Şimdi Ara

HP Deskjet 2720 Yazıcı Çıktı Almıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben HP Deskjet 2720 isimli yazıcıyı satın almıştım. Bu 1 haftalık süre boyunca hiçbir problem olmadan çıktı alıyordu.Yazıcıyı da HP Smart uygulaması üzerinden kurmam gerekiyor ki kurulumu da çok rahat bir şekilde yapmıştım. Bugün de çıktı alacakken HP Smart uygulamasından ''SETUP'' (kurulum) kartuşlarını kullanın'' uyarısı alıyorum ve çıktıyı çıkaramıyorum. Bir çözümü varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• HP Sitesin de böyle bir açıklama var belki yardımcı olur;

Mürekkep kartuşlarını kontrol etme ve yazıcıyı başlatma

Yazıcının doğru kartuşlarla ayarlanıp ayarlanmadığını kontrol edin ve ardından yazıcıyı tek bir kartuş yüklü olarak başlatın.

Yazıcınızı ilk kez kurarken yazıcıyı başlatmak için yeni kullanılmamış SETUP veya Instant Ink Ready kartuşlarını takmanız gerekir.

1. Yazıcıyı açın ve ardından kartuş erişim alanının kapağını açın.
    2. Kartuş etiketleri üzerinde SETUP veya Instant Ink Ready yazılı olup olmadığını kontrol edin.
    • SETUP veya Instant Ink Ready kartuşları takılı değilse yazıcı kutularını kontrol edin. Eğer varsa ve bunlar yeniyse ve kullanılmamışsa yazıcıyı başlatmak için bunları takın.
    • SETUP veya Instant Ink Ready kartuşları yazıcıyla birlikte temin edilmezse satıcıya iade edin. SETUP kartuşları perakendecilerden satın alınamaz ve yalnızca yeni bir yazıcı veya bazı yedek yazıcı kafası setleri ile birlikte kutunun içinde gelir.
    • Hata, SETUP veya Instant Ink Ready kartuşları takılı haldeyken görüntüleniyorsa veya yeni kartuşlar takıp ve hata ile karşılaştıysanız bir sonraki adıma geçin.
    1. Kartuşların hepsini çıkarın.
    • Kartuş mandallı taşıyıcılar: Mandalı açın ve ardından kartuşu yukarı doğru çekip yuvadan çıkarın.

• Kartuş mandalı olmayan taşıyıcılar: Serbest bırakmak için kartuşun üzerine hafifçe bastırın ve ardından yuvadan çekip çıkarın.

1. Siyah kartuşu takın.
    2. Kartuş erişim kapağını kapatın.
    • Tek kartuş modu mesajı görüntülenirse yazıcıyı başlatmak için bunu kabul edin. Sorunun çözüldüğünü gösteren bir hizalama sayfası yazdırılır. Yazdırmaya devam etmek için diğer kartuşu takın.

• Hata mesajı görüntülenmeye devam ediyorsa, bir sonraki adıma geçin.
    1. Siyah kartuşu çıkarın, üç renkli kartuşu takın ve ardından kartuş erişim kapağını kapatın.
    • Tek kartuş modu mesajı görüntülenirse yazıcıyı başlatmak için bunu kabul edin. Sorunun çözüldüğünü gösteren bir hizalama sayfası yazdırılır. Yazdırmaya devam etmek için diğer kartuşu takın.
    • Hata mesajı görüntülenmeye devam ediyorsa, bir sonraki adıma geçin.
    1. Bir destek seçeneği için HP Müşteri Desteği bölümüne gidin.
    • Topluluğa sorun. Hatayı temizleme konusunda yardım almak için model adınız ve numaranız ile ve hata mesajı ile birlikte mesaj gönderin.
    • Bir HP temsilcisiyle irtibata geçin. Asya Pasifik bölgesindeyseniz kendi bölgenizdeki bir yerel servis merkezine yönlendirilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.