Şimdi Ara

hp d 1660 yazıcı için hp 300 kartuş dolumu nasıl yapılır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
31.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muzo86

quote:

Orijinalden alıntı: akoray

quote:

Orijinalden alıntı: arkendos

merabalar ben hp 300 kartuşumu doldurdum ve pc de boş olarak gözüküyor resetlemek için ne yapmam gerekli aranızda aynı sorunu yasayıptı cözmüş arkadaşlar varmı acaba varsa bi bilgilendirseniz ne yapmam gereklii

Bu konu hakkında bir çözüm bulabildin mi?....

aynı sorunu yaşıyorum,
    ilk aldığım kartuşlar bitmek üzereydi, arkadaşta bulunan mürekkeplerden dolum yaptık bir sorun yaşamadık, ancak daha sonra kendim dolum seti aldım ve yine kartuşlar bitmek üzere iken doldurdum, ama bu kezde kartuşlar boş uyarısı veriyor fişini çekip 3-5 saniye bekliyorum yazıcı ekranında orijinal hp mürekkebi boş yazıyor yada kartuş hatası veriyor.
    bu soruna nasıl bir çözüm bulacağız. kartuş modeli hp300

Sayın NOKTA ATIŞI
    bu soruna nasıl çözüm bulabiliriz

• İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ,

Herkesin unuttuğu veya bilemediği bir şey var...Biz prensip olarak SATIŞ SONRASI DEĞİL SATIŞTAN ÖNCE ,ALIŞVERİŞ YAPAN VEYA YAPMAYAN HERKESİ BİLGİLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ.....

1) YENİ YAZICI ALDIĞINIZDA YAZICIYLA BİRLİKTE GELEN KARTUŞLARA DOLUM YAPILAMAMAKTADIR.YAPILSA BİLE ORJİNALİNE YAPILMIŞ GİBİ SONUÇ ALINAMAMAKTADIR.ORJİNAL KARTUŞA 10 KERE DOLDURABİLİYORSANIZ VE 1 YIL KULLANABİLİYORSANIZ TOPLAMDA,DEMO KARTUŞLARA 2 KERE YAPARSINIZ" Kİ O DA YAAPABİLİRSENİZ" VE AYNI STANDARTLARDA 1 AYDA BİTERE.....ÇOĞU DEMO KARTUŞ DOLUM YAPILDIKTAN SONRA HİÇ YAZMAMAKTADIR...BURADA ÜRETİCİ FİRMANIN KULLANICIYA VERDİĞİ MESAJ" NUMARA YAPMA,ORJİNAL KULLAN" DEMEKTİR....BU DURUMUA ÖZELLİKLE DE HP300 KARTUŞLARIJNDA RASTLANMAKTADIR.....

2)YİNE HERKESİN GÖZ ARDI ETTİĞİ BİR DURUM VAR.........." tüm kartuşların son kullanma tarihleri mevcuttur"..........ÇİPLER BOZULMASA DA, 50 KERE DE DOLDURSANIZ SON KULLANMA TARİHİ GELDİ Mİ,KARTUŞA VERDİĞİ HİZMETLERDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDER VE EMEKLİYE AYIRIRIZ:)

HP300 KARTUŞLARDA RESETLEME GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/NOKTA_ATISI/

BİZE BURADAN DA ULAŞABİLİRSİNİZ.SAYGILARIMIZLA....

• Nokta Atışı gerçekten çok teşekkür ederim. Evet bahsi geçen site sizdiniz ama isim vermek istememiştim. Soruna böyle samimice yaklaşmanız dürüst bir satıcı olduğunuzu gösterir ki böylece kazanan siz olacaksınız. Vakum aparatını biz gönderelim demişsiniz ama İstanbulda bulunan kardeşim Bayrama gelecekti, aldırttım bir tane . zaten ucuz birşey. Göndermenize gerek yok yani, sizde alacağım olsun :) kendinize iyi bakın tekrar görüşmek üzere

( 1.5 ml yi her iki deliğe mi paylaştıracağız yani 0.75 + 0.75 yoksa her deliğe rengine göre 1.5 ml mi ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veezy -- 11 Kasım 2010; 17:08:44 >

• Sayın veezy,

Biz sizin gibi duyarlı kullanıcıların görüşüne her zaman saygı gösteriyor,önerileri bir eksiklik veya suçlama olarak değil " YÖNLENDİRME " olarak kabul ediyoruz...BİZ BİLİYORUZ,SİZ ANLAMAZSINIZ,BİZDE BÖYLE " gibi çağdışı kalmış uygulamalardan uzak,TEMEL PRENSİPLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA tamamen kullanıcı merkezli bir firma olma gayreti içindeyiz...

Her zaman bize mesaj atabilir,bilgi alabilirsiniz...

Saygılarımızla....

not:...Her renk için 1,5 ml deneyebilirsiniz...
  • teşekkür ediyorum cevaplarınız için v e Bayramınızı kutluyorum
  • win7 olan bilgisayarımda hp sitesinden driverı indirdiğimde setupa geçmeden dosya kapanıyor 4-5 keredir indiriyorum aynı sorun
  • Arkadaşlar işinize yararmı bilmem, birde bu sitedeki yazıyı okuyun isterseniz. Belki işinize yarayabilir.

http://tonerdolum.blogcu.com/kartus-dulumu-hakkinda-bilinmesi-gerekenler/6170169
  • Kartuşun fazla dayanmalarının sebebinin çoğunlukla kartuş tamamen bittikten sonra doldurulması ve mürekkep tükendiği andan itibaren kartuşun nozüllerini boş yere isitarak yakması olduğunu düşünüyorum . Peki bu olay hp 350-351 kartuşlarında da var mı ? Yani kaç doluma dayanıyor ? Ayrıca eğer kartuşu tam bitmeden hemen doldurursak daha fazla kez kullanabilecek miyiz?
  • Mürekkep püskürtmeli yazıcılarla uğraşmak yerine hp veya canon marka lazer yazıcı almak çok daha mantıklı, örneğin canon i sensys lbp 6020 lazer yazıcının toner kartuşu en az 1000-1500 sayfa çıktı verebiliyor, toner dolumu veya yenileme yapılarak rahatça kullanıldığından mürekkep püskürtmeli modellere oranla neredeyse bedava fiyatlara kopyalama yapılabiliyor.
    Bilindiği gibi mürekkep kartuşları arız yaptığında tamiri mümkün olmamasına karşın lazer yazıcı tonerlerinin çalışan aksamlarının neredeyse tamamının yedek parçalarını bulmak mümkün. Ayrıca muadil adı verilen yan sanayi kartuşlarda piyasada son derece yaygın olarak satıldığından ilgili canon i sensys lbp 6020 yazıcı ile sorunsuz çalışılabilir.
    Lazer yazıcı fiyatları oldukça ekonomik olduğundan neredeyse iki adet mürekkep kartuşu fiyatına yeni bir lazer yazıcı satın almak mümkün.
    Mutlaka mürekkep kartuşu kullanılması gerekiyorsa en azından dört kartuşla çalışan yazıcılar tercih edilmelidir, bunun nedeni üç renkli kartuşların içinde yer alan renklerden birinin dahi mürekkebi bittiğinde yeni kartuş alınması veya dolum yapılması gerekir, oysa biten rengin yanındaki renkler tam dolu dahi olsa kalan renkler kullanılamadığı için boşa para verilmektedir.
    Dört kartuşlu yazıcıların avantajı ise yalnızca biten renkli kartuş değişimi yapılarak, kartuşiçindeki mürekkebin tamamının kullanılmasını sağlamaktadır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.