ram takılabilirliğine iyi bakmak lazım, 4gb ram ile olmaz. takılamıyorsa çöp maalesef. |
HP Dizüstü Bilgisayar, 15.6 inç HD, AMD Ryzen 3, 4025 TL (2. sayfa)
-
-
ben onlarca ürün sattım bugüne kadar,, insanların çoğu 5 liralık malı 3 liraya almanın peşinde,, bu onun bütçesini aştığı için değil, bu dilencilik ile tutturabilirse sağda solda övünmek amacı
2500 e bilgisayar varsa inanın onuda 1200 1300 e almanın peşinde bu tür dilenciler
10bin lik bilgisayara da 6500 7000 verirler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Almayın bunları 2500 eder en fazla iyice abarttılar fiyatları.
Döviz düştü çöpleri uçuk fiyatlara satıyorlar almayın aldıkça fiyatları çıkarıyorlar
-
ticaret simsarları da 2-3 ay önce kur daha yüksekken Önce 6.000-7000 lira olan malı vatandaşa 10.000 e satıp tokatlama peşinde,yamyamlık tek taraflı değil bi tarafta ôlücü yamyamlar öbür tarafta Tokatçı fırsatçı simsarlar.memleket memleket değil yamyamlar ülkesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightFlight45 -- 8 Ocak 2021; 13:38:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesele sadece donanım olsa neyse,en büyük handikap 14 inch olması, ben 14 inchi 5 senedir kullanıyorum, hala alışamadım, 15.6ya geçince ohbe diyorum, benim mantığım madem para zor kazanılıyor, değmeyecek şeye vereceğime beklerim biriktiririm daha eliyüzü düzgün, daha uzun süre kullanacağım bir şey alırım, arada böyle bir mantalite farkı var, ben masaüstü aldığım için satıyorum, büyük ekran seviyorum, mobilite sorunum yok. Yoksa bu fiyata satan yok. Kar derdinde değilim. -
şuan laptop fiyatları hormonludur . fırsat cı firmalar evde eğitim yüzünden fiyatları arttırdılar. şu uyduruk pc bile 4 k . resimden bile kasa kalitesi belli oluyor.
-
bu ürünlerde cd sürücü yok galiba. ilave olarak işletim sistemi dvdsi de çıkmıyor. işletim sisteminde sorun çıkınca, nasıl çözüyorsunuz?
Flash bellek ile.quote:
Orijinalden alıntı: 1234Rambo
bu ürünlerde cd sürücü yok galiba. ilave olarak işletim sistemi dvdsi de çıkmıyor. işletim sisteminde sorun çıkınca, nasıl çözüyorsunuz? -
Tüm dünyada durum aynı. Avrupa da bile eski stok ürünler satılıyor. Piyasa uçmuş durumda buna kısaca CoronaBusiness diyebiliriz heryerde uzaktan eğitim var şuanda.
Aldım ve hemen iade ettim. Kasa / plastik kalitesi çok düşük. 24 ay değil 20 ay garantili. 15 yıl öncesinin oyunlarını bile açmıyor.
teşekkürler hocam. en azından 15-20 liralık 8gb bellek içinde verselermiş bari işletim sistemini. mal satıyorlar zaten dünya paraya. sen internetten indir, sen usb bellek al, sen bootable usb hazırla, bla bla.
şu piyasaya göre ucuz fiyat. ihtiyacı olan varsa alabilir.
-
Bu cihaz nasildir? 10. Nesil olmasi iyi gibi sanki? Fiyatlar arasinda cok fark yok.
Fhd değil.3000 bile vermem fullhd olmayan bilgisayara, içinde ne olursa olsun.
-
Amazondan bu ürünü almak daha mantıklı olmaz mı? 3600 liraya falan geliyor.
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B07RF1XD36/ref=ox_sc_act_image_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
Garanti durumunu bilmiyorum ama priz dönüştürücü alıp kullanılabilir. En azından full hd ips ekranı var. Daha şık ayrıca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estranged. -- 9 Ocak 2021; 18:59:6 >
3838,40tl. -
4590 TL Acer Swift 3 SF314-42 Ryzen 3 4300U/8GB/128GB NVMe/Type-C/14' IPS FHD (1.2kg,15.95mm,13 saat)
n11 ve hepsiburada'da şu an satışta,
konuda bir arkadaş da bahsetmiş,
işlemci, ram, fhd ips ekran, kasa kalitesi, hafifliği ve pil ömrü ile f/p açısından konudaki cihazdan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Estranged.Amazondan bu ürünü almak daha mantıklı olmaz mı? 3600 liraya falan geliyor.
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B07RF1XD36/ref=ox_sc_act_image_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
Garanti durumunu bilmiyorum ama priz dönüştürücü alıp kullanılabilir. En azından full hd ips ekranı var. Daha şık ayrıca.
Hocam, dediğiniz ürünü satın alınınca yukarıda bahsi geçen rakamlara ek olarak Türk Gümrüğünde de ekstra vergi alınacak mı? Örneğin aşağıdaki linkteki bilgisayarı almaya çalışırsak tahmini ne kadar öderim?
-
Bildiğim kadarıyla son aşamada ödediginiz ücret dışında bir şey ödemiyorsunuz. Amazonun olayı oydu hatta. Fazla aldılarsa iade bile veriyorlar diye biliyorum. Ama iyice araştırın yine de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estranged. -- 11 Ocak 2021; 0:14:0 >
quote:
Orijinalden alıntı: Estranged.Bildiğim kadarıyla son aşamada ödediginiz ücret dışında bir şey ödemiyorsunuz. Amazonun olayı oydu hatta. Fazla aldılarsa iade bile veriyorlar diye biliyorum. Ama iyice araştırın yine de.
Nereden araştırabilirim ki?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X