanız akma yapıyor. Ben ilk doldurduğumda çok koymuştum akmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsirel -- 17 Mart 2010; 11:50:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkendos

merabalar ben hp 300 kartuşumu doldurdum ve pc de boş olarak gözüküyor resetlemek için ne yapmam gerekli aranızda aynı sorunu yasayıptı cözmüş arkadaşlar varmı acaba varsa bi bilgilendirseniz ne yapmam gereklii

Bu konu hakkında bir çözüm bulabildin mi?....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornado_man

arkadaşlar kartuşa kaç ml mürekkep koyuyorsunuz. kartuşa mürekkep bitmeden mi dolum yapılmalı yoksa bittikten sonra mı ?

renkli mürekkebi bitmeden doldurmanı öneririm enjektörü patırıp hangi renk geliyorsa o rengi doldur siyah bitmişti doldurdum renkliyi de tam bitmeden
  • arkadaşlar bende de hp f2420 yazıcı var alalı daha 5 ay oldu kartuş bitti. doldurmaya verdim getirdim 3 sayfa çıktı aldım ertesi gün tekrar çıktı alacaktım görmedi bi daha da kartuşu ikinci kez dolum yaptırdıgım yere gittim adam dolu diyo ama yazıcı görmüyo.ne yapabilirim... ACİL AMA ÖDEVLER VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06koray58 -- 5 Ekim 2010; 13:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akoray

quote:

Orijinalden alıntı: arkendos

merabalar ben hp 300 kartuşumu doldurdum ve pc de boş olarak gözüküyor resetlemek için ne yapmam gerekli aranızda aynı sorunu yasayıptı cözmüş arkadaşlar varmı acaba varsa bi bilgilendirseniz ne yapmam gereklii

Bu konu hakkında bir çözüm bulabildin mi?....

aynı sorunu yaşıyorum,
    ilk aldığım kartuşlar bitmek üzereydi, arkadaşta bulunan mürekkeplerden dolum yaptık bir sorun yaşamadık, ancak daha sonra kendim dolum seti aldım ve yine kartuşlar bitmek üzere iken doldurdum, ama bu kezde kartuşlar boş uyarısı veriyor fişini çekip 3-5 saniye bekliyorum yazıcı ekranında orijinal hp mürekkebi boş yazıyor yada kartuş hatası veriyor.
    bu soruna nasıl bir çözüm bulacağız. kartuş modeli hp300

• bende hp 1660 yazıcı almıştım demo siyah kartuş bitti bende gittigidyordan dolum seti aldım yaklaşık 5 ml doldurdum vakum aparatıyla vakumladım ( tam anlamıyla vakumladı mı bilmiyorum ama kartuşun ucu mürekkeplendi ) yazıcıda siyah mürekkep göstergesi az görünüyor ama yazıcıdan siyah renkte çıktı alamıyorum. Seti aldığım yere mail attım demo kartuş dolmuyor diyorlar ama burada birçok arkadaş doldurduğunu söylemiş. Siz nasıl yaptınız acaba yardımcı olabilirmisiniz. birde demo kartuşa renklide ve siyahta ne kadar dolduruyorsunuz şimdiden çook tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: veezy

bende hp 1660 yazıcı almıştım demo siyah kartuş bitti bende gittigidyordan dolum seti aldım yaklaşık 5 ml doldurdum vakum aparatıyla vakumladım ( tam anlamıyla vakumladı mı bilmiyorum ama kartuşun ucu mürekkeplendi ) yazıcıda siyah mürekkep göstergesi az görünüyor ama yazıcıdan siyah renkte çıktı alamıyorum. Seti aldığım yere mail attım demo kartuş dolmuyor diyorlar ama burada birçok arkadaş doldurduğunu söylemiş. Siz nasıl yaptınız acaba yardımcı olabilirmisiniz. birde demo kartuşa renklide ve siyahta ne kadar dolduruyorsunuz şimdiden çook tşk

bende de 1660 var ve hala üzerinde çıkan kartuşları kullanıyorum ve tahminice çıkan kartuşlarda demo değil bir arkadaş kartuş numarasının sonunda E varsa orjinal demişti örneğin CC643E gibi bu arada doldurduktan sonra muhakkak vakumla benimde başıma gelmişti mürekkep kanallarına hava girince tıkanıyor ilkinde böyle bir hata yaptım vakumladıktan sonra düzeldi ve yaklaşık6 aydır aynı katuşu kullanıyorum yazıcıyı değiştirip c4780 aldım aynı kartuştu ve bu yazıcı ile gelen kartuşları açmadan 1660 kartuş larını kullanarak devam ediyorum

• teşekkür ederim auzun99 arkadaş
    sorunumu hallettim belki bu sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olur diye anlatayım

Bir defa kartuş dolum seti alacak arkadaşlara bir tavsiyem olacak hp 300 siyah ve rankli kartuşun vakum aparatı farklı.(Bu durum 350 ve 351 için de aynı) siyah kartuş için uzun contalı vakum aparatı olacak, renkli için ise kısa contalı vakum aparatı olacak. Benim problemim ise bana gelen sette 1 adet vakum aparatı ve kısa contalı olmasıymış. Siyah kartuşumu götürdüm bir kartuş dolumcuya vakumlattım iş halloldu.
    Eğer sizde dolum seti sipariş edecekseniz ayrıca vakum aparatı isteyin yani 1 adet uzun contalı bir adet kısa contalı olsun. Çünkü kısa contalı vakum aparatı gelirse siyah kartuşa tam oturmuyor onun içinde hava aldığı için vakum yapamıyor.
    Bu durumu seti aldığım yere mail ile bildirdim madem uzun ve kısa contalı farklı iki vakum aparatı var keşke beni uyarsaydınız parasını da extra verirdim ( 2 lira :) ) dediğimde bir tanesi her ikisine oluyor falan dedi. Ama yine aynı sitede uzun ve kısa contalı ayrı model olduğu ve hangi kartuşa hangi vakum aparatının uyacağı belirtilmiş.
    Ben bunu vakum problemi çıkınca yine aynı sitede yaptğım incelemeden öğrendim.

Belki bu problemi yaşayan ve set sipariş edeceklere yardımcı olur umarım. Kolay gelsin

Bu arada birde soru sorayım bari :) siyah demo kartuşa yaklaşık 6 cc mürekkep enjekte ettim. Acaba demo renkli kartuşum bitince renklerden kaçar cc enjekte etmeliyim. Birde deniyorki mesela maviden 2 cc doldur , yaa tamam doldurayımda mavinin 2 adet deliği var her birine mi 2cc yoksa 1cc birine 1cc diğerine mi ? Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardım pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veezy -- 7 Kasım 2010; 13:48:29 >

• Teşekkürler veezy. Verdiğin bilgi çok önemliydi, bende sipariş verdiğim dolum seti için... ona göre renkli icin ayrı aparat sipariş verdim. Yoksa aynı olumsuzluğu bende yaşayacaktım. cok sagol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veezy

teşekkür ederim auzun99 arkadaş
    sorunumu hallettim belki bu sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olur diye anlatayım

Bir defa kartuş dolum seti alacak arkadaşlara bir tavsiyem olacak hp 300 siyah ve rankli kartuşun vakum aparatı farklı.(Bu durum 350 ve 351 için de aynı) siyah kartuş için uzun contalı vakum aparatı olacak, renkli için ise kısa contalı vakum aparatı olacak. Benim problemim ise bana gelen sette 1 adet vakum aparatı ve kısa contalı olmasıymış. Siyah kartuşumu götürdüm bir kartuş dolumcuya vakumlattım iş halloldu.
    Eğer sizde dolum seti sipariş edecekseniz ayrıca vakum aparatı isteyin yani 1 adet uzun contalı bir adet kısa contalı olsun. Çünkü kısa contalı vakum aparatı gelirse siyah kartuşa tam oturmuyor onun içinde hava aldığı için vakum yapamıyor.
    Bu durumu seti aldığım yere mail ile bildirdim madem uzun ve kısa contalı farklı iki vakum aparatı var keşke beni uyarsaydınız parasını da extra verirdim ( 2 lira :) ) dediğimde bir tanesi her ikisine oluyor falan dedi. Ama yine aynı sitede uzun ve kısa contalı ayrı model olduğu ve hangi kartuşa hangi vakum aparatının uyacağı belirtilmiş.
    Ben bunu vakum problemi çıkınca yine aynı sitede yaptğım incelemeden öğrendim.

Belki bu problemi yaşayan ve set sipariş edeceklere yardımcı olur umarım. Kolay gelsin

Bu arada birde soru sorayım bari :) siyah demo kartuşa yaklaşık 6 cc mürekkep enjekte ettim. Acaba demo renkli kartuşum bitince renklerden kaçar cc enjekte etmeliyim. Birde deniyorki mesela maviden 2 cc doldur , yaa tamam doldurayımda mavinin 2 adet deliği var her birine mi 2cc yoksa 1cc birine 1cc diğerine mi ? Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardım pls

sayın veezy,

YAPTIĞINIZ BİLGİLENDİRME İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ....BAHSETTİĞİNİZ SİTE BİZİZ GALİBA:)

BİZ GENELDE sadece RENKLİ SET TERCİH EDEN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN GENİŞ AĞIZLI VAKUM APARATI GÖNDERMEKTEYİZ.aYRICA TÜM SETLERİMİZDE UZUN CONTALI GÖNDERMEMİZİN SEBEBİ,SÖYLEYECEĞİM ŞEYİ YANLIŞ ANLAMAYIN,RENKLİ KARTUŞA DA VAKUM YAPILABİLİYOR OLMASI...BEN ŞAHSEN HEM RENKLİ,HEM SİYAH KARTUŞ İÇİN AYNI UZUN CONTALI APARATI KULLANMAKTAYIM.

AMA BİZ YİNE DE SÖYLEDİKLERİNİZİ DİKKATE ALACAĞIZ.YAKIN ZAMANDA ÜRÜN GÜNCELLEMELERİMİZDE HEM KISA,HEM UZUN CONTALI GÖNDERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.SİZİN GİBİ BİLİNÇLİ MÜŞTERİLERİMİZİN ÖNERİLERİNİ HER ZAMAN DİKKATE ALMAKTAYIZ.

SİZ BİZE GİTTİGİDİYOR ÜZERİNDE ULAŞIP MESAJ GÖNDERİN.SATIN ALACAĞINIZ APARATI KARGO ÜCRETİNİ BİZ KARŞILAYARAK GÖNDERELİM.

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/NOKTA_ATISI/

BU ARADA,DEMO KARTUŞLARA YAPACAĞINIZ DOLUM SINIRLIDIR.3-4 DOLUMDAN SONRA YA SİLİK YAZMAYA,YA DA DOLMAMAYA BAŞLAYACAKTIR.O SEBEPLE ORJİNAL ALMANIZI SALIK VERİRRİZ.RENKLİ DOLUM İÇİN DE,DEMO KARTUŞ İÇİN,HER RENKTEN 1,5 ML YETERLİDİR...

SAYGILARIMIZLA...

...NOKTA ATIŞI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOKTA ATIŞI -- 9 Kasım 2010; 23:55:48 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.